Hvordan skal man håndtere pårørende, man hader?

De siger “slægtninge og fisk stinker efter tre dage”. Er det ikke derfor, vi hader nogle af vores slægtninge så meget, men som skæbnen har det, er vi nødt til at håndtere deres eksistens og især deres besøg nu og da, nogle af de lejligheder, der virkelig vender vores verden på hovedet.

Der er altid en person, der ville elske at træde på dine fødder, uanset hvad. Og nogle gange gyser vi ved at tænke på, om den voksne slægtning virkelig er en voksen eller hvad !! Det vil dog aldrig stoppe dem fra at gøre det, de gør bedst, irriterer dig.

Så hvad du skal gøre er at tage sagen i dine egne hænder og ikke overreagere på deres useriøse måder at leve på. I dag vil vi gerne tale mere med dig om, hvordan du skal håndtere irriterende slægtninge eller dem, du hader, derfor læs venligst videre og bliv velinformeret om det samme. Se her nogle få tips til, hvordan du håndterer slægtninge, du hader?

Hvorfor hader du dem så meget?

1. Er det noget, de gjorde eller sagde, ikke gjorde eller ikke sagde eller noget, du ikke kan lide ved dem? Dette sker især, når vi har tanter og onkler i nærheden, som tror, ​​de ved det hele og ville skabe massakre for os i slutningen af ​​dagen. De bliver ved med at sige, at de gennemgik samme alder, som vi er i, men glemmer hele tiden, at tiderne har ændret sig og tingene skal behandles anderledes. Så tænk, hvis det er en af ​​grundene til, at du så hader den nagende tante eller den dominerende onkel.

2. Vær rar og tal med dem en gang, lad dem vide, hvordan du hader det, når de blander sig i dine private anliggender og liv. Og lad dem også vide, hvor meget du værdsætter det, når de ikke blander sig i din virksomhed, eller når du far holder en snak. Vær civil og vær skånsom, og hvis det ikke virker, skal du lade dem vide via høflige, men stramme ord (kun), at deres eksistens ikke længere gør en forskel for dig.

3. Det betyder, at du nu er berettiget ved at ignorere deres tilstedeværelse. Og selvom de kommer nogle gange, hvilket de vil, kan du altid hilse på og lege med andre og minimere din interaktion med den, du foragter omkring. Eller hvad du kunne gøre er, hvis den, du hader, er den, der kommer alene for at besøge din familie, gå videre til dine naboer eller lås dig selv inde i et værelse under påskud for at studere. Dette sender et højt signal om, at du virkelig ikke vil socialisere med nogen, du ikke kan tåle.

Misbrug og brug:

Desværre bliver flere og flere børn i deres voksende år misbrugt eller blevet misbrugt af pårørende på mange måder, hvilket synes at være en af ​​hovedårsagerne til, at pårørende er hadet. Hvis det er tilfældet med dig, ville det være klogt at hage op og tale med en rådgiver, der ville kunne få dig ud af denne situation. Husk, der er mange andre måder at vise, at du hader ham eller hende, men hadet vil kun vokse til pus indeni og skade dig mere.

Måske er de filosofiske værdier derhjemme eller hos den forhadte slægtning forskellige eller gamle, og du virkelig ikke resonerer eller synkroniserer med deres idealer.

Gør det klart for dem på en høflig måde, og lad dem vide, at lige så meget som du respekterer deres synspunkter, er det ikke din forte at følge dem alle, og ingen kan tvinge dig til at træffe beslutninger, der ændrer liv,.

Held og lykke og fortsæt i livet.