8 bedste bakkestationer i Himachal Pradesh En rejseleder til sommer!

Hillstationer i Himachal Pradesh har længe været eftertragtet for deres ro og ro. Et klassisk fugleperspektiv over byen, den omgivende frodige grønne og den uberørte tåge er nogle af de gode ting, man skal se og opleve på enhver bakkestation. Altid det ideelle sted at slappe af og få energi, populære bakkestationer i himachal Pradesh har den omgivende fred og ro er den eneste grund til, at vi oplever indre fred mere og ønsker at blive ved med at vende tilbage. Det er næppe en overraskelse, at vi insisterer på en pause fra det summende byliv og måske endda tænker på at tage eremit. Hillstationer er altid et tegn på skønhed, majestæt og rigdom. Hillstationer i himachal Pradesh har funklende floder og de frodige og store greener føjer til trekkingoplevelsen og er et minde for livet.

Hvornår skal du besøge bakkestationer i Himalaya?

Højden på sommersæsonen som i april, maj og juni er de ideelle tidspunkter for at besøge Himachal Pradesh. Messer og festivaler arrangeres af staten, som altid vil give dig et indblik i deres tradition, kunsthåndværk, religiøse overbevisninger osv. Alle shoppingelskere derude går amok i Himachal omkring dette tidspunkt!

Hvad skal du bære, når du skal til bakkestationer i Himachal?

Bortset fra hvis du skal på en trek, skal du formidle standardartiklerne, som når du rejser til forskellige steder. Sørg for at tage et ekstra betræk og en frakke for at beskytte dig selv mod kulden. Inden du går på trekking, er her et par ting, du skal have i din sæk.

 • Track bukser og sko: Husk, at når du tager på en trek, skal du have de mest behagelige beklædningsgenstande på. Dine sko har en opgave at udføre i det beløb, du kan følge. Køb banesko, der er perfekte til trekking. For jeans skal du holde dig væk fra bomuld 3/4 eller spor. Et hurtigt tørt gisp er en anstændig beslutning. Hvis du vandrer i højde over 5000 m, skal du bruge vindbekræftelse og bukser med vandbevis.
 • Regnjakke: Uanset om det er sommer eller vinter, er regnfrakker et absolut krav, når du er på tur til Himalaya. En vindtæt pels og en regnfrakke, der er vandtæt, er en nødvendig ting at have med på turen.
 • Balaclava: Bær din Balaclava og en uldskallen top for fuldstændig varme. De giver god beskyttelse mod den eventuelle virus, der findes i de kuperede områder.
 • Vandtætte og uldhandsker: Handsker vil vise sig at være nyttige, hvis det begynder at sne og uldhandsker er en anstændig forsikring mod den kølige atmosfære.
 • Klatresokker: Brug ikke 100% bomuldssokker. Uldsokker er det bedste alternativ til det. Bomuldssokker har en tendens til at tørre huden ud, hvilket ikke er perfekt til fugtige omgivelser. Gå efter strømper i fuld længde.
 • Vandresenge: Vandresenge vil være værdifulde for dig, der nyder naturen. Sørg for at formidle en varm base til din krop, især hvis det ikke er vinter

8 Breath Taking Hill Places, du ikke må gå glip af i Himachal Pradesh:

Himalaya vil simpelthen have dig forfærdet og er en fantastisk ting at opleve. Men tricket ligger i at finde det rigtige sted at slappe af og lade håret løsne sig. Her er nogle af de bedste bakkestationer at besøge i himachal Pradesh

1. Shimla:

Shimla er “Queen of Hills”. Den mest berømte og den maleriske bakkestation i Indien, Shimla er kendt for sin betagende skønhed af egetræer og fyrretræer. Mens resten af ​​Indien lider af solens brændende varme, skinner Shimla i den mægtige tåge og er hjemsted for utallige turister hvert år. Shimla er utvivlsomt de bedste bakkestationer i himachal Pradesh.

bakkestationer i himachal pradesh

 • Hvad skal du se: Hvis du besøger Shimla, kan du besøge Chadwick Falls og Jhakhoo -templet, der er dedikeret til Lord Hanuman. Når du er der, kan du prøve rafting ved Tattapani. Det er en anden almindelig ting for alle eventyrelskere.
 • Sådan når du: Fra Delhi kan du simpelthen tage en bus til Shimla, der næppe vil tage omkring 7 timer. Hvis du ønsker det, kan du også tage et tog til Kalka fra Delhi og derefter sørge for at tage et legetøjstog for at nå Shimla. Det vil tage cirka en dag eller deromkring. Toget går ekstremt langsomt, men det er bestemt en smuk rejse, og sørg for at huske alle de naturskønne steder på stedet, mens toget går gennem bakker og tunneler.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I maj-juni

2. Manali:

Et andet rigtigt sted for sommersæsonen er Manali, der er dækket af sne langs skønheden i de nærliggende bakker. Manali er utvivlsomt den mest berømte bakkestation i himachal Pradesh. Den sjæl, der søger spiritualistiske vibes, byder dig velkommen, når du kommer ind i den smukke by, der genlyder den bløde lyd fra Beas, kombineret med duften af ​​brændende fyrretræer. Manali har også været det foretrukne sted til bryllupsrejser for de nye par.

