Hvordan får man en dreng til at hade dig?

Sighh, drenge og deres underlige måder! De fleste af jer kvinder har muligvis den ene “underlige dreng eller mand” i jeres liv, der bare ikke giver op, ved at elske jer. Selvom du ikke vil have ham rundt, gør hans samtaler eller hans manerer og sladderne bag det hele dig til vanvid. Endnu værre, når han fortæller alt og alle om sin kærlighed til dig. Det er, når du gerne vil fange ham i hans krave, piske bag på ham med håndtasken, skoen eller læderbæltet af Gucci og sikre, at han bliver slettet fra overfladen af ​​denne planet. Men det er bare endnu en drøm, da du ikke vil ende med at blive straffet af de juridiske myndigheder for forseelse. Hvis denne fyr nu ikke er en stalker, og du ved, at hans fremskridt er harmløse og uskyldige, er der stadig måder at stoppe det hele på, ved at få ham til at hade dig. Læs derfor om, hvordan du får en dreng til at hade dig?

Hvordan får han ham til at hade dig

Sådan får du ham til at hade dig:

1. Mens du taler med ham, må du ikke forbinde øje til øje. Selvom du forbinder øje til øje med ham og taler med afsky, tager mænd det som en udfordring eller som en måde for kvinder at fortælle mænd, at de er klar til at være sammen med dem, og derfor ikke få øjenkontakt, periode.

2. Bevar afstanden så meget som muligt, og når du ser ham nærme sig, kammerat med nogen og begynde at tale eller grine højt. Gør dette især med en mandlig ven, fordi der ville opstå et mandligt ego i din beundrer, og han ville have hadet dig mere for at ignorere ham og tale med en anden mand i hans nærvær.

Hvordan får han ham til at hade dig

3. Stop med at tage hans opkald gradvist, ikke mere med det samme at svare på hans sms’er, whatsapp, e -mails, sociale netværksindlæg osv. Gør det gradvist og lad ham ikke føle sig akavet eller afskediget, had sker ikke med det samme, gør det rart og langsomt og det ville tage tid, men han vil helt sikkert begynde at hade dig mere hver dag.

4. Flirt med en anden dreng, drill drengen kærligt, træk i håret og leg rundt, men sørg for, at denne plan også er kendt for spilleren, og gør alt dette, mens beundreren ser dig gøre det. Dette ville igen få det mandlige ego frem, som ville presse ham yderligere til at hade dig.

5. Nu hvor du ved, at han har følelser for dig, og hvis han nogensinde kommer frem med det tre formulerede mareridt, så lad ham vide, at du allerede har en kæreste. Hvis du har en kæreste, skal du introducere dem to, og hvis du ikke gør det, må du hellere være god til historien, ellers ville du være i en falsk position, når han finder ud af det

6. Vær ikke for pæn med ham; smil ikke for meget til ham. Tilbyd ikke at hjælpe ham med sine lektier; tal kun når du også taler, du behøver ikke at gå den ekstra mil for ham. At være forfærdelig og grim vil få ham til at elske dig mere, husk, mænd er rovdyr siden umindelige tider, og de tager det som en udfordring at sikre alt, hvad de vil.

Endelig:

Hvordan får han ham til at hade dig

Hvis manden eller drengen stadig ikke får beskeden og ønsker at komme for tæt på for at få trøst, så sig det til ham. Hvis det er nødvendigt nogle gange, skal du op og ned, og hvis det er på et offentligt sted, godt nok for dig og dårligt for ham. Bare fordi du er venlig og charmerende, betyder det ikke, at nogen mand vil have ret over dig. INGEN BETYDER NEJ !! Gør det meget klart for ham, og se hvordan han føler mere had mod dig.