Top 11 fantastiske ting at gøre i Jackson Hole

Hvis du er en person med eventyr i dit hjerte, vil livet give dig visse muligheder, når du kan leve i øjeblikke og nyde dem i høj grad. Jackson Hole i Wyoming er sådan et sted, der ligger helt tæt på hjerterne af eventyrlystne, vildtelskere, friluftsentusiaster og det hele. Du kan få en fantastisk familie tur i Jackson Hole mere eksotisk ved at tage luksuriøs Jackson Hole huslejer. Hvorfor er stedet altid øverst på listerne over eventyrlystne? Der er tre skiområder, der er omgivet af den fantastiske naturlige panoramaudsigt over Yellowstone National Park og landsbyen Grand Teton. Hvis du tænker på udendørs aktiviteter, er der river rafting, ridning, dyreliv, bjergbestigning og meget mere. Så her vil du vide om de mest spændende ting, du kan gøre i Jackson Hole. Læs mere for at vide mere-

1. Gå på vandretur:

Mens du er i Jackson Hole, er dette en af ​​de mest fantastiske ting, du kan gøre. Jackson Hole er kendt for sit forhøjede terræn, omgivet af storslået udsigt. Du kan få den betagende oplevelse at vandre i Grand Teton National Park. Bortset fra dette sted er der en anden spændende vandresti i Jackson Hole, og det er i Yellowstone National Park.

2. Mountainbike:

Elsker du fart? Og er du klar til at tilføje mere fart til dit liv? Derefter er mountainbiking i Jackson Hole en aktivitet, du skal gøre her. Der er 40 miles cykelsti i Jackson Hole, og du kan leje cykler til rådighed for mennesker i alle aldre. For at nyde den smukke udsigt rundt er cykling den bedste måde.

3. Hesteryg:

Hvad med at få følelsen af ​​en cowboy? Der er ranches, hvorfra du kan få heste til at nyde ridningen. Der er fantastiske terræn, buet højde og fantastisk omgivelser, som du kan nyde under hele din rideoplevelse.

4. Kajakroning:

Du kan ikke gå glip af den eksotiske oplevelse af kano eller kajakroning i Jackson Hole. Kajakroning i Snake River kan gøre din dag fuld af sjov og spænding, og dette er en af ​​sådanne aktiviteter, du kan lave med din familie. For at nyde det frodige grønne landskab i Teton -bjergkæden, mens du ser det rige dyreliv på bredden af ​​Snake River, er kajakroning det bedste at gøre. Du kan besøge elg, oddere, elge, bævere, rådyr og skaldede ørne rundt.

5. Fiskeri:

Praler du dig selv som lystfisker? Eller vil du prøve fiskene for første gang? Derefter kan nydelsen i Snake River gøre din ferie nok underholdende. Snake River flyder næsten i hele Jackson Hole. Så du kan få ørrederne vest for Rocky Mountain. At nyde dyrelivet og den grønne skov rundt og tilbringe en doven dag til fiskeri er ret dyrt for turisterne, der er aktive under hele deres rejse.

6. Klatring:

Både Grand Teton National Park og Yellowstone National Park er de bedste steder for guidede klatreoplevelser. Der er guidede ture for otte til firserne, der kan tage en to-dages session med klatring inden de prøver det. Du kan have det sjovt med hele familien under det alpine eventyr.

7. White Water Rafting:

Er du klar til at nyde den naturskønne skønhed, mens du får mest ud af dit adrenalinrus? Derefter er rafting på white water på Snake River noget, du aldrig bør gå glip af, mens du er i Jackson Hole. Du kan mærke spændingen under vandsporten og gøre din dag fuld af spænding. I løbet af aftenen kan du tage en romantisk sejltur for at nyde flora og fauna, forrevne bjerge og det fængslende dyreliv omkring.

8. Gå til Wildlife Safari:

Wyoming, især bjergkæden i Jackson Hole, er fuld af forskellige dyreliv, uanset om det er arter af pattedyr eller fugle og sommerfugle. En dag for dyrelivssafari er derfor en must ting at gøre, mens du er her. Besøg Grand Teton og Yellowstone National Park, National Elk Refuge og Laurence Rockefeller Preserve for at opdage det forbløffende dyreliv på dette sted.

9. Skiløb:

Jackson Hole er sådan en destination, der er lige så spændende om sommeren som om vinteren. Med tre skiområder kan du få den mest eksotiske skiløbsoplevelse her. Du kan opleve langrend i naturen i naturparkerne og andre områder. Du kan udforske hele landet Jackson Hole gennem disse udendørs sportsgrene.

10. Kaneture og hundeslæde:

Føl dig som en nisse, og nyd kaneture i Jackson Hole! For disse fantastiske oplevelser kan du besøge National Elk Refuge eller Sled Dog Excursions for at gøre din vinter rejse i Jackson Hole en levetid hukommelse.

11. Nyd Live Music Events:

For at gøre din rejse endnu mere spændende kan du deltage i disse live -musikkoncerter. Fra klassisk til jazz, rock til pop, du kan nyde dine typer musik og gøre dine nætter farverige på Jackson Hole.

Så det er et par spændende ting, du kan gøre på Jackson Hole. Det er virkelig svært at liste alle de sjove ting at lave i Jackson Hole inden for begrænsede ord. Så hvis du vil opleve det hele nu, er du hurtigere og hurtigere klar til rejsen. Uanset om du er på en solotur eller hygger dig med familie og venner, vil Jackson Hole aldrig skuffe dig, når du først er her.