Sådan bryder du med din ven

Der kommer en tid, hvor du ved, hvem der virkelig er for dig, og hvem der ikke er, og det samme ville også være for venner. Et gammelt ordsprog siger “Med venner som disse, der har brug for fjender”. Så hvis du også står over for noget lignende, er det måske på tide at give slip på det parasitære monster, den såkaldte ven, og give dig selv den tiltrængte plads. Der er såkaldte venner, der er venner, bare fordi de vil have noget fra dig, et bagtanke eller måske vil de have dig rundt som en trofæven, på grund af din berømmelse og popularitet. Sådanne venner er intet andet end vanskelige og umulige at håndtere. Derfor ville slippe negative mennesker i dit liv gøre dig godt i stor skala. Husk én ting, før du beslutter dig for at kalde det afslutter, ved hvad du laver er fra virkelige fakta og ikke antagelser eller rygter. Her giver vi dig et par tips til, hvordan du bryder op med din ven.

Derfor vil du bryde med dem:

1. Måske er jer to ikke forbundet på måder, der virkede perfekte i starten. Din ven kan være en, der kun vil dominere, tale og ikke bekymre sig om, hvad der foregår i dit liv. Dette er giftigt, da venskab sker på begge måder, og du ikke altid skal være forpligtet til at være en persons boksesæk uden at få et eget øjeblik til at sige din mening.

2. Hvis du ser din ven spille mobningsspillet med dig, taler bag ryggen og siger “bare tuller”, når du finder ud af det, manipulerer andre eller får dig til at føle dig forfærdelig over den måde, du går, taler, sover, trækker vejret, spiser, kjole eller hvem du hænger ud med, lad alarmklokkerne ringe. Venner bagatelliserer, mærker eller mærker ikke deres venner.

3. Tillid er vigtigt i venskab, og når det går i stykker, er det bedst at komme videre. Dårlige vaner dør hårdt; en røver, der stjæler en gang, kan stjæle igen. Måske er der vaner, som du ikke er enig i, og du ved, som ville skade dem og dig selv også. Tal det med dem, en eller to gange, og hvis du ikke ser nogen ændring efter det, skal du give slip.

4. Måske føler du dig udeladt i aktiviteter og samtaler, fordi din ven altid ønsker rampelyset. Sådanne mennesker vil aldrig lade dig ånde let, ville have herredømme over dig og ville have dig til at adoptere deres livsstil og personlighed uden at sætte pris på, hvad du kan tilbyde. Dette er en egoistisk holdning og en, der gør dig til dørmåtte eller offer. Vær ikke offer eller dørmåtte, gå ud med hovedet højt.

Hold dig kølig, og gå af sted:

Roligt kan ting gøres, men sørg for, at det sker på en rolig måde. Når du først taler om spørgsmål, skal du i nogen tid lægge mærke til, om den såkaldte ven virkelig foretager ændringer i deres adfærd og adfærd eller ej. Nogle gange er det natur versus pleje, sidstnævnte har brug for rådgivning. Hvis du virkelig tror, ​​at rådgivning kan hjælpe med at redde venskabet? Men selv efter det, hvis du ikke ser nogen ændringer, er det tid, du går videre.

1.    Send en e -mail eller en sms eller whatsapp vennen og byd adieu.

2.    Velsign det du havde og se fremad, lad være med at krybbe, klynke eller tale om personen til nogen, ikke engang til dig selv

3.    Fordyb dig i aktiviteter, der ville holde dig optaget

4.    Interagere og socialisere med mennesker, der er nye venner, der skal skabes hver dag

5.    Elsk dig selv og tilgiv dig selv for det, du har været igennem. Husk, at alt vi går igennem er en lektie at lære, og ikke en straf.

Endelig, når du byder adieu, takker personen for de gode gerninger og de dejlige tider sammen.