Hvordan får man et kærligt forhold?

Vi ser ofte på par og suk, romantikken, kærligheden, sammenholdet, og vi spekulerer på, om det kunne være os en dag. Slip ud af eventyrromantikken, bliv virkelig, og ja det kan ske, hvis du er villig til at gå den ekstra mil. Kærlighed er sukker og krydderier med et strejf af alt det fine, men lad os ikke lade os rive med af det, der vises på tv og i film. Det er kun vigtigt for os at forstå, at livet har sin egen andel af op- og nedture. Hvert individ ville have egenskaber, der ikke matchede vores egne. Men når man er forelsket, har vi en tendens til at blive blinde og overse fejlene i begyndelsen. Dette kan udgøre en trussel på et senere tidspunkt for status quo for kærligt forhold.

Når to sjæle mødes, bliver de flettet ind i kærlighed. Nætter går ved at tale romantisk med hinanden. Men når de skal leve med hinanden, bryder helvede løs !! Her viser nedenfor Sådan får du et kærligt forhold?

Grunde:

Der er masser af grunde, såsom;

  •  Han forlod toiletsædet
  •  Hun er for nagende
  •  Hun er næsten min mor
  •  Han bekymrer sig ikke om huslige gøremål
  •  Hvorfor skulle jeg tage skraldet ud?
  •  Hvorfor kommer han sent hjem hver dag
  •  Hvorfor taler hun til sin mor hver dag
  •  Han eller hun gør vores liv offentligt på sociale netværkssider
  •  Han eller hun talte til dem om mine spørgsmål i stedet for mig
  •  Det var ikke det, jeg ville

I begyndelsen:

Nej, vi citerer ikke Hellig Skrift her; snarere fortæller vi dig, at når du møder ham eller hende for første gang, vil vi ikke vide om deres fejl. Menneskelig mentalitet er det, der skinner sælger; måske var det derfor, vi blev tiltrukket af personen i første omgang. Penge, magt, udseende og status, de gjorde det alle til grund nok til at være forelsket i makkeren.

Dating -scenen var sjov, at spise ude, danse og brænde dansegulvene, drikke og lystig at lave var fantastisk, men alt det var hvirvelvind -romantik. Det er mandag, og virkeligheden slår dig hårdt, han snorker, når han sover, hun taler i søvne. I to kan ikke sove, fordi en af ​​jer sparker i søvn og fungerer!!

Irritation sker, frustration opstår, og du ved ikke, hvad du skal gøre. Du beholder det hele inden for, og på den måde begynder du at undgå øjenkontakt og senere flyde væk fra den kærlighed, der engang var. Dette forvirrer din partner; de forsøger hårdt at indse, hvad der har fået sådan en scene til at opstå. Du giver dem ikke spor, og du taler ikke med dem om det.

Sene nætter på arbejde, interferens fra tredjemand, sladderforkælelse, alle disse sniger sig ind i forholdet. Dette gør tingene værre, og i sidste ende kalder parret det, bare på grund af andre negative elementer og situationer omkring.

Tal og ordne det:

1. Hvis noget generer dig ved din partner, skal du tale med dem en efter en. Gå privat og tal med dem om det, lad det ikke blive offentligt.

2. Hvis der er situationer, som du ikke kan håndtere, skal du bede partneren om at hjælpe dig med at overvinde det.

3. Lad være med at sladre om din eks med den nuværende. Lav ingen sammenligninger af din eks med din nuværende; dette er en vis nedrivningsformel på markedet, når det er gjort.

Kærlighed sker ikke fra den ene dag til den anden, og et forhold for at blive en succes kræver dedikation, loyalitet og accept med en stor portion tålmodighed. Husk bedstemor altid sagde “I min tid gav vi ikke op, vi lærte at reparere ting” … .. Giver det ikke!