15 Fortrolige Rangoli -designs til at vinde i en konkurrence 2021

Design og kreativitet kender ingen grænser, men alligevel skal man have en klar idé og fantasi for at gøre hans eller hendes kreativitet iøjnefaldende og dragende. Hver indisk husstand elsker at have et Rangoli -design foran deres hus, og i dag designer mennesker fra hele verden forskellige attraktive Rangolis foran deres hus, så hele stemningen hjælper med at afspejle glæde gennem de farver, der bruges i Rangoli.

Rangoli designs til konkurrence

Smukke Rangoli -designs til konkurrence, der ser kreative ud:

1. Velkomstdesignet:

rangoli designs til konkurrence

Dette design tages i brug af næsten alle husstande året rundt, uanset om der er festival eller ej. ‘Velkommen’ skrevet afspejler den varme, som værterne byder deres gæster velkommen med. Et roligt blomsterdesign dekoreret med lyse farver fremskynder Rangolis skønhed. Ordet ‘Velkommen’ kan skrives ved hjælp af forskellige farver, og bogstaverne er derefter skitseret med hvidt.

2. Ganesh -designet:

Ganesh Rangoli designs

Lord Ganesh siges at være ‘begyndelsens’ herre og elsker i mange husstande at få Herren tegnet i Rangoli, så det markerer begyndelsen på lykke. Ganesh kan tegnes ved hjælp af et papir, der er skåret i designet af Ganesh. Derefter drysses Rangoli -pulver over papiret, og designet laves. Forskellige design kan også udføres omkring Ganesh for at få Rangoli til at se mere fængslende ud.

3. Kathakali Dancer Headgear Design:

Kathakali Dancer Headgear Design

Kathakali Dancer Headgear -designet er unikt, men simpelt. Det er designet ved hjælp af rangolipulver og blomster. Grøn er grundfarven, og designet er baseret på hovedbeklædningen, der bruges af Kathakali -danserne. Designet er helt fantastisk, selvom det er udført med frihånd.

4. Fløjte Rangoli Design:

Fløjte Rangoli Design

Dette Rangoli -design afspejler enkelhed, men alligevel raffinement. Den har fremragende blomsterblade på den ydre del, som primært er udført med rangolipulver, og fløjten indeni er udført med gult Rangoli -pulver. Denne kombination tilføjer kontrast og gør Rangoli i stand til at se dybt og smukt ud. Forskellige indiske husstande bruger forskellige genrer af dette fløjte -design i løbet af Janmashtami -dagen.

5. Fugledesignet:

Fugledesign

Dette Rangoli -design er forbløffende roligt og er velegnet til enhver festlighed eller kan endda bruges hele året. Denne veldesignede Rangoli har blå som grundfarve, der afspejler stolthed og sindsro. Øjnene og næbbet er også upåklageligt designet, og designet på de ydre dele er også fascinerende.

6. Fish Design:

Fisk Design

Fish Design er udført med den største perfektion. Hver fisk består af forskellige farver, hvilket får Rangoli til at se farverigt og smukt ud. Dette design er meget unikt og tiltrækkende for øjnene. Rangoli kan gøres ved at bruge farver eller blomster, og begge passer meget godt til konceptet.

7. Idol Ganesh Design:

Idol Ganesh Design

Som tidligere sagt betyder Lord Ganesh begyndelsen på lykke, og derfor elsker folk at få sådanne Rangoli -designs lavet foran deres døre. Under denne type design laves smukke blomster, og flere andre designs bruges også, hvilket gør midten af ​​Rangoli til det primære fokus. Efter færdiggørelsen af ​​Rangoli placeres et lille Ganesh -idol i midten, som hjælper med at give en smuk 3D -effekt til det smukt skabte Rangoli -design.

8. Kathakali Face Design:

Kathakali Face Design

Dette design viser rent ansigtet på en Kathakali -danser. Det primære fokus er på ansigtet, og flere unikke designs er tegnet uden for ansigtet ved hjælp af blomster. Diyas er placeret for at forbedre designens skønhed og ro, og ansigtet forbliver som sædvanligt grønt. Rosenblade kan også bruges for at give Rangoli et særligt præg.

9. Rose Design:

Rose Design

Dette design er udelukkende baseret på en enkelt blomst. Rose er en alles yndlingsblomst for alle, og derfor skal denne Rangoli blive elsket af alle. Det består i at tegne en eller to roser, der er fyldt med farven rød eller pink, mens kronbladene er fyldt med grønne. Dette design ser helt fantastisk ud, når nuancer er givet til blomstens farve og kronbladene.

10. Halvcirkel Rangoli:

Halvcirkel Rangoli

Under denne genre udgør designet halvcirkler i stedet for blomster. Det er utvivlsomt et meget unikt design, med de interne designs udført med perfektion. Linjerne, der er tegnet indvendigt, skal være tynde og konstante, så hele Rangoli har et glød i det. Rangoli kan blive malet, hvis personen vil beholde den i lang tid.

11. ‘Aum’ -designet:

Aum Design

‘Aum’ er altid blevet betragtet som et helligt ord og intet bedre end det skal være bedre for et Rangoli -design. Designet kan gøres enkelt eller tungt, som krævet af personen. Men jo mere enkelt og blomstret designet er, desto mere lokkende skal det se ud. Denne Rangoli kan laves komplet blomster og en kombination af gule og orange blomster vil være bifald. Diyas eller små stearinlys kan også bruges til at tilføje skønhed til rangoli.

12. Kalash Rangoli:

Kalash Rangoli

Kalash -design som Rangoli vil gøre underværker. Fire Kalash skal designes sammen med små kokospalmer, der forbinder hele konceptet. Kalashen er dekoreret med forskellige og lyse Rangoli -farver, mens kokosbladene får deres naturlige farve grøn. Designene skal grænses op til hvidt, hvilket tilføjer kontrast og livlighed til designet.

13. Swastik Rangoli:

Swastik Rangoli

Swastik Rangoli er også meget roligt designet som ‘Aum’ Rangoli. Rød farve bruges til at tegne Swastik og forskellige designs er tegnet på ydersiden for at få hele Rangoli til at se dybt og tungt ud.

14. Facoli Rangoli:

Ansigter Rangoli

Dette Rangoli -design består af to indiske ansigter, en mand og en kvinde. Ansigterne er perfekt tegnet og dekoreret i hvid farve. Blå bruges som mandens ansigtsfarve og gul plus orange bruges til damens ansigtsfarve.

15. Peacock Design:

Påfugl design

Dette design er unikt og eksemplarisk, med påfugl designet med en påfuglefjer. Påfuglen er tegnet med sine smukke vinger åbnet, mens hovedfjeren indeholder perfekte striber, der er tegnet ved grænserne.