bakkestationer i himachal pradesh

 • Hvad skal du se: Besøg Hadimba -templet, det er omgivet af Deodar -træer og er kendt for sin smukke arkitektur. Solang -dalen er en anden nærliggende smuk destination, der tilbyder paragliding og ridning. Rohtang -passet er bare endnu et sted, som du bestemt ikke kan gå glip af. Nyd et varmt glas te her, mens du fredeligt kan stirre ind i de fjerne Himalaya -toppe.
 • Sådan når du: Du kan nå Manali fra den nærmeste togstation i Ambala og Chandigarh. Der er masser af busser, der kører mellem disse byer til Manali. Bus og taxa kommer til en rimelig pris.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I november-december

3. Dharamsala og McLeodganj:

De to mest berømte destinationer, der fylder luften med de buddhistiske sange, tilbyder en række lokale attraktioner, der holder dig optaget. Beliggende ved foden af ​​Dhauladhar -områderne, tiltrækker byerne en massiv mængde mennesker, især i juni og juli.

bakkestationer i himachal pradesh

 • Hvad skal du se: Bhagsu -vandfaldene er en populær turistattraktion her. Bhagsunath -templet er et andet sted, der ligger lige ved siden af ​​vandfaldene, som du skal besøge. Du finder også mange buddhistiske klostre her.
 • Sådan når du: Stedet ligger kun 4 timer fra, og der er et par lokale busser til rådighed. Når du når Dharamsala, kan du tage den næste bus til McLeodganj, der tager yderligere tyve minutter at komme dig dertil.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I maj-juni

4. Chail:

Beliggende blandt Shivalik -bakkerne er Chail omgivet af tyk fyrreskov og deodarer. Det behagelige vejr hele året tiltrækker folkemængder til stedet, der byder på mere end bare det fredelige tilbagetog. Området foretrækkes også af mange vandrere, og det er almindeligt at se folk, der kommer her for at trek meget ofte.

 • Hvad skal du se: Der er en Chail Wildlife Sanctuary, der tilbyder en godbid til dyrelivet og fuglekiggere. Hold øje med Himalaya sorte hjorte, indisk porcupine, langur, vildsvin, goral osv. Selve røde junglefugle huser her. Kali ka Tibba er et gammelt Kali -tempel, som du kan besøge. Du kan også se den højeste cricketbane her.
 • Sådan når du: Kalka er den nærmeste station til Chail. Du kan tage en taxa eller en bus fra Shimla. For dem af jer, der rejser med fly, er Shimla den nærmeste lufthavn til Chail.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I august-september

5. Kullu:

Kullu er et andet navn, vi ofte tænker på, når vi hører Himalaya. Den smukke dal er kendt som ‘Gudernes dal’, en der er velsignet med smukke vandfald, orkideer og blomsterfyldte enge. Kullu er også et berømt sted for mange vandrere og vandrere. Vi vil bestemt ikke have, at du går glip af Kullu på din Himalaya -rejse.

 • Hvad skal du se: Besøg Manikaran Gurudwara, nationalparken Great Himalaya, og prøv lykken ved floden rafting og paragliding. Kheerganga varme kilde er en anden ting, du skal opleve.
 • Sådan når du: Du kan nå Kullu via Bhuntar lufthavn eller fra Chandigarh banegård, cirka 270 km fra Kullu. Fra lufthavnen er stedet kun 10 km væk, og du kan leje en taxa til Kullu.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I april-juni

6. Kufri:

Elsker du at stå på ski? Så kunne Kufri være den ultimative destination for dig. Kufri tiltrækker mange skiinteresserede, især om vinteren. Nyd den friske luft og mærk roen på stedet langsomt tage dig over. Den maleriske Kufri er også et tilbagetog fra den brændende sommer i byen.

 • Hvad skal du se: Himalaya Wildlife Zoo er en stor attraktion her, der er hjemsted for en masse dyr som bjørn, moskus hjorte, sne leopard, antiloper osv. Det er også det rigtige sted for alle fuglekiggere. Kufri Fun World er en forlystelsespark, som du kan besøge.
 • Sådan når du: Kufri er otte timer fra Delhi med bus, og den nærmeste lufthavn er Shimla lufthavn, der tager cirka en time derfra at nå til Kufri.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I november-december

7. Kasauli:

Kasauli er en naturskøn Himalaya landsby, der er 70 km væk fra Shimla. Bakken er dækket af tåge skyer og deodartræer, hvilket får den til at se tyk og fyldt ud. Fyr- og kastanjetræerne ser smukke ud på bjergene ovenfor. Den smukke britiske koloniale arkitektur, bungalows i gammel stil er alle karakteristiske for bakkestationen.

