25 nyeste og bedste designs af øreringe til mænd i trend

Smykker har altid været attraktive for kvinder. Men når det kommer til øreringe, har selv mænd været interesseret i forskellige designs, det giver med. At have et fantastisk og stramt smukt look med små og sarte øreringe er blevet en passion for mange mænd rundt om i verden.

Forskellige typer af øreringe til mænd

Mens man gennemgik historiens sider, fandt man ud af, at også mænd plejede at bære øreringe. Ligesom kvinder har øreringe til mænd også forskellige designs med deres egen symbolik. Forskellige øreringe lavet med perler, diamanter i forskellige farver, sølv, guld osv. Med vellykkede designs bliver altid vedtaget af mændene.

Moderigtige øreringe til mænd med billeder:

Lad os se på 25 moderne designs af øreringe til mænd som følger.

1. Black Metal øreringe til mænd:

Black Metal øreringe til mænd

Sort farve er meget værdsat af både mænd og kvinder, uanset om det er outfit eller smykker. Et design af mænds øreringe med sort metal giver et enkelt og sofistikeret look, når det bæres enten i fritidstøj eller på patani. Som fremstillet af metal giver det et skinnende udseende og kan siges, at det beskytter bæreren mod de onde øjne omkring.

2. Klassiske øreringe til mænd:

Herre øreringe i klassisk stjerne

Vil du have et men elegant look med design i to farver! Prøv en ørering med et stjernedesign i sort og hvid farve. Øreringen er lavet af rustfrit stål. Det dobbelte look giver et skinnende look over casuals til picnics eller fester. Stjernerne er symbolet på rigdom, glamour, fred, kærlighed osv.

3. Hjulblad design øreringe:

Hjulblad design øreringe

Et design, der er bredt accepteret af de dristige drenge på kollegiet, er hjulbladets design. Et sort hjul af blade er inspireret af hjulet på motorbådene, der fjerner forhindringer og får båden til at køre glat. På samme måde bæres designet af fyren, der vil overvinde alle livets forhindringer. Den sorte farve på øreringene giver et dristigt look på casual jeans.

4. Sølv og blå Bali Design øreringe til mænd:

Sølv og blå Bali Design øreringe til mænd

Leder du efter et andet look på etnisk slid! En Bali i sterlingsølv med en skinnende himmelblå streng imellem giver et etnisk strejf til det etniske slid på funktioner og særlige begivenheder og lejligheder. Det er også drengenes farve og derfor bredt udvalgt farve til sådanne mønstre. Det bæres på den ene side, enten venstre eller højre øre for at give et charmerende look.

5. Cross Designed Hoop øreringe:

Cross Designed Hoop øreringe

Hoop øreringe har været meget udbredt af drengene på college, da det passer til næsten alle tøj. Et resultat af rustfrit stål, sorte øreringe med et sølvkors designet i det giver et religiøst præg. Designet er meget slidt i England, Amerika, Europa osv. Det viser dedikationen til kristen religion eller sig Gud og hans tro på ham.

6. Triangle Pattern Earring:

Triangle mønster øreringe

Elsker at lege med former! Her er et trekantet formet sort øreringe designet med metal for at give dig et geometrisk look. Trekanterne giver et blik på sønnens, faders treenighed og den åndelige energi. Det er symbolet på mandlig energi, kraft, vand osv. Det giver et fantastisk og flot look over casuals specielt jeans og boksere. Sådanne designs bæres også af mændene på formals, da de giver et unikt udtryk i firmaarrangementer.

7. Skull Designed Herre øreringe:

Kranium designet øreringe til mænd

Et kranium er et symbol på fare. Derfor ville det at bære øreringe med design af et kranium indirekte give et budskab til dine fjender om din magt og styrke. En legering metal ørering designet med en kranium i sort og hvid giver et frygtindgydende udseende og er stærkt båret af brydere, boksere osv. Det bliver også viralt blandt de unge. Sådanne designs bæres også i guld og sølv af de luksuriøse mænd for at give en høj status til deres personlighed.

8. Flying Bat øreringe Design:

Flying Bat øreringe Design

Ligesom tøjet bliver øreringe til mænd også trendy med flere designs. En af dem er flagermus med det stigende soldesign. Øreringen er besat med en krystalsten med så farverigt design. Den flyvende flagermus symboliserer dybde og genfødsel, mens den stigende sol symboliserer opmuntring og en ny begyndelse. Derfor betyder designet en ny fødsel for at gøre noget nyt.

