9 Bedste Marathi Rangoli designs og mønstre 2021

Som indianere er vi alle glade for farver. En fantastisk måde, hvorpå vi viser vores påskønnelse, er ved at lave Rangolis under festlige sæsoner. I løbet af de sidste årtier er der dukket mange nye designs og mønstre op, og alle er bemærkelsesværdigt smukke. Hvis du leder efter nogle af de populære og bedste designs, der findes i Maharashtra, kan du henvise til de næste par afsnit.

Smukke Marathi Rangoli -designs med billeder:

Denne artikel uddanner dig om forskellige Maharashtra rangoli -designs med fotos til festivaler og familiefunktioner.

1. Lille Ganesh Marathi Rangoli Design:

Lille Ganesh Marathi Rangoli Design

Et glimrende design til Rangoli kan være Ganesh Marathi Rangoli Design. Da vi alle ved, at Lord Ganesh er en af ​​de vigtigste guder i den marathiske kultur, kan du bruge hans billede og skabe noget så smukt og lovende som dette. Du kan bruge enkle mønstre og designs til at få det til at se endnu mere attraktivt ud. Du kan lave denne type Maharashtra rangoli designs med prikker for at gøre det let og enkelt.

2. Flerfarvet Marathi Rangoli-design:

Flerfarvet Marathi Rangoli-design

Det flerfarvede Marathi Rangoli-design er virkelig meget smukt at se på. Du kan bruge lyse farver som blå, orange, gul og grøn og oprette dem i cirkulære former. Du kan også bruge et enkelt mønster, der fungerer som broderi. Omkring den med rosenplanter eller lamper vil fremhæve dens skønhed.

3. Floral Marathi Rangoli Design:

Floral Marathi Rangoli Design

Et af de bedste rangoli -designs set blandt marathierne er de maleriske og pæne blomster. Du kan bruge røde, gule, lyserøde og hvide kronblade af enhver blomst, der har nogen af ​​disse farver, og skabe en smuk blomst Rangoli. Disse typer er enkle blomster Maharashtra designs er almindelige, men alligevel meget populære.

4. Bananblade Marathi Rangoli Design:

Bananblade Marathi Rangoli Design

Et unikt design set blandt Rangolis er det, der indeholder bananblade. Du kan tegne det enkle billede af Lord Ganesh og omgive det med rige grønne kronblade. Brug orange og gule blomster til at fremhæve deres skønhed. Denne er fantastisk og vil helt sikkert give dig en masse komplimenter. Du kan tegne ramdesign på midten for dette Marathi rangoli -design, der også vil se godt ud.

5. Væsentligt Marathi Rangoli -design:

Betydende Marathi Rangoli Design

Et design får kun betydning, når det får de sande farver på en festival frem. Du kan bruge dette smukke design, der vil stå som en afspejling af den hinduistiske kultur og traditioner. Sørg for, at de farver, du bruger, er lyse, fordi kedelige farver aldrig ser smukke ud.

6. Lilla Marathi Rangoli Design:

Lilla Marathi Rangoli Design

Hvis du leder efter et flot Marathi Rangoli -design til konkurrencen, kan du skaffe dig dette. Det ser smukt og pænt ud. Den lilla farve ser majestætisk ud, og blomsterne i hvert hjørne gør dette design til en absolut skønhed. Du kan også bruge dine foretrukne former og mønstre.

7. Fuld Marathi Rangoli Design:

Fuld Marathi Rangoli Design

Et Rangoli -design, der vil optage hele rummet, vil se fantastisk ud. Ved at bruge store huller vil dette design helt sikkert fjerne kagen. Du kan bruge blomster- og hjertemønstre. Lyse farver er et must. Du skal også bruge kridt til broderi. Det vil fremhæve skønheden i din Rangoli. Dette er et af de bedste traditionelle Marathi rangoli -designs med prikker.

8. Autentisk Marathi Rangoli Design:

Autentisk Marathi Rangoli Design

Et autentisk Marathi Rangoli -design er alt hvad du behøver for at gøre enhver festlig lejlighed lykkelig og perfekt. Kombinationen af ​​rødt og grønt ser fremragende ud, og den hvide farve, der bruges til mønstre, ser fancy og smuk ud. Hvis du arrangerer en stor begivenhed, bør du helt sikkert bruge dette design.

9. Blue Peacock Marathi Rangoli Design:

Påfugl Marathi Rangoli Design

Det blå påfugl Marathi rangoli -design er et af de bedste, der er set til dato i hele Maharashtra. Du kan bruge typiske indiske mønstre og designs til at fremhæve dens skønhed og bruge nogle lyse farver for at få det til at se pænt og velformet ud. Sørg for at tage hjælp fra en ekspert, hovedsageligt fordi sådanne designs ikke er lette at lave.