15 smukke guld- og diamant -øreringe -designs

Stud øreringe er formodentlig noget, du har respekteret, men aldrig har været helt udfordret til at forsøge at deltage i dit outfit. Måske er de en del af dit normale look? Stud øreringe er grundlæggende og komplekse. For dem der er ligeglade med betydelige bøjler, er studs de mest sikre og sejeste valg. Tilgængelige i et slående sortiment af planer, nuancer og materialer, ørestikker kan fjernes med både vestlig og indisk slid.

øreringe

Desuden er et par ædelstens studsbøjler ubestridelige krav til enhver kvinde. Hvad med at se, hvad de mest trendy og bedste perlebøjler kvinder kan bære i år 2016?

Øreringe Studs til piger:

Her er en liste over 15 søde øreringe modeller i guld, sølv og diamant. Du kan vælge.

1. Beskedne Triangle Silver Stud øreringe:

Beskedne trekant sølv øreringe

Disse kære studbøjler fremhæver geometriske mindre end normale minuscule trekanter. Disse nitter er 925 sterlingsølvpæle, og denne charmerende geometriske lille trekant vil ledsage 925 sølvrygge. Bøjlerne har en flot børstet komplet, let vægt og er ideelle til hverdag.

2. Gemstone Labradorite Stud øreringe Smykker:

Gemstone Labradorite Stud øreringe Smykker

Små og rige, disse bøjler laver blændende stumper af labradoritpynt. Labradorit er en chokerende, normalt gennemskinnelig, mørk ædelsten med en blå og guldblitz, der bevæger sig over stenen. De laver en smuk gave til en fødselsdag, mindehøjtidelighed eller jul eller som en udvidelse til din egen særlige perleindsamling.

3. Dejlig blomst sølv øreringe Stud:

Dejlig blomst sølv øreringe Stud

Dette lille stykke vil uden tvivl få dig til at blive forlovet af et stort antal mennesker. Stud Ørering fremhæver et blomstret design, 925 sterling sølv støbning, sat med safirzirkon, besat med forbløffende krystaller. Tag din fantastiske festkjole på med dette stykke.

4. Bedste Diamond Stud øreringe:

Bedste diamant øreringe

Hvad med at begynde med rudimenterne? Fejlfrit, fuldendt, konstant upåklageligt, ædelstenbøjlen er et sektionsprivilegie for generelt damer. Grundlæggende, tidløse og rige, disse rundskårne ædelstensknopper findes i mange størrelser, fra petite. 25 karat til diamantvægtsæt til fem -karats sæt. Set i 14K hvidguld kan din kvinde bære disse dejlige juvelbøjler hvor som helst. Skruen på ryggen holder dem sikkert fastgjort til hendes smukke klapper.

5. Bedste diamantøreringe med perle:

Bedste diamantøreringe med perle

Din enestående kvinde vil have det sjovt med at acceptere disse dejlige ædelsten- og perlebøjler. Set i 14 k gult guld fører to rydningsbøjninger af prong-set runde hakkede ædelstene ned til en skinnende oval perldråbe, der ligner stedet på et råb. Desuden vil enkeltpersoner positivt råbe over din velsignelsesgivende evne, når de respekterer din søde unikke gave fra dig.

6. Sort Akoya Pearl Stud øreringe i guld:

Sort Akoya Pearl Stud øreringe i guld

Disse enkle, men smagfulde nitter fremhæver mørke Akoya -perler. Studbøjlerne er skabt af 14 karat gult guld og sikret med sommerfuglfangster.

7. Øreringe i 8 mm kuglepenne i sterlingsølv:

8 mm kugle øreringe i sterlingsølv

Det er et fantastisk match af nitter i sterling sølv, der tilføjer et strejf af klasse til ethvert outfit. I tilfælde af at du viser overfyldt med kontor endnu, så du kan bære huller i bøjler, kan de små sten være yderst passende til arbejdspladsen.

