15 bedste quilling øreringe Jhumkas nye designs

Papir quilling er en god måde at lave forskellige ting, herunder smykker. Disse jhumkas er lavet med dejlige papirer, der også gør den let. Quilling er den nyeste teknik, der bruges af mange. Det er også blevet en indtægtskilde for mange damer. Du finder de farverige genstande fremstillet af quilling betagende. Denne papirkunstform er kommet for at blive, og du kan vælge det bedste, folk har at tilbyde. Se efter det bedste arbejde og professionelle touch af de mennesker, der arbejder med papirquilling.

Bedste Quilling øreringe Jhumkas nye designs:

Her er de 15 bedste quilling øreringe jhumkas,

1. Beaded Quilling Jhumkas:

Beaded Quilling Jhumkas

Disse er nogle meget smukke grønne quilling øreringe designs jhumkas, der ser traditionelle ud med guldperlerne på kanten. Den midterste runde ørering er også prydet med guldperler. Farven er en skraveret grøn tekstur, der ser fantastisk ud.

2. Rainbow Quilling Jhumkas:

Rainbow Quilling Jhumkas

Lav dette dejlige par farverige regnbue quilling jhumka -designs, der har perler for enden. Regnbuens farver ser lyse ud og er perfekte til enhver lejlighed som et moderne twist. Du kan også parre disse øreringe med jeans for et dejligt afslappet look.

3. Temple Look Jhumkas:

Temple Look Jhumkas

Denne smukke lilla paperquilling øreringe design jhumkas er et fint strejf af tradition. Templet jhumkas er lavet med ovalt mønster dækket med runde perler. Tilføjelsen af ​​små guldperler får det til at se meget imponerende ud. Når som helst denne tid er en god idé i jhumka -mønster.

4. Hoop Style Jhumkas:

Hoop Style Jhumkas

Lav disse lyse orange hoop -papir quilling smykker jhumkas, der er udstyret med guldperler. Den orange og guld farvekombination ser meget fantastisk og storslået ud. Øreringe med bøjle er perfekte til lejligheder til traditionel indisk slid. Festivaltid orange farvet designer sarre giver et bedre look til denne jhumka.

5. Guld Jhumkas:

Guld Jhumkas

Her er et par guldpapir quilling jhumkas -design, der får dig til at se rig ud. Guldpapiret rulles glimrende og dygtigt godt. Brug af guldperlerne i slutningen af ​​jhumkas gør det meget dramatisk. Disse samlinger finder du også i nærheden af ​​dit område, og du får denne type jhumka til din næste festlige fest.

6. Tribal Jhumkas:

Stamme Jhumkas

Du kan få et flot par stammepapir quilling øreringe jhumka i hvidt til enhver lejlighed. Jhumkas er lavet med hvidt papir og derefter blækket med sort. Det lille design ser meget fantastisk ud. Brug af sølvblomst i toppen er også et unikt twist. De kvinder, der er professionelle og kan lide at deltage i kontorfester, så er denne altid et godt valg.

7. Lysekrone Jhumkas:

Lysekrone Jhumkas

Her er seje lysekrone stilarter quilling smykker jhumkas, der vil være tale om byen, når du bærer dem. De syv lag små jhumkas er fantastiske med deres lyse farver. De hvide hovedjhumkas tilføjer et strejf af unikhed til den. Hvis du har en baby pige, så få dette design af jhumka til hendes skoletidsfunktioner, og det er også bedst til festivalsæsoner.

8. Jhumkas med to lag:

Twin Layered Jhumkas

Disse er quilling jhumkas nye designs, der indeholder to jhumkas på en lagdelt måde. Så disse jhumkas i sort ser meget elegante og seje ud sammen med guldperlerne. Enden af ​​jhumkas har også en lille perle hængende. Dette er sort farvet mørk jhumka vil være et godt valg til din kære, giv hende på enhver særlig eller afslappet dag.

9. Fjerede Quilling Jhumkas med Stud:

Fjerede Quilling Jhumkas med Stud

Prøv disse skræddersyede blå fjerede quilling -teknikker for at få de bedste øreringe. Disse quilling jhumkas med nitter er perfekte til alle lejligheder såvel som fritidstøj. Det blå ser meget storslået og fantastisk ud. Du kan også få disse i forskellige andre nuancer. Hvis du har en designerblå saari, er denne også smuk jhumka på festtid.

10. Dangling Jhumkas:

Dangling Jhumkas

Disse håndlavede papirrosa dinglende jhumkas er det bedste, du kan købe. De er lavet med dejligt pink farvepapir samt lyserøde perler. Du kan også få det dinglende design i forskellige størrelser. Dette foretrækkes af college -piger, og de kan også lide at bruge det på vestlige tøj.

11. Round Loop Jhumkas:

Round Loop Jhumkas

Her er et papir quilling øreringe jhumkas sort i farve med grøn kontrast. Den grønne kontrast er lavet med en rund sløjfe, der har hvide perler omkring sig. Dette er et meget godt statement smykker, der passer godt til moderne slid. Grønne og sorte jhumkas giver et friskt look til enhver kvinde.

12. Bell Style Jhumkas:

Bell Style Jhumkas

Disse søde grønne klokke stil jhumkas er, hvad du har brug for til daglig brug. De små perler, der hænger sammen fra jhumkas, giver en dejlig klokkelyd. Du kan få disse i forskellige farver, der fungerer til dit outfit. Denne grønne farve vil være et godt valg på jeans og toppe, du kan bruge dem til daglig brug.

13. Heavy Jhumkas:

Tunge Jhumkas

Gør dit bryllupsoutfit mere klassisk med disse tunge jhumkas i rødt. De røde jhumkas er prydet med guldperler og guldstykker i indviklet design. Dette gør et meget traditionelt stykke øreringe, der passer godt til indisk slid. Hvis du vil have noget Rajasthani til at se jhumkas ud, så vil denne være en god idé i tunge mønstre.

14. Fancy Jhumkas:

Fancy Jhumkas

Her er en meget fancy jhumkas -stil, som alle piger vil elske at have på. De lyse farver, der bruges her, er lavet af dejligt pastellpapir. Jhumkas er også prydet med rullet papir på løkken. Dette giver det en helt anden stil.

15. Stone Studded Jhumkas:

Stone Studded Jhumkas

Gør din næste udflugt til en fancy med et par af disse stenbesatte jhumkas. De grønne jhumkas sidder fast med hvid sten, der skinner klart i lyset. Guldperlerne ser også meget storslåede ud.

Prøv disse dejlige papir quilling jhumkas, der er lavet med forskellige farvede papir. Jhumkas er traditionelle stilarter, der ser flotte ud med perler, sten og lyse farver. Når vi planlægger at give en gave til vores kone eller vores elskede kæreste dengang, er denne type øreringe den bedste måde at udtrykke vores følelser på, det er den bedste idé at give din kære. Valentinsdag er den bedste dag at give; du får flere kollektioner i dette mønster af quilling øreringe. Personlige øreringe vil også altid være et godt valg.