 • Hvad skal du se: Mall -vejen er livlinen på bakkestationen, der har turister fra nær og fjern til at shoppe efter de autentiske uldartikler. Besøg abepunktet, der tilbyder en smuk udsigt over natten i Chandigarh ovenfra.
 • Sådan når du: Den nærmeste togstation er Kalka, som du kan nå fra Delhi. Kalka forbinder til Kasauli med en masse lokale tog. Kasauli ligger 40 km fra Kalka. Du kan også kontakte stedet fra taxaer på Kalka.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I juni-oktober

8. Palampur:

Det er også kendt som tehovedstaden i Nordindien. Det ligger i Dhauladhar -områderne i Himachal og er et yndet sted for alle naturelskere. Og også et foretrukket bryllupsrejse -sted. Hillstationen er hjemsted for mange vandfald, tehaver og krystalklare vandløb. Oplev den ultimative lykke ved at se den smukke natur spille i skødet på Himalaya.

 • Hvad skal du se: Prøv paragliding på Bir-Billing, der også er kendt som Paragliding Capital of India. Palampur har også meget at tilbyde for alle vandrere.
 • Sådan når du: Pathankot vil være den nærmeste banegård til Palampur, og det tager cirka 7 timer at nå Palampur. Du kan prøve Himachal Transport -busserne for at nå Palampur fra Delhi eller Chandigarh.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I april-juni

Himalaya -turen bliver en oplevelse for livet. For dem af jer, der bare ønsker at slappe af, har Himalaya og byerne meget at byde på. For vandrere og vandrere har stedet mange overraskelser til dig. Tag en pose minder med hjem sammen med den rolige og rolige, som du kun får her efter dit hjem!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvilken bakkestation er tættest på Delhi?

Svar: Her er nogle bakkestationer i nærheden af ​​Delhi:

 • Kasauli, som ligger 6 timer væk fra Delhi
 • Mussoorie, som ligger 6 timer væk fra Delhi
 • Nainital, som ligger 6 timer væk fra Delhi
 • Shimla, som ligger 7 timer væk fra Delhi

Alle bakkestationer i himachal Pradesh er godt forbundet via tog- og busruter, og du kan nemt rejse til disse steder uden besvær. Disse er et must at besøge, hvis du bor i Delhi eller i nærheden af ​​det. Et af de vigtigste rejsetips til Himachal Pradesh er at være høflig, tilpasningsdygtig og venlig adfærd. Vær ikke uhøflig eller arrogant over for dem, men hold altid styr på førerens oplysninger. Undgå at rejse eller køre sent om natten på grund af lav sigtbarhed og sikkerhedsproblemer.

2. Hvad er de koldeste steder i Himachal Pradesh?

Svar: Himachal er hjemsted for nogle af de koldeste steder i Indien. Lahaul og Spiti -distriktet i Himachal Pradesh er de regioner, der oplever det mest kolde vejr i staten. Keylong er det koldeste sted i Himachal, som har en temperatur på nogle minus 3,9 grader Celsius. Desuden betragtes Keylong og Kalpa, der er til stede i stammedistrikterne Lahaul og Spiti og Kinnaur, som det koldeste sted i Himachal Pradesh med minimumstemperaturen registreret på henholdsvis minus 3,9 grader Celsius og minus 3 grader Celsius.

3. Hvad er nogle af de berømte fødevarer fra Himachal Pradesh?

Svar: Nogle favoritretter fra Himachal Pradesh er angivet nedenfor:

 • Kullu ørredfisk
 • Madra
 • Dhaam
 • Tudkiya Bhath
 • De eller Spicy Lotus Stem

4. Hvilken dans er berømt i Himachal Pradesh?

Svar: Himachal er berømt for talrige danseformer; “Nati” er imidlertid en af ​​de mest berømte danseformer i Himachal Pradesh. Nati (dans) udføres ved enhver lejlighed som ægteskaber, funktioner osv. Det er en smuk danseform. Turisterne fra hele verden kommer til at se denne fantastiske danseform.

5. Hvad alle eventyrlige sportsgrene kan jeg forkæle, mens jeg er i Himachal Pradesh?

Svar: Himachal Pradesh er hjemsted for mange frodige dale fulde af grønt, der er omgivet af snedækkede bakker. Der er forskellige sjove aktiviteter, som du kan forkæle, mens du er i Himachal Pradesh. Eventyrlystne sportsgrene som skiløb, paragliding osv. Er et must, mens du er i Himachal. Du kan booke pakkerejser fra forskellige rejseudbydere, der inkluderer lufthavnstransport, taxa, udvej, sightseeing og måltider til Shimla, Manali, Kasol, Dharamshala og mere.

Nu hvor du har læst artiklen, ved du, hvad du skal pakke til din rejse til disse bakkestationer. De fleste af disse er et knudepunkt for ro og fred og giver en tiltrængt pause fra det hektiske byliv. Bjergskråningen giver mulighed for sightseeing og at spille mange eventyrsport som river rafting, bungee jump osv. Også! Hvis du fandt denne artikel nyttig, så giv os passende feedback. Godt eventyr! Hvis du har besøgt et af disse steder, så fortæl os om din oplevelse der i kommentarfeltet herunder.