15 seneste guldøreringe i 2 gram i 2021 Indien

Guld er de mest populære og de mest dyrebare smykker, der ikke kun bæres af kvinder, men også mænd. Der er en masse design, der er lavet af guld, der skal bæres. Guld er dybest set et godt statussymbol, som folk plejede at prale med sin prestige.

Nye guldøreringe designer i 2 gram i 2021:

Guld kan laves i gram, men nogle top 15 guld øreringe designs i 2 gram er angivet nedenfor,

1. Perle guld øreringe Design i 2 gm:

Perle guld øreringe Design i 2 gm

Det er 2 gram guld øreringe, der har perler fastgjort til dem, denne form for design kan lide alle, og det er en normal cirkel øverst derefter, en perle fastgjort til den i bunden, som får det til at se unikt og smukt ud. Det giver også et ordentligt udseende på alle vestlige outfits.

2. Design af guldkugler i 2 g:

Guldkugle Design i 2 gm

De 2 g guld øreringe eller guldkuglerne, der er lavet af normalt guld, er hule indefra, men er udskåret i form af små kugler; disse kan have noget design på dem, som nogle zigzag -udskæringer for at få det til at se attraktivt ud. De piger, hvis ansigt er lige formet, ser godt ud i disse øreringe.

3. Gold Do Nut Design i 2gm:

Guld gør nøddesign i 2gm

Gør møtrik, der er lavet af 2 gram øreringe, og det er bare i form af en nød, med en cirkel og et hul i midten af ​​det ser de virkelig flotte ud, fordi folk nogle endda har en blomst i dem eller nogle diamanter fastgjort i cirklen.

4. Guldpladedesign i 2gm:

Guldpladedesign i 2gm

De nye guld øreringe designs 2016 er guldpladen, og disse kan laves i forskellige gram guld, dette design indeholder en lille lille guldplade, der er rund, noget design, der kan tilføjes til det, kan være cirklerne omkring det også lidt diamant i midten af ​​det.

5. Guld Jhumka Design i 2gm:

Guld Jhumka Design i 2gm

De 2gm guld øreringe jhumka er den, der har designet som en trekant, der er lidt cirkulær i bunden og har et lille diamantfald i bunden, det er de mest solgte guldøreringe på markedet.

6. Guldhjerte Design i 2gm:

Guld hjerte design i 2gm

Dette er et guldhjerte, der er de 2grm guld øreringe lavet i form af et hjerte, disse er små og unikke, som normalt købes af teenagepiger, fordi de er langt smukkere end de normale og ser godt ud.

7. Chand Bali Design i 2gm:

Chand Bali Design i 2gm

Chand betyder ‘måne’ og Bali betyder ‘rund ørering’, så Chand Bali er de runde 2 gm øreringe, der er store runde cirkler, den har normalt diamanter i dem; resten cirkel er lavet af guldet.

8. Guld Studs Design i 2gm:

Guld Studs Design i 2gm

Studs betyder øreringe, der sidder fast på øresneglen, de hænger ikke som de sædvanlige, men i stedet er den lille runde, man fastgør til øret med krogen i, disse guldøreringe i 2 gram er bedst at bære af børn, og også fancy. Arbejdende kvinder foretrækker for det meste denne type øreringe til deres regelmæssige brug på kontoret.

9. Star Gold Design i 2gm:

Star Gold Design i 2gm

Stjernestudsen er de 2 g guld øreringe, og det er dybest set en ørering med en lille stjerne udskåret i guld, der bæres bedst af små børn, fordi den er attraktiv og ser godt ud. Det er rent lavet af guld. Denne er det gode valg at give din lille pige.

10. Dolphin Design i 2gm:

Dolphin Design i 2gm

Delfin -designet er nyt på markedet, det er i form af en delfin med en lille diamant som øjet, og det er dybest set en stud, det er et nyt guldøreringe -design, der ser elegant ud, og kan bæres af enhver aldersgruppe. Denne ser smuk ud, hvis du leder efter et andet mønster fra almindelig brug.

11. Sommerfugløreringe i 2 gram:

Sommerfugløreringe i 2 gram

Disse er de 2gm guld øreringe designs, der er smukt lavet i form af en sommerfugl; dette er købt til børn, fordi det ser godt ud for deres øre. Den er lavet med guldvinger og en diamant i midten eller en gulddråbe. Du får dette design på en nem måde i 2 gram til din baby pige regelmæssig brug.

12. Blomstguld øreringe Design i 2gm:

Blomstguld øreringe Design i 2gm

Det 2 g øreringe -design, der er mest populært blandt alle. Det er en blomsterformet guldøreringe, der er udelukkende lavet i form af en blomst med en diamant i midten af ​​den og alle dens kronblade lavet af guld. Komfortable og let justerbare øreringe vil være et godt udvalg af kvinder. Så dette ene design vil altid være bedst, mens du ser afslappede øreringe ud.

13. Knot ørering design i 2gm:

Knot ørering design i 2gm

Dette er de nye øreringe guld designs 2016, da det er et nyt koncept, det er bare en guldknude, har en krog til at hænge i øret, det er lavet i form af kryds og tværs, båret af kvinder, da det ser elegant ud og noget anderledes end mængden.

14. Øreringe i sten i 2 gram:

Øreringe i sten i 2 gram

Denne guldøreringe i 2gms er et nyt koncept, den har en guldcirkel øverst med en sten hængende i den, den blå sten eller enhver anden smykkersten passer til ethvert look, du foretrækker. Dette er øreringe i sortfarvet stenguld på under 2 gram nyttige til et vestligt outfit eller enhver fest.

15. Cherry Earring Design i 2gm:

Kirsebærøreringe i 2 gram

Det nye guld øreringe design 2016 er kirsebær øreringe design kirsebær ørering betyder, at det er lavet af guld med nogle kirsebær sten faldende i bunden af ​​det med nogle diamanter i det. Dette er et nyt koncept og vil gå med det traditionelle.

2 GRAM GULDØRERINGE

Der er masser af guldøreringe, og du kan også få tingene tilpasset. Meget kan laves i 2 g guld, der er mange nye forskellige designs ude på markedet, som købes af mennesker og også kan lide alle de fleste alle.