9. Tribal Design øreringe til herrer:

Tribal design øreringe til herrer

Vil du have et elegant look, der matcher din stammetatovering! Tag et kig på disse øreringe i stammedesign. Metallet er givet et design inspireret af stammedesignerne med kurvede sorte og hvide tråde. Det giver en anden personlighed til bodybuildere med et vredt blik. Mest velegnet til casuals. Også kendt som biohazard -design tiltrækker det for det meste gymnasierne.

10. Diamantøreringe til mænd:

Diamantøreringe til mænd

En enkel, men fashionabel ørering bæres stærkt i enhver lejlighed på ethvert outfit. Sådan et design er dette med en diamant. Platinum Diamond øreringe til mænd er et enkelt design, hvor en firkantet diamant er besat i platin. Det giver et trendy look på casuals, et fantastisk look på formals og et elegant look på etniske slidstykker. Øreringen med diamantdesign repræsenterer renhed, kærlighed, sensualitet, rigdom osv..

11. Spidse sorte magnetiske øreringe til drenge:

Spidse sorte magnetiske øreringe til drenge

Et meget slidt øreringe -design er de magnetiske øreringe til mænd. De kan bruges til et funky look, selvom du ikke har et gennemboret øre. Bagsiden af ​​øreringen består af et spids design, der ser fantastisk ud fra et sidelook. Den er lavet af metal og har en magnetisk effekt, så den forbliver slidt uden et hul. Det er trendy blandt unge inspireret af Justin Bieber.

12. Black Diamond øreringe Stud til mænd:

Black Diamond øreringe Stud til mænd

En hvidguld øreringe til mænd ser fantastisk ud, når de er besat med sorte diamanter. Sort diamant har et unikt udseende. De skinner ikke, ligesom andre diamanter gør med effekten af ​​lys, men giver stadig et skinnende look over ethvert outfit. Designet giver et fabelagtigt look i fester frem for festdragtskjorter. Meget slidt af mænd, der ønsker at give en luksuriøs personlighed.

13. Pirat designet øreringe:

Pirat designet øreringe

Leder du efter et funky øreringe design! Prøv et design inspireret af piraterne. Øreringen er designet med et kranium og to krydsede sværd lavet i sølv med sort baggrund. Designet er meget slidt i temafester og regelmæssigt for et overdådigt look. Det giver dit fritidstøj en anden personlighed, der repræsenterer fare, rejser, farvande osv.

14. Horn designet øreringe:

Horn designet øreringe

Vil du gerne have et stammedesign i dit tilbehør! Prøv et øreringesæt designet med et horndesign. Det sorte horn øreringe er en slags magnetiske øreringe til mænd, som kan bæres, selvom piercing ikke udføres. Det giver et overdådigt look i fester og små fester. De er også valget af musikerne mest rockstjerner.

15. Sølv og guld øreringe:

Sølv og guld øreringe

Et design med en blanding af sølv og guld, kendt som Ganga Jamuna -design, er meget populært blandt mænd og kvinder. Sølv- og guldøreringene til mænd giver et enkelt, men fantastisk look over etnisk slid og endda casuals til fest, religiøse funktioner og bryllupsfunktioner. Det giver et luksuriøst look over sherwani og kurta, som er royalt designet.

16. Floral Diamond Stud øreringe:

Øreringe med blomsterdiamant

Elsker at bære design med øreringe! Stud øreringene er ikke kun smarte til kvinder, men også til mænd. Stud øreringe til dame designs bæres også af mænd. Et blomsterdesign er smukt at have på til regelmæssig brug, på etnik, designertøj, casuals osv. En guldørering er besat med klare hvide diamanter, der giver et blomstret look. Det giver et funklende look til bæreren. Designet symboliserer renhed, spiritualitet, visdom, integritet osv.

17. Lange korsøreringe:

Lange kryds øreringe

Ikke kun kvinderne, men mændene elsker også at bære lange øreringe til et fantastisk look. Deres dristige udseende får mere tiltrækningskraft, når sådanne lange øreringe er iført formelt slid til enhver fest eller aften. Generelt bæres et sådant look på pubber og diskoteker. Et langt krydsdesign besat med en perle imellem er lavet med oxideret metal. Det foretrækkes at blive båret i et enkelt øre.

18. Lettering Design guld øreringe til mænd:

Lettering Design Guldøreringe til mænd

Vil du gerne give et budskab om kærlighed på en anden romantisk måde for at skabe et minde! Prøv denne bogstavede guldørering til herrer. Den gode ørering har få hvide krystal diamanter besat i den. Sammen med det skrives navnet, der er præget med guld. Initialerne kan hugges i den midterste del. Sammen med bogstaverne kan designs som blomster, hjerter, stjerner osv. Hugges for at give designet et fantastisk udseende. Det kan bruges til almindeligt slid eller til funktioner også.

19. Mænds øreringe Rainbow Design:

Mænds øreringe Rainbow Design

Et farverigt design repræsenterer den glæde, lykke og fornøjelsesliv, en person lever. Et lignende fantastisk øreringe design får et regnbue look med flere farver tilføjet til rustfrit stål med en cirkulær form. Det er stærkt slidt til regelmæssig base for at give et charmerende look. Regnbuen er et symbol på kærlighed, løfter, glæde, rigdom, sundhed og meget mere.

20. Animal Design Herre øreringe i guld:

Animal Design Herre øreringe i guld

Der er mange mænd, der elsker at bære tilbehør, der er inspireret af dyrene. Et leopard ansigt ørering design er et sådant design specielt til dyreelskerne. En guldørering får ansigtet et dyr med bittesmå sorte diamanter besat i den. Det giver et funky look over casuals til picnics, temafester, firmaarrangementer osv. Det kan være en perfekt gave til Maharajas, da de giver et royal look til bæreren.

21. Hvidguld naturøreringe til mænd:

Hvidguld naturøreringe til mænd

Vil du bære noget unikt og relateret til naturen! Her går du med et design inspireret af lynet. Mænds øreringe design er lavet med rent hvidt guld for at give en skinnende effekt, når lys falder på det. Designet giver et fabelagtigt udseende at tilføje til din personlighed, når det bæres i fester, klubber, diskoteker osv. Øreringens design symboliserer beskyttelse, fare, magt til at bekæmpe ondskab, håb osv..

22. Super Hero Guldøreringe Mænd:

Super Hero guld øreringe mænd

Er du stadig i humør til at se superhelte og fantaserer om dem! Tag et kig på guldøreringene til mænd inspireret af superhelten, supermanden. Designet af charmen får et bogstav “s”, der ligner supermandens. Det bæres også af mændene, hvis initialer er fra samme bogstav. Det giver et funky look båret på casuals.

23. Spider Designede øreringe Herrer:

Edderkop designet øreringe til mænd

Leder du efter et design, som alle vil blive ved med at stirre på! Et design med et sjovt og funky look er lavet med et edderkopdesign lavet med sort farvet sølv, edderkoppen får et realistisk look. Sådanne magnetiske øreringe til mænd bæres bredt på gymnasier og skoler for sjov. Ser fantastisk ud på outfits som jeans, boksere og specielt til temafester.

24. Sort og sølv hjerte øreringe:

Sort og sølv hjerte øreringe

Et sort og sølv er en fantastisk kombination til smykkedesign. Et hjertedesign lavet med en sort diamant belagt med sølv giver en romantisk effekt af brugeren. Den altid skinnende sorte diamant viser også de dybe kærlighedsfølelser. Det ser fantastisk ud på frakke og formals til fester, der giver et overdådigt look. Det kan være en perfekt gave til din mand ved særlige lejligheder for at vise din kærlighed.

25. Ankerøreringe Design:

Ankerøreringe Design

Vil du gerne give en navleeffekt til dig selv! Prøv et fabelagtigt designet ankerøreringe. Uanset om det er fremstillet af guld, sterling sølv, hvidguld, bronze -legering, sorte diamanter osv., Giver det et perfekt udseende til de mennesker, der er forbundet med flåden eller farvandet. Et anker symboliserer balance og stabilitet, og som sådan symboliserer øreringens design også en afbalanceret levetid for brugeren.

Ligesom kvindernes øreringe har deres egen betydning og betydning, har øreringene også. Generelt bærer mænd øreringe for at give et charmerende, fedt og fantastisk udseende, men i nogle lokalsamfund er det ikke bare mode at bære øreringe, men et gammelt ritual. Ligesom kvinder mænd også har flere huller i deres øre, der er over lapen. De giver et funky og macho -look specielt til musiker, rockstjerner, brydere osv.