9 Seneste Temple Design øreringe

Tempelsmykker er traditionelle i deres udseende. Tempelsmykker ses mest på dansere af bharatanatyam og kuchipudi. Tempelsmykker er et fint arbejde, som de indiske håndværkere og guldsmeder er lavet med meget smertefuldt og hårdt arbejde. Minuttet i det lille arbejde med smykkernes fortræffelighed kræver masser af tid.

tempel øreringe

Det kan forventes at vente et år på det ønskede kunstværk, det være sig enten en jhumkha, vedhæng, øreringe eller halskæder, tid og penge betalt for det er værdige, når du har øje for det.

Tempeløreringe Designs:

Se nogle smukke iøjnefaldende tempeløreringe, du kan bestille selv.

1. Dobbelt påfugl og en tempelklokke design øreringe:

tempel-smykker-øreringe-dobbelt-påfugl-og-et-tempel-klokke-design-øreringe

Disse smukke tempel øreringe er smykket med fine runde snit og formede rubiner, der giver et dyrebart udseende til påfugleørerne i guld. I slutningen er klokkeformen fastgjort med små hængninger af hvide perler, der forbedrer øreringernes skønhed og gør dem komplette.

2. Manek ratna Paan -formede guinea -øreringe:

tempel-smykker-øreringe-manekratna-paanshape-guinea-mønt-øreringe

Se på dette elegante kunstværk. Hoveddelen med en gudinde præget på guld er fastgjort med fint arbejde af manek, diamanter og perler. Gudinden præget på guldstykke i midten er guinea -møntdesignet. Gryden former vedhæftning til den gør den smukkere.

3. Tempeløreringe med rubin og smaragder:

tempel-smykker-øreringe-tempel-øreringe-med-rubin-og-smaragder

Rubiner og smaragder tilføjer et strejf af rigdom til guld og sølv. Gudinden fremstillet på guinea i midten såvel som i hængningen er fastgjort med en simpel fastgørelse af guldspids, der