Hvordan starter man et forhold?

Reglerne for dating er forskellige, men der er ingen regler at følge. Forvirret? Godt sådan er det, og man skal ikke prøve for hårdt på at gøre indtryk. Hvis scenen, der prøver for hårdt, sker, ville man ikke snart gå til næste base med den potentielle elsker. Når det nu handler om at elske personen og være i et forhold til dem, er der forskellige ting, der skal forstås. Til at begynde med, er han eller hun interesseret i dig? Hvordan finder man ud af det? Bare fordi datoen var fantastisk, kyssede han dig, eller hun tillod dig at kysse hende, det betyder ikke, at de elsker dig. Vi tager ofte fejl af at flirte med kærlighed eller måske et par dates med at være klar til et forhold. Nedenfor viser du alle de flere detaljer om, hvordan du starter et forhold.

Sådan starter du et forhold

Slip af sofabordet:

Kan du huske, da du første gang mødte ham eller hende, kaffebordssnakken, hvor I to var splittede? Ja, det var en fantastisk date, og der var mange flere datoer, hvor I to hang sammen med hinanden, hyggede, kørte rundt, sad under månen og stjernerne, talte søde sager og mere. Er dette et tegn på, at I begge er til hinanden?

Man ved virkelig ikke, hvordan og hvornår et forhold begynder; bebrejde det for medierne for at vildlede os. Forhold er relative, hver til sin egen. Der er ingen faste definitioner eller regler for et forhold i sig selv; Derfor er det meget individualistisk at forsøge at definere, hvad eller hvordan et forhold begynder.

Forhold besluttes ikke, og der er ingen faste formler eller scripts at følge. Imidlertid er en regel, der står tidstesten, at være tålmodig. Et gammelt ordsprog siger “Hvis din elsker er din, vil han eller hun være med dig indtil tidens ende”. Der er mange sådanne ordsprog, der kan give dig tip, men følg dit tarminstinkt.

Selv berømte forfattere som Paulo Coelho mener, at vi møder mange og har mange pauser i hjertet og forbereder os på soulmaten, der kommer og fejer os af vores fødder. Derfor, når du daterer og socialiserer dig, skal du ikke lave nogen forventninger og først nyde den sunde dating scene.

Kompatibilitet:

Det er først, når vi går væk fra sofabordet, hvor alt er så hyggeligt, forstår vi den næste person meget godt. Inden du hopper i kærlighedens brønd, skal du forstå, at der er en forskel mellem opfattelse og virkelighed, som ville bære sig selv, når tiden kommer.

Er du villig til at acceptere, at han eller hun i et forhold til ham eller hende skulle være væk fra byen i lang tid, nogle gange måneder efter hinanden? Er du villig til at acceptere, at hans bordskik ikke er så upåklagelig som din? Er du villig til at acceptere det faktum, at hun elsker splurging på high -end mode?

Kender du overhovedet hans eller hendes familie godt? Har du mødt hans eller hendes venner, familiemedlemmer, nære eller endda kolleger? Er du forbundet med din makker på sociale netværkssider? Er du påvirket af, at hans eller hendes fan fra det modsatte køn er langt mere, end den burde være? Er du okay med, at han eller hun er krævende eller besiddende om deres behov og dig?

For mange spørgsmål:

Endnu engang sker et forhold bare ikke fra den ene dag til den anden. Der er par, der daterer i årevis, men alligevel ikke vil sige, at de er i et engageret forhold. I sidste ende skal du være due diligent om den mand eller kvinde, du gerne vil være sammen med.