9 Bedste Dasara og Navratri Rangoli -designs 2021

Dussehra og Navaratri er vigtige hinduistiske festivaler markeret i den indiske kalender. De fejres med pomp og glæde og er blevet anerkendt som den mest fejrede festival i hele landet. Ved en sådan lejlighed ville man helt sikkert elske at lave smukke Rangolis uden for deres hjem for at vise deres kærlighed til festivalen. Hvis du håber på at finde nogle forslag, der hjælper dig med at oprette design rangoli -design, kan du henvise til følgende afsnit for at få forslag.

Top Dasara og Navratri Rangoli -designs 2021:

Her er de 9 bedste Dasara og Navaratri rangoli designs med billeder.

1. Bright Dasara Rangoli Design:

Lys Dasara Rangoli Design

For at gøre dit Rangoli Design lyst og smukt kan du bruge dette design. Det ser enkelt, men smukt ud. Lavet i typisk bengalsk stil, er denne Rangoli fantastisk. Billedet af gudinden Durga i midten af ​​dette store kunstværk med en meget naturlig og lys farve, der fungerer som baggrund, vil helt sikkert give dig en masse komplimenter.

2. Smukt Navratri Rangoli Design:

Smukt Navratri Rangoli Design

Et smukt Navratri Rangoli -design er, hvad du har brug for for at gøre din festival endnu mere spændende og lovende. Brug berømte farver som grønt og rødt, og tilføj nogle perler for at give det et meget etnisk udseende af Durga. Selvom størrelsen på Rangoli er meget lille, ser den helt sikkert fantastisk ud.

3. Perfekt Dasara eller Navratri Rangoli Design:

Perfekt Dasara eller Navratri Rangoli Design

Et perfekt Rangoli -design til Navaratri eller Dussehra skal være det, der har den perfekte kombination af mønstre og designs. Du kan bruge enkle farver til kanten og bruge hvid kridt eller maling for at få det til at se kunstnerisk og veldesignet ud. Denne form for design kræver normalt en professionel, især på grund af de mange indviklede mønstre.

4. Ideel Dussehra eller Navratri Rangoli Design:

Ideel Dussehra eller Navratri Rangoli Design

Hvis du leder efter et Rangoli -design, der skal være ideelt til Navaratri eller Dussehra, bør du helt prøve dette. Den har en lang række anvendte mønstre og er meget stor i størrelse. Du kan bruge sten til broderiet og også omgive det med lamper og Diyas. Det vil gøre din Rangoli endnu mere speciel.

5. Smuk Navratri Rangoli Design:

Smukt Navratri Rangoli Design

Et smukt udseende design til Navratri skal gøre dit festlige humør endnu mere specielt. Her kan du gå helt kreativ og bruge en lang række mønstre og designs ved hjælp af forskellige farver og nuancer. Brug gul og rød farve med hvid bredere for at få Durga matha til at se tiltalende ud. endelig glad Navaratri tegne bunden af ​​rangoli.

6. Hjemligt Navratri Rangoli Design:

Hjemligt Navratri Rangoli Design

Et hjemligt Navratri Rangoli Design ser meget enkelt og veldesignet ud. Det bedste ved at lave disse Rangolis er, at du kan bruge enhver form for traditionelt udseende. Du kan bruge en kombination af farver for at få denne Durga til at se simpelthen fantastisk ud. Glem ikke at bruge hvidt rangolipulver, da dette er en meget vigtig highlighter. Pynt til sidst kanten med blomster og blade.

7. Rich Dasara Rangoli Design:

Rich Dasara Rangoli Design

For at gøre dit Dasara Rangoli -design rig og smuk skal du altid bruge billedet af gudinden Durga. Det vil gøre lejligheden endnu mere lovende. Du kan dekorere hende med dine yndlingsfarver og også bruge en lang række farver. Du kan bruge vigtige hinduistiske symboler, der afspejler denne kulturs traditioner og skikke.

8. Behageligt Dasara Rangoli Design:

Behageligt Dasara Rangoli Design

Et Rangoli -design skal altid være meget behageligt og attraktivt for øjet. Derfor kan du ved den næste Dasara skabe noget behageligt og enkelt rangoli som denne og vinde mange hjerter. Brug af en simpel trekant og omgiver den med mange blomster ser unik og pæn ud.

9. Fantastisk Navratri Rangoli Design:

Fantastisk Navratri Rangoli Design

Du kan helt sikkert oprette dette smukke design under Navratri. Det ser enkelt og perfekt ud til feststemningen.