Cím: 9 Special Ugadi Muggulu Designs 2021

Andhra Pradesh, Telangana, Karnataka és Maharashtra lakosai minden évben március vagy április hónapban ünneplik újévet, amely a Chaitra hindu naptári hónap első napjára esik. Ezt a hagyományos újévi ünneplési napot Ugadi -nak nevezik Andhra és Telangana, Karnataka és Maharashtra Gudi Padwa nevű emberei. Ezen a napon az emberek díszítik házuk bejáratát csodálatos színes kolammal, vagy Rangoli néven, Ugadi rangolival, pöttyökkel vagy Ugadi fesztivál különleges rangolijával, pontok nélkül. Ha többet szeretne megtudni az Ugadi rangoli tervekről, ez a cikk hasznos lehet.

9 hagyományos Rangoli dizájn Ugadiban képekkel:

Itt bemutatjuk Ugadi legnépszerűbb rangoli terveit. Ha kipróbálja ezeket a terveket otthonában, a templomokban és az utcákon, bármi legyen is hasznos ez a cikk.

1. Tervezett iszaptartó Ugadi Rangoli Design:

Designed Mud Pot Ugadi Rangoli Design

A hagyományos módszer a ház díszítésére újév napján határozottan ez lehet a szemet gyönyörködtető rangoli design. Ezek a hagyományos minták közé tartozik a sárfazék rangoli design színes dekorációval.

 2. Egyszerű virág fehér por Rangoli Design:

Egyszerű virág fehér por Rangoli Design

Az egyszerű, fehér Ugadi rangoli különleges kialakítás sokféle változást hozhat bármilyen különleges alkalomkor. Az egyik ilyen alkalom Ugadi. A fehér por fényes kinézetű, virágos rangolivá formált.

3. Szabadkézi Rangoli Design Yugadi számára:

Szabadkézi Rangoli Design Yugadi számára

A szabadkézi rangoli tervezés a legegyszerűbb módja a rangoli kialakításának a padlón történő felvázolásához. Annak érdekében, hogy elkerüljük a pontozott rangoli rajz rajzolását, ezt a szabadkézi rangoli mintát, amelyben számos kivitel van, egy megfelelő kialakítás lehet a függőlevelű kivitel.

4. Szabadkézi páva Rangoli Design:

Szabadkézi páva Rangoli Design

A páva a legvonzóbb és színesebb madár, amelyet az indiai nemzeti madárnak nevez. Ahhoz, hogy boldogságot és örömet szerezzen a házában, jó ötlet lehet a ház bejáratát szabadkézi tervezéssel megtervezni, rangoliként az Ugadi fesztiválra.

5. Ganesha Rangoli Design:

Ganesha Rangoli Design

Lord Ganesha, aki az egyik fő Isten a hindu emberek között, azoknak az embereknek, akik nagy rajongói az Úr Ganesh -nek, és szeretnek rangoli dizájnt készíteni, mint a hagyományos funkciót, mint Ugadi, mint a megfelelő alkalmat az Ugadi különleges rangoli terveinek egyikeként.

6. Szabadkézi Ganesha Rangoli Design:

Pontozott Rangoli Design Ugadi számára

Az Ugadi fesztiválra tervezett Rangoli -tervek extrém keménységűek lehetnek rajzolásuk során; olyan egyszerű lehet, mint egy függőlevél -rajz rajzolása. Ez az egyik szabadkézi Ganesha rangoli design az Ugadi fesztiválra.

7. Star Rangoli Design:

Star Rangoli Design

Ugadi egy kulturális fesztivál, amely sok előkészületet igényelt otthon a hölgyek számára, beleértve a ház takarítását és díszítését, édességek készítését, rokonok és barátok meghívását. A ház díszítésének egyszerű és csinos módja egy formált rangoli kialakítás.

8. Egyszerű Bang Rangoli Design Ugadi számára:

Egyszerű Border Rangoli Design Ugadi számára

Annak érdekében, hogy egyszerű és szép legyen, a hölgyek díszíthetik házuk bejáratát az Ugadi ünnepi napon ezzel az egyszerű szegély rangoli dizájnnal, amely általában szabadkézi virágmintás vagy függőlevelű, „Thornalu”.

9. Deepa Ugadi Rangoli Design:

Deepa Ugadi Rangoli Design

Ugadi határozottan a legünnepeltebb fesztivál indiában; azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a Diyát használni a rangoli rajz rajzolásának fő témájaként, a Deepam rangoli design lehet a legjobb tervezési típus. Színes rangoli porral lehet fénypont.

Végső gondolatok:

A hagyományos ünneplés megünneplése az egyik módja annak, hogy emlékezzen a hagyományos értékére és kultúrájára. A hagyományos érték megőrzésének legjobb módja a ház tervezésének hagyományos módja, amelyet a rangoli tervek rajzolásával lehet megtenni Ugadi számára 2020 -ban.