8. Designer øreringe Studs:

Designer øreringe Studs

Tidlig type bøjler til piercing udvikling af og desuden damer indtil i dag, denne form er stadig specielt foreskrevet i udbredt vej fra VIP’er til folks identitet. Materiale kan skabes fra juvel til metal eller halvværdige sten. Hoop studs er passende stort set enhver begivenhed, bare du kan vælge nuancer og forbundet med studs, som er rimelige bolte.

9. Diamant runde øreringe smykker:

Diamant runde øreringe smykker

Denne specifikke slags bøjler kan bæres på alle sider eller bare bære den ene side, det afhænger af hver enkelt persons identitet og stil. Fra nu af er der forskellige stilarter at gennemse, der er noget undvigende, skygge eller en slags forlovelsesjuvelsten. Typer af råd er ligeledes i det væsentlige tilpasset, som nu og igen vil omfatte en ringform i bunden, for at tage hensyn til eller have nogen form for effekt.

10. Designer øreringe Studs Smykker:

Designer øreringe Studs Smykker

Lucrative overdrevent mange beslutninger for karakterfolk til at finde de mest elskede hoops -temaer. Dette er et med hensyn til bøjler, men mange gemmer betragter dette som det mest understøttede. Den gunstige position på rammen er, at du nu har et betydeligt mål for beslutning, forskellige kvalitetsdesigner, med mange ting, der kan være kranietemaer eller temaer, der taler til væsner, som er indgraveret med mørke højdepunkter med begrænsning af hvid skygge. Testbøjler med emblazonerede overflader er desuden talrige ungdommelige hjerter

11. Kuglebolte til kvinder i gult guld:

Kuglebolte til kvinder i gult guld

Disse glimrende 14-karat gule guldbøjler, der glitrer og pragt, vil omfatte et strejf af traditionel smagfuldhed i dit look. Hver stud fremhæver en usædvanligt rengjort, gul guldkugle sat på en ligetil stolpe. De dynamiske nitter findes i forskellige størrelser, der passer perfekt til din følelse af stil. De dejlige bøjler fastgøres med sommerfuglfangster og ledsager en mørk fløjlslomme.

12. Oval Cut Diamond Stud øreringe:

Oval Cut Diamond Stud øreringe

Fantastisk fremstillet ved valg af værdifuldt metal vender denne eminente koordinerede match af studsbøjler tilbage med sikrede stolper for den mest ekstreme trøst og kan ændres til dine korrekte oplysninger for at forpligte en efterlignet ædelsten på op til 3 karat i størrelse for hver bøjle.

13. Runde diamant Halo Stud øreringe med aftagelige jakker:

Runde diamant Halo Stud øreringe med aftagelige jakker

Disse flotte juvelstifter gør dobbelt forpligtelse med deres aftagelige ædelstens corona frakke. Med en fuld karat skinnende kan din kæreste øge smagfuldheden ved at bære de grundlæggende nitter med deres corona ædelstenskant. Denne flotte stud -stil er sat i 14 k gult guld og er en, hun vil værdsætte.

14. Stjerneformet guld øreringe Design:

Stjerneformet guld øreringe Design

Dette er helt nyt match af juvelstifter i stærkt 10 k gult guld. Disse er alle ærlige til godhed hvide runde smukke juveler i en umærkelig klar indstilling på nitterne med sin bemærkelsesværdige kontur, er sikret for at anmode om overvejelse.

15. Rektangulære Stud øreringe:

Rektangulære Stud øreringe

Disse forbløffende studsbøjler fremhæver en rektangelform, der er æret med skinnende, klart sæt cubic zirconia. Den lille målestok viser et flot udseende.

Stud øreringe indeholder fantastisk glimmer og pragt, og dermed udbredelsen af ​​dette moderat nye snit. Disse studs er en meddelelse om samlet smagfuldhed og måske endda udskejelse. I tilfælde af at du skal give din dame en velsignelse, som hun altid vil huske, er disse fantastiske bøjler helt den ideelle gave.