5 Egyszerű és egyszerű 21 pontos Rangoli Designs

A Rangolis India művészetét és hagyományait ábrázolja. Ezek az ország sok részén az örökség alapját képezik, és a jólét, a szerencse, az egészség és a gazdagság szimbólumai. Többféle kivitelben és formában is elkészíthető, és igény szerint módosítható.

21 pont rangoli mintát rajzolnak a padlóra olyan helyeken, mint a veranda, a ház bejárata, az udvar, a hátsó udvar stb. Olvassa tovább, hogy megismerje a 21 pontból álló pulli kolangal legjobb terveit, amelyeket rajzolhat az ünnepi szezonban,

A legjobb Rangoli minták 21 ponttal:

1. Grand Kolam Rangoli:

Grand Kolam Rangoli:

Ez a 21 pontos pulli kolam az egyik legegyszerűbb és egyben az egyik legszebb dizájn a kolam rangolisban. Ha ezt a nagy virágos kolamot 21 ponttal szeretné megrajzolni, kezdje el 21 pont rajzolásával krétán vagy fehér rangoli poron. Ezután kezdje el rajzolni a kerekeket mintákat minden sarkon, és rajzoljon két nagy levelet és egy virágot mindkét oldalra. Lassan közeledik a középpont felé, ez egy virág tervezéséhez vezet, amelyet levelek vesznek körül. Most, hogy befejezze a rangolit, töltse ki a színeket, vagy egyszerűen vázolja fel fekete vagy fehér rangoli porral.

2. Pontok csillag Rangoli:

Pontok csillag Rangoli

Ez a 21 pontos kolam az egyik legegyszerűbb rangoli, amelyet bármilyen alkalomra lehet készíteni. Ez a 21 sikku kolam Dél -Indiában népszerű. Ennek a 21 pulli kolamnak a rajzolásához lépésről lépésre, kezdve azzal, hogy krétával vagy rangoli porral 21 pontot rajzolunk, majd virágot rajzolunk a rangoli közepére. Ezután más részekből virágvirág sárkány alakja is elkészíthető, végül geometriai kialakítás a középpont körül. Ez a rangoli alkalmanként vagy naponta rajzolható a verandán, a hátsó udvaron, az udvaron vagy a ház más helyein. Ezt a 21 pontos rangoli mintát színekkel lehet kitölteni, vagy fehér rangoli porral lehet kiemelni.

3. Rangoli szimmetria:

Szimmetria Rangoli

Ezt a 21 pontos pulli kolangal -t feltétlenül tudnia kell, ha dilemmában és rövid idő alatt van. Ez a 21 pulli kolam design nagyon kényelmes és könnyen rajzolható. Kezdje azzal, hogy egy virágot rajzol a közepébe egy pillangóval körülvéve, majd rajzoljon gyémánt és három levél formákat mindkét oldalára. Ezt úgy is módosíthatjuk, hogy mindkét oldalra különböző stílusú pillangókat rajzolunk. Ezt a 21 pontból álló rangolit színekkel lehet kitölteni, vagy alternatívaként különböző színekkel lehet kiemelni fehér szegéllyel.

4. Rangoli sor:

Line Rangoli

Ez a 21–11 -es chukki rangoli az egyik híres dizájn, amikor a 21 -pontú, dél -indiai rangoli mintákról van szó. Elkészíthető 11-21 pont rajzolásával alternatív módon és szimmetrikus módon. Ezután minden sarkon és oldalon kockákat lehet húzni, majd középen csillagozni. Több körvonalat lehet tenni, hogy a rangoli nagy és nagyszerű legyen. Rendszeres rajzoláshoz alkalmas, de alkalmanként is rajzolható.

5. Elefánttervező Rangoli:

Elefánttervezés Rangoli

Ez a 21 pontos rangoli minta gyakorlattal 5-10 percen belül rajzolható. Kezdje azzal, hogy 21 pontot rajzol a rangoli rajzolásának helyére, majd rajzoljon négy elefántot minden sarokra, majd készítsen gömb alakú alakokat az elefántok között. Később rajzoljon virágokat és leveleket, hogy kitöltse a helyeket, és végül négyzetet rajzoljon a közepére. A rangoli befejezéséhez töltse ki a színeket vagy árnyékolja az alkatrészeket minimális töltéssel. Ez a rangoli alkalmas olyan nagy alkalmakra, mint a Diwali vagy más fesztiválok.

A Rangoli soha nem hagyja abba, hogy varázsát adjon bármely fesztiválnak, ráadásul szépítse a fesztivált vagy alkalmat. Ezek az egyik legkedveltebb művészeti forma Indiában és világszerte. Próbálja felülről rajzolni az 5 legjobb rangolist, hogy alkalomadtán megszépítse és színt töltsön a környezetében.