A 9 legjobb marathi Rangoli minták és minták 2021

Indiánként mindannyian szeretjük a színeket. Nagyszerű módon fejezhetjük ki nagyrabecsülésünket, ha elkészítjük a Rangolist az ünnepi időszakokban. Az elmúlt évtizedekben sok új design és minta jelent meg, és mindegyik feltűnően szép. Ha Maharashtra népszerű és legjobb mintáit keresi, nézze meg a következő néhány bekezdést.

Gyönyörű marathi Rangoli minták képekkel:

Ez a cikk oktatja Önt a különböző Maharashtra rangoli mintákról, fesztiválokra és családi rendezvényekre készült fotókkal.

1. Kis Ganesh Marathi Rangoli Design:

Kis Ganesh marathi Rangoli Design

A Rangoli kiváló formája lehet a Ganesh Marathi Rangoli Design. Mint mindannyian tudjuk, hogy Lord Ganesh az egyik legfontosabb isten a marathi kultúrában, használhatja a képét, és létrehozhat valami ilyen szépet és kedvezőt. Egyszerű mintákat és mintákat használhat, hogy még vonzóbb legyen. Az ilyen típusú Maharashtra rangoli mintákat pöttyökkel készítheti el, hogy könnyű és egyszerű legyen.

2. Többszínű marathi Rangoli Design:

Többszínű marathi Rangoli Design

A sokszínű Marathi Rangoli Design valóban nagyon szép ránézésre. Használhat élénk színeket, például kék, narancs, sárga és zöld, és kör alakúvá alakíthatja őket. Használhat egy egyszerű mintát is, amely hímzésként szolgál. Ha rózsanövényekkel vagy lámpákkal veszi körül, kiemeli annak szépségét.

3. Virágos marathi Rangoli Design:

Virágos marathi Rangoli Design

Az egyik legjobb rangoli dizájn a marathiok között, a festői és szép virágos. Használhat piros, sárga, rózsaszín és fehér szirmokat minden olyan virágból, amely rendelkezik ezekkel a színekkel, és létrehoz egy szép megjelenésű Rangoli virágot. Ezek a típusok egyszerű virágok A Maharashtra minták gyakoriak, mégis nagyon népszerűek.

4. Banánlevél Marathi Rangoli Design:

Banán levelek Marathi Rangoli Design

A Rangolis körében egyedülálló dizájn banánleveleket tartalmaz. Megrajzolhatja Lord Ganesh egyszerű képét, és gazdag zöld szirmokkal veszi körül. Használjon narancssárga és sárga virágokat, hogy kiemelje szépségüket. Ez egy csodálatos, és biztosan sok bókot fog kapni. Ehhez a marathi rangoli dizájnhoz rajzolhat kos tervezést a középpontba, amely szintén jól fog kinézni.

5. Jelentős marathi Rangoli Design:

Jelentős marathi Rangoli Design

Egy dizájn csak akkor lesz jelentős, ha kihozza a fesztivál valódi színeit. Használhatja ezt a gyönyörű dizájnt, amely tükrözi a hindu kultúrát és hagyományokat. Győződjön meg arról, hogy a használt színek világosak, mert az unalmas színek soha nem tűnnek szépnek.

6. Lila marathi Rangoli Design:

Lila marathi Rangoli Design

Ha egy szép marathi Rangoli dizájnt keres a versenyre, akkor ezt megszerezheti magának. Szépnek és ügyesnek tűnik. A lila szín fenségesnek tűnik, és a virágok minden sarkában abszolút szépséget nyújtanak. Használhatja kedvenc formáit és mintáit is.

7. Teljes marathi Rangoli Design:

Teljes marathi Rangoli Design

A Rangoli Design, amely elfoglalja az egész teret, csodálatosnak tűnik. Nagy réseket használva ez a kialakítás biztosan elviszi a tortát. Használhat virágos és szívmintákat. Az élénk színek kötelezőek. A hímzéshez krétát is használjon. Ez kiemeli Rangoli szépségét. Ez az egyik legjobb hagyományos marathi rangoli minták pöttyökkel.

8. Hiteles marathi Rangoli Design:

Hiteles marathi Rangoli Design

Az autentikus marathi Rangoli Design minden, amire szüksége van ahhoz, hogy bármilyen ünnepi alkalom kedvező és tökéletes legyen. A piros és a zöld kombinációja kiválóan néz ki, a mintákhoz használt fehér szín pedig díszes és gyönyörű. Ha nagy eseményt szervez, akkor feltétlenül használja ezt a kialakítást.

9. Kék páva Marathi Rangoli Design:

Páva marathi Rangoli Design

A kék páva marathi rangoli dizájn az egyik legjobb, amelyet eddig Maharashtra -ban láttak. Használhatja a tipikus indiai mintákat és mintákat, hogy kiemelje szépségét, és néhány élénk színt használjon, hogy szép és formás legyen. Győződjön meg róla, hogy szakértő segítségét veszi igénybe, főleg azért, mert az ilyen terveket nem könnyű elkészíteni.