9 legjobb mesterséges Rangoli minták képekkel

A mesterséges rangoli minták különböző színű anyagokból készült színes minták. Ezek az anyagok nem púderszínek, mint a rangoliszok normálisa. Gyöngyökből, ékszerekből, virágszirmokból, levelekből, kész rangoli matricákból és más ravasz módszerekből készülnek. Ez növeli a művészet változatosságait, és megkönnyíti a munkát.

Mesés mesterséges Rangoli minták fotókkal:

Itt található a legfinomabb mesterséges rangoli minták listája, könnyen elkészíthető képekkel, és finom megjelenést kölcsönöz a környezetnek.

1. Szív alakú Rangoli minta:

Szív alakú Rangoli minta

A fenti képen egy gyönyörűen varrott rangoli mintát láthatunk. Ez a minta egy kör alakú ruhát tartalmaz, gyöngyökkel és mintákkal, és barna kötéllel szegélyezve. Két határ közepén a kék rangoli színét egyenletesen elosztva látjuk, kívül pedig 8 szív alakú varrott mintát látunk az egész kör körül.

2. Levehető Rangoli minta:

Levehető Rangoli minta

A képen egy levehető rangoli minta látható. Ez egy zöld rangoli, vöröses, ezüst és arany gyöngyökkel kiegészítve. A rangoli kör alakú része a sziromszerű alakzat különböző részeivel van rögzítve a külső felén. Ezeket apró „Pradeep” mintákkal egészítik ki.

3. Páva tervezés gyöngyökkel:

Páva tervezés gyöngyökkel

A páva rangoli minták gyönyörűen néznek ki a tökéletesség miatt. Különböző formákat tartalmazott a páva testének elkészítéséhez, a test szegélye apró sárga gyöngyökkel készült, a szárnyakat vegyes színekkel tervezték, a hátsó tollak tökéletesen meg voltak formázva, hogy megfelelőbb legyen a design. A közepén lévő kerek, hasonló gyöngyökkel készült kialakítás megfelelő formát öltött.

4. Lord Ganesha Rangoli fa felhasználásával:

Lord Ganesha Rangoli fa felhasználásával

Lord Ganesha alakú fametszetet vörösre színezték az alaphoz. A mintákat különböző színű sárga, narancssárga, zöld, mályvaszínű, stb. Színekkel egészítették ki. Ez vonzóbbá tette a rangolit, és alkalmas olyan alkalmakra, mint Diwali vagy Ganesh Chaturthi.

5. Gyöngyös Rangoli Design:

Gyöngyös Rangoli Design

Ez egy másik gyöngyös rangoli, amelynek négy mintája van, két kontrasztos színkombinációval, és négy különböző irányba vannak elhelyezve. A közepén egy kis kör alakú minta, a magban gyöngyös minták láthatók. Ez az egyik leghíresebb és legszebb mesterséges rangoli mintázat, rombusz alakú kundánokkal.

6. Egyszerű matrica Rangoli minták:

Egyszerű matrica Rangoli Designs

A matricás rangoliszok kész rangoliszok, amelyeket a piacon kaphat. Csak meg kell vásárolnia őket, le kell húznia a fedelet, és fel kell ragasztania a padlóra, ahol szeretné, hogy a terve legyen. Ez nem igényel időt és erőfeszítést, megkönnyíti a munkát, és azok az emberek, akik félnek rangoli rendetlenségétől, hajlamosak ezekre bankolni. Ez a mesterséges rangoli matrica szép és színes, mert élénk piros, sárga, kék, zöld és lila színekkel készültek.

7. Matrica Rangoli minták fesztiválokra:

Matrica Rangoli minták fesztiválokra

A fenti rangoli egy matrica, amely alkalmas Laxmi Puja vagy Diwali számára. A láb jele általában Laxmi istennő számára készült, olyan emberek számára, akik azt akarják, hogy jöjjön az otthonukba, és boldogságot és boldogságot áldjon nekik. Ez egy egyszerű rangoli design kék, piros, fekete és sárga színnel. A két láb között sárga és zöld virág van kialakítva, amely nem hagyja üresnek a dizájnt.

8. Mesterséges virágos Rangoli minták:

Mesterséges virágos Rangoli minták

A mesterséges Rangolist is virágokkal készítik. A fenti képen sárga és narancssárga körömvirág szirmokat, rózsákat, fa leveleket, valamint fehér és lila virágú szirmokat látunk. Egységesen a rangoliszon helyezkedtek el, amely egy körön belüli csillag, és amelynek közepén ismét egy kör van. Ezeket először krétával tervezték, majd hozzáadták a viráganyagokkal, hogy tökéletes legyen.

9. Mesterséges Kundan Rangoli minták:

Mesterséges Kundan Rangoli Designs

A fenti rangoli a Kundans -szal készült, amelyek népszerűek Dél -Indiában, különösen Bangalore -ban. Ez egy teljes készlet, amelyet készen értékesítenek, vagy varrhatnak és készíthetnek. Ez a mesterséges Kundan rangoli minta nagyon szép és vonzó.