A 9 legjobb Dasara és Navratri Rangoli dizájn 2021

A Dussehra és a Navaratri fontos hindu fesztiválok, amelyeket az indiai naptár jelöl. Pompásan és örömmel ünneplik, és az ország legünnepeltebb fesztiváljaként ismerték el. Ilyen alkalmon az ember minden bizonnyal szívesen készítene gyönyörű Rangolist otthonukon kívül, hogy megmutassa szeretetét a fesztivál iránt. Ha azt reméli, hogy talál néhány javaslatot, amelyek segítenek a rangoli tervezés elkészítésében, akkor a következő bekezdésekben talál javaslatokat.

A legjobb Dasara és Navratri Rangoli minták 2021 -ben:

Íme a 9 legjobb Dasara és Navaratri rangoli design képekkel.

1. Világos Dasara Rangoli Design:

Világos Dasara Rangoli Design

Használja ezt a formatervezést, hogy a Rangoli Design fényes és szép legyen. Egyszerűnek tűnik, mégis gyönyörű. Ez a tipikus bengáli stílusban készült Rangoli csodálatos. Durga istennő képe ennek a nagyszerű műalkotásnak a középpontjában, amelynek háttere nagyon természetes és élénk színű, minden bizonnyal sok bókot kap.

2. Gyönyörű Navratri Rangoli Design:

Gyönyörű Navratri Rangoli Design

A pompás Navratri Rangoli Design az, amire szüksége van ahhoz, hogy fesztiválja még izgalmasabb és kedvezőbb legyen. Használjon jeles színeket, például zöldet és vöröset, és adjon hozzá néhány gyöngyöt, hogy nagyon etnikai megjelenést kölcsönözjön Durga -nak. Annak ellenére, hogy a Rangoli mérete nagyon kicsi, biztosan csodálatosnak tűnik.

3. Tökéletes Dasara vagy Navratri Rangoli Design:

Tökéletes Dasara vagy Navratri Rangoli Design

A tökéletes Rangoli design Navaratri vagy Dussehra számára az lesz, amely tökéletesen kombinálja a mintákat és formatervezéseket. Használhat egyszerű színeket a szegélyhez, és fehér krétát vagy festéket használhat, hogy művészi és jól megtervezett legyen. Ez a fajta tervezés általában szakembert igényel, különösen a számos bonyolult minta miatt.

4. Ideális Dussehra vagy Navratri Rangoli Design:

Ideális Dussehra vagy Navratri Rangoli Design

Ha olyan Rangoli dizájnt keres, amely ideális Navaratri vagy Dussehra számára, akkor ezt teljesen ki kell próbálnia. Sokféle mintát használ, és nagyon nagy méretű. Használhat köveket a hímzéshez, és lámpákkal és Diyas -szal is körülveheti. Ettől még különlegesebb lesz a Rangoli.

5. Szép Navratri Rangoli Design:

Szép Navratri Rangoli Design

A Navratri csinos megjelenése különlegessé varázsolja ünnepi hangulatát. Itt abszolút kreatívvá válhat, és sokféle mintát és mintát használhat különböző színekkel és árnyalatokkal. Használjon sárga és vörös színt a fehérrel szélesebbre, hogy a Durga matha vonzó legyen. végre boldog Navaratri húzza a rangoli alját.

6. Otthonos Navratri Rangoli Design:

Otthonos Navratri Rangoli Design

Az otthonos Navratri Rangoli Design nagyon egyszerűnek és jól megtervezettnek tűnik. A Rangolis elkészítésének legjobb része az, hogy bármilyen hagyományos megjelenést használhat. A színek kombinációjával a Durga egyszerűen csodálatosnak tűnik. Ne felejtsen el fehér rangoli port használni, mivel ez egy nagyon fontos kiemelő. Végül díszítse a szegélyt virágokkal és levelekkel.

7. Gazdag Dasara Rangoli Design:

Gazdag Dasara Rangoli Design

Ahhoz, hogy a Dasara Rangoli Design gazdag és szép legyen, mindig használja Durga istennő képét. Ez még kedvezőbbé teszi az alkalmat. Díszítheti kedvenc színeivel, és sokféle színt is használhat. Használhat fontos hindu szimbólumokat, amelyek tükrözik ennek a kultúrának a hagyományait és szokásait.

8. Kellemes Dasara Rangoli Design:

Kellemes Dasara Rangoli Design

A Rangoli dizájnnak mindig nagyon kellemesnek és vonzónak kell lennie a szem számára. Ezért a következő Dasara valami kellemes és egyszerű rangolit hozhat létre, mint ez, és sok szívet megnyerhet. Egy egyszerű háromszög használata és sok virággal való körülvétele egyedi és ügyes.

9. Nagy Navratri Rangoli Design:

Nagyszerű Navratri Rangoli Design

Ezt a gyönyörű dizájnt biztosan létrehozhatja a Navratri alatt. Egyszerűnek tűnik, és tökéletes az ünnepi hangulathoz.