15 Smukke og attraktive bryllup øreringe til brude

Bryllupper er de dyrebare tider og øjeblikke, der skal værnes om med de dejligste ting. Brud og brudgom vælger de bedste beklædningsgenstande og bedste smykker, der høj lyser deres udseende. Brude ønsker at se deres bedste ud med de bedste smykker, især øreringene. Normalt ser de små og sarte øreringe mere betagende og dynamiske ud. Men de altid grønne lange og statement øreringe giver et ret fantastisk look.

15 Smukke & amp; Attraktive bryllup øreringe til brude

Nyeste og stilfulde bryllup øreringe i mode:

Lad os se top 9 Designs af øreringe til bryllup i trend.

1. Guld slør brude øreringe:

Brudeøreringe med guldslør

Slørerne betyder meget i bryllupper, brudekjolens slør, det smukke blomsterslør, nogle brude bærer i deres frisure, sløret, der flyder bagved og endda det smukke netslør, der skjuler brudenes ansigt. Mest sandsynligt har de andre slør nu ikke været brugt så meget, som det blev brugt tidligere tider. Men et smukt slør på guldøreringe til bryllup kan være en ikke at glemme slags smykke.

2. Long Dropping Chains Bryllup øreringe:

Bryllup øreringe med lange dropper

De lange faldkæder som i bryllupsøreringene kan være flotte designs til din særlige dag. De indiske jhumka -stilhoveder på ørestykket og de løse flydende kæder fra ørerne ser forbløffende og iøjnefaldende ud.

3. Lange guld rhodinerede bryllup øreringe:

Lange forgyldte rhodinerede bryllup øreringe

Smukt sommerfugledesign med zircon krystal øreringe til bruden kan være et af de fineste valg, der kan bæres med en smuk cremet hvid brudekjole. De blondebearbejdede brudekjoler har brug for perfekte smykker, der komplimenterer kjolen, vil give et fantastisk resultat af brudens skønhed.

4. Guld lange lysekroner øreringe:

Guld lange lysekroner øreringe

Guldøreringe til bryllupsspecial kan være en med de helt fremstillede guldøreringe, der har inspireret fra vintage samlingerne, og ser fantastisk ud. De lange guldøreringes nåde ser dynamisk ud på bryllupsdagen. De lange øreringe formet med bladmønster er også lette i vægt og smukke i udseende.

5. Bryllup filigran guldbar øreringe:

Bryllup filigran guldbarre øreringe

Filigranskunsten i guld- og sølvsmykker ser så fantastisk ud med det traditionelle såvel som det moderniserede brudeslitage. Dette er en lang guldørering til bryllup, og håndværket i filigran føles tiltrukket af de fine kunstværker fremstillet i dyre metaller. Brudeøreringe kan være af filigran guldbar stil med den største enkelhed og ædruelighed. De lange bar øreringe ser fantastisk ud, når de falder halvvejs mod halsudskæringen.

6. Guld Long Bridal Fringe Ear Duster øreringe:

Guld lange brude frynser ørestøv øreringe

En designer bryllup øreringe med de fineste statement -mønstre er dem med det enkleste design og ser alligevel fantastiske og iøjnefaldende ud. De guld lange brudeøreringe med frynser i ørestøv -stil ser fantastisk ud og passer bedst til brudekjoler. Disse øreringe til guld til brude med en smuk højde kan bære så lange og skarpe øreringe for at få et fantastisk look.

7. Lang guld designer bryllup øreringe:

Bryllup designer øreringe i langt guld

Lange øreringe til bryllup vælges for det meste til en smuk op til dressingen. Derfor giver smukke iøjnefaldende diamanter i store størrelser en forbløffende stil til din dressing. De lange vanddråbe øreringe med dingle firkant lavet af brolagte diamanter ser fabelagtige ud til din dag.

8. Swarovski lange krystal perle øreringe:

Swarovski øreringe med lange krystalperler

Brudeøreringe i guld og perlerøring vil også give en smuk stil til dine smykker. De grønne former givet til guldet og dekoreret med hvide perlekrystaller ser fremragende ud. Den smukke kombination af guld, krystal og perler vil forstørre din måde at klæde dig på bryllupsdagen.

9. Stilfulde og elegante brudeøreringe:

Stilfulde og elegante brudeøreringe

De stilfulde og elegante design af øreringe til brudeguld til bryllup kan være meget smukke, da solemblemet diamanter og bane diamantarbejde udført på ørestykket. De smukke øresmykker ser fantastiske ud og dækker næsten halvdelen af ​​ørerne.

10. Traditionelle brudefarvede perle sten stud guld øreringe:

Traditionelle brudefarvede øreringe i ædelsten i guld

Den traditionelle indiske påklædning af dressing er fuldstændig med tunge guldsmykker. Selvom brude i dag valgte de enkle, men rige og elegante designs til deres bryllup. De altid foretrukne lea -former, der er forbundet med jhumkas og de lænkede øreringe, er traditionelle for at være de tunge smykker til bruden. Dækker hele øret de store guldbryllupsøreringe er berømte i indiske smykkedesign.

11. Guld Diamond Studded Brudeøreringe Jhumka:

Guld diamant besatte brude øreringe jhumkha

Guldøreringene til bryllup er også designet med et tydeligt mønster af ørelinjeformede diamantbesatte øreringe. Hængende jhumka dekoreret med diamanter og en hængende perle fra jhumkas ser dynamisk og fantastisk ud.

12. Etniske indiske brudeøreringe:

Etniske indiske brudeøreringe

Etniske brudesmykker har altid de gamle jhumkas øreringe i brudesamlingerne. Designer bryllup øreringe i jhumka -stil med sorte perler brugt i mangalsutra er dekoreret i enderne af kæderne, hvilket får et jhumkas -design i øreringene til at se fantastisk ud.

13. Luksuriøse ferskvandsperle- og diamant -brudeøreringe:

Luksuriøse ferskvandsperle- og diamant -brude øreringe

Blandt de lange og dynamiske designs af øreringe til brude ser de små sarte og enkle øreringe lige så flotte og dynamiske ud som resten. Den enkle og ædru berøring af pæredråben ser fantastisk ud på brudekjolen. Øreringe til brud, der elsker de enkle designs, kan gå til de små diamant- og perledesign.

14. Brudeøreringe med store diamanter:

Store diamanter brude øreringe

Øreringe til bryllupsfest har brug for en ekstra knivspids af glam inkluderet i brudeøreringernes design. Buddiamanterne ser fantastiske ud på bryllupsfester. De rene netkjoler og det glamourøse tøj har brug for et glimt af diamanterne. Og et par diamantøreringe i sådanne designs vil gnistre dit image.

15. Brudeøreringe med Dark Sapphire Stud:

Brudeøreringe med mørk safirstud

Blå safirer betragtes også som diamanter af stolthed og glamour. Et stort diamantpar i par øreringe besat med en ramme af hvide diamanter og hængende ned fra ørerne ser fabelagtige øreringe ud til bryllupsfesterne. Mørkeblå safirer i designerøreringene vil passe til ethvert outfit og også skinne smukt på dit ansigt.

Brude øreringe med perle dekoration og mesh øreringe de nyeste designs, der har vundet bryllupsparternes hjerter. Skønheden i statement øreringe behøver ikke noget matchende halsstykke eller andre smykker. Et sæt med to store øreringe gør det bedste arbejde for smykker på bruden. At vælge de rigtige ørestykker kræver en tidskrævende undersøgelse. En ivrig planlægning og forudgående matchning af outfittet med smykkerne kan være en ordentlig planlægning.

perfekte bryllup øreringe