9 Attraktive knap øreringe i nyeste designs

Button øreringe er meget klassiske og elegante. De dækker øreflippen og får ansigtet til at se fyldigere ud. Øreringene er lavet med de klassiske knapformer eller også enkle runde kupler, der ligner knapper. Vælg et charmerende par øreringe fra denne liste for at forbedre din stil.

Smukke knap øreringe i forskellige designs:

Se her vores 9 bedste øreringe med billeder. Vælg et perfekt par øreringe til det fashionable look.

1. Knap Dangler øreringe:

Knap Dangler øreringe

Få dette funky par øreringe med knapper, der er en dingler med forskellige lyse knapper. Knapperne er forbundet med metal- eller sølvløkker og ligner en flok druer. Farverne her er sort, hvid og pink. Det er farver, der passer godt til det meste af det tøj, unge piger bærer.

2. Stofknap øreringe:

Øreringe i stof

Stof bruges også i vid udstrækning til at lave øreringe. Her er de vidunderlige øreringe lavet med fint krydsesting. Det design, der bruges her, er af kaktusplanten. Disse er virkelig søde par øreringe, der er funky og velegnede til børn eller unge piger.

3. Knap Stud øreringe:

Øreringe med knap

Stud øreringe er de mest almindelige øreringe, der skal bæres dagligt. Øreringene har en enkelt knap og ser meget enkle, men funky ud. Vælg disse i forskellige farver for at matche dine outfits og gå amok med dit valg. Øreringene med knapper er en god købsmulighed, da de er seje og smarte.

4. Perleknap øreringe:

Perleknap øreringe

Denne smukke perleknap ørering er til at dø for. Den store perle, der er sat i øreringen, gør det til et fantastisk stykke. Det er et par øreringe, der passer til ethvert outfit. Det er perfekt til lejlighedstøj og ser fantastisk ud selv til en brudekjole.

5. To -knap Dangler øreringe:

To knap Dangler øreringe

Vælg disse røde knap dinglere med en kontrast hvid knap foran for et fantastisk look. Øreringene har et vintage look, og de sløjfer, der bruges til at forbinde knapperne, har også små perler. Disse gør øreringene endnu mere attraktive. Farven rød er ganske skinnende og lys, og den hvide supplerer den godt.

6. Black Pearl Button øreringe:

Black Pearl Button øreringe

Sorte øreringe med knapper er fede tilføjelser til din garderobe, da de ser godt ud på dine ører. Disse dramatiske øreringe er enkle, men iøjnefaldende. Sorte perler er store i størrelse, og de dækker ørerne godt. De fylder ansigtet og får dig til at se fantastisk ud.

7. Hvid Rose Button ørering:

Hvid Rose Button ørering

Denne søde rosenhvide ørering er smuk som en rose! Vælg dette for sin enkle, men elegante stil. Rosenformen har indviklede kronbladdetaljer og er ren hvid i farven. Få denne ørering til at gå til ethvert af dine outfits, enten fritidstøj eller formel.

8. Sølv knap øreringe:

Sølv knap øreringe

Små øreringe i sølvknapper er perfekte supplementer til dit modetøj. Disse søde og lækre knap øreringe er lavet i sølv og har standardformen og fire huller i en fælles knap. De øreringe i sølv er små i størrelse, men glansen af ​​sølvmetallet er ganske strålende.

9. Store Retro øreringe:

Store Retro øreringe

60’erne og 70’erne var de gange, hvor stort var imponerende. Denne store ørering i stor stil i retrostil er lige hvad æraen symboliserede. Den lyserøde farve er levende og skiller sig ud. Vælg dette for et meget funky look, der passer godt til tees og bluser.

Button øreringe lavet i guld, sølv eller endda farvestrålende plast som rød, blues, sort osv. Er de mest eftertragtede øreringe. De er små knapstørrelser, men pakker en masse slag med hensyn til stil. Stoføreringene har også deres egen charme. Vælg et perfekt par øreringe til det fashionable look.