5 enkle og lette 21 prikker Rangoli designs

Rangolis skildrer kunst og tradition i Indien. De danner grundlaget for arv i mange dele af landet og er et symbol på velstand, held og lykke, sundhed og rigdom. Det kan laves i flere designs og former og kan ændres efter kravet.

21 prikker rangoli designs er tegnet på gulvet på steder som en veranda, husindgang, gårdhave, baggård osv. Læs videre for at kende nogle af de bedste designs af 21 prikker pulli kolangal, som du kan tegne i denne festlige sæson,

Bedste Rangoli -designs med 21 prikker:

1. Grand Kolam Rangoli:

Grand Kolam Rangoli:

Denne 21 dots pulli kolam er et af de enkleste og også et af de smukkeste designs i kolam rangolis. For at tegne denne storslåede blomsterkolam med 21 prikker skal du begynde med at tegne 21 prikker gennem kridt eller hvidt rangolipulver. Start derefter med at tegne hjul som designs på alle hjørner sammen med at tegne to store blade og en blomst på hver side. Langsomt nærmer sig mod midten, vil dette føre til et design af en blomst omgivet af blade. For at fuldføre rangoli skal du udfylde farver eller blot skitsere med sort eller hvidt rangolipulver.

2. Dots Star Rangoli:

Dots Star Rangoli

Denne 21 dots kolam er en af ​​de enkleste rangoli, der kan laves til enhver lejlighed. Denne 21 sikku kolam er populær i det sydlige Indien. For at tegne denne 21 pulli kolam trin for trin, begyndende med at plotte 21 prikker med kridt eller rangolipulver og derefter tegne blomst midt i rangoli. Så kan der laves en form af flower cum kite i andre dele og til sidst geometrisk design omkring midterstjernen. Denne rangoli kan tegnes ved en lejlighed eller dagligt på verandaen, baghaven, gården eller andre steder i huset. Du kan fylde dette 21 dots rangoli -design med farver eller kan fremhæves ved hjælp af hvidt rangoli -pulver.

3. Symmetri Rangoli:

Symmetri Rangoli

Denne 21 dots pulli kolangal er et must -know, når det er i et dilemma og kort tid. Dette 21 pulli kolam -design er meget praktisk og let at tegne. Start med at tegne en blomst i midten omgivet af en sommerfugl og derefter tegne diamant og tre blade figurer på hver side. Dette kan også ændres ved at tegne forskellige stilarter af sommerfugle på hver side. Du kan derefter udfyldes denne 21 dots rangoli med farver eller alternativt kan fremhæves ved hjælp af forskellige farver med hvid som kant.

4. Line Rangoli:

Line Rangoli

Denne chukki rangoli 21 til 11 er et af de berømte designs, når det kommer til sydindiske rangoli -designs med 21 prikker. Det kan laves ved at tegne 11 til 21 prikker alternativt og symmetrisk. Derefter kan terninger på hvert hjørne og hver side trækkes til og derefter stjerne i midten. Flere konturer kan gøres for at gøre rangoli stor og større. Det er egnet til at blive tegnet til almindelige formål, men kan også tegnes ved lejligheder.

5. Elephant Design Rangoli:

Elephant Design Rangoli

Disse 21 prikker rangoli designs kan tegnes inden for 5-10 minutter med øvelse. Start med at tegne 21 prikker på det sted, hvor rangoli skal tegnes, og tegn derefter fire elefanter på hvert hjørne, og lav derefter sfæriske former mellem disse elefanter. Senere tegner du blomster og blade for at udfylde mellemrum og slutter med at tegne en firkant i midten. For at fuldføre rangoli skal du udfylde farver eller skygge delene med minimal fyldning. Denne rangoli er velegnet til at blive tegnet ved store lejligheder som Diwali eller andre festivaler.

Rangoli undlader aldrig at tilføje charme til enhver festival og desuden forskønne festivalen eller lejligheden. De er en af ​​de mest værdsatte kunstformer i Indien og også over hele verden. Prøv at tegne top 5 rangolis ovenfra for at forskønne og udfylde farver i dine omgivelser ved en lejlighed.