9 kongelige og marineblå farveøreringe

Smykker er en vigtig del af en kvindes makeup og påklædning. Øreringe er de vigtigste blandt de smykker, kvinder ønsker, og blandt dem er blå den vigtigste farve. Den mest iøjnefaldende og kongelige farve, kan vi sige. Så,

blå øreringe

Blue Stone øreringe Smykker Designs:

Her er en liste over de 9 bedste blåfarvede øreringe, og du kan vælge det bedste til dig selv blandt dem.

1. Marineblå sten øreringe til brude:

Marineblå sten øreringe til brude

Disse øreringe med safirblå krystal indlejret i de klubformede designs. Øreringene er perfekte til en brud og hendes brudepiger. Kongelig og stilfuld at se på og bære også, øreringene er den bedste mulighed for et bryllup, du ønsker at deltage i.

2. Lyseblå krystaløreringe til piger:

Lyseblå krystal øreringe til piger

Et skinnende stykke blåfarvede øreringe med små krystaller besat overalt på en designer måde er et saligt smykke at eje og have på til enhver lejlighed. Krystallerne farvet i hvidt og forskellige nuancer blå giver et flot look. I kombination med en hvid eller en blå etnisk kjole ville disse øreringe gøre deres bedste.

3. De blå polyvore øreringe til kvinder:

De blå polyvore øreringe til kvinder

De store lyseblå nitter med australsk polyvore design giver et unikt look med det unikke design, den bærer med sig. Det bueformede materiale på hjørnet med de små sten besat halvcirkelformet får det til at se designer og et valg ud for enhver pige. Klædt i en kjole eller jeans eller noget etnisk, ville disse studs gøre opgaven for dig. der passer til dit multifunktionelle, er det den bedste slags blå nitter, du kan finde rundt omkring.

4. Under vand blå sten øreringe:

Under vand blå sten øreringe

Disse er forskellige og unikt designede øreringe. Opdelt i halvcirkler med den øverste del med den skinnende, men grove gyldne tekstur og den nederste med det blå springvandslook. Som navnet angiver, giver det et druzy look og ville supplere enhver kvinde med den slags påklædning, hun ville have på.

5. The Dusty Blue Diamond øreringe til kvinder:

De Dusty Blue Diamond øreringe til kvinder

Den lyseblå stud med det støvede look betyder på en eller anden måde en skødesløs skønhed og går med den nuværende trend. Omringet i de hvide krystaller er øreringene et rent stykke smukke smykker. Dette ville være perfekt komplementært med en klar hvid kjole eller sari. Et ornament, som du kan beholde forbeholdt et kristent bryllup, formoder jeg?

6. Den blå farve fjerlignende øreringe:

Den blå farve fjerlignende øreringe

Den trendige fjerlignende øreringe er en mulighed for dig, hvis du er en af ​​dem, der følger mode. De tre lagede fjer med de hvide på toppen, de lyseblå i midten og de mørkeblå til sidst giver et fantastisk look på grund af blandingen af ​​farver i designet. Det ville rokke enhver form for dit afslappede udseende.

7. De blå farve Rose Studs:

Den blå farve Rose Studs

Blomster er en piges favorit. Især roser. Og en kombination af øreringe og roser i ét stykke ville være det smukkeste at have. De rosenblå nitter ville forbedre skønheden i din garderobe, hvis du køber dem. De blomsterblå øreringe ville supplere enhver af dine smukke blå kjoler.

8. De ottekantede blå øreringe:

De ottekantede blå øreringe

Det geometrisk formede i den ottekantede struktur med de tre krystaller fastgjort ovenfor giver et etnisk udtryk til øreringen. Blå er en kongelig farve og ville supplere enhver af dine etniske kjoler.

9. Mint lyseblå øreringe:

Mint lyseblå øreringe

Den lange gyldne streng med de lyseblå strukturer fastgjort til kæden på en lineær måde formidler en etnisk designet dingler. Passer til enhver lejlighed, du kan købe den til dit skab.

Således vil ovenstående liste over øreringe give dig den bedste liste over valg mellem de blåfarvede øreringe, til en lejlighed eller en afslappet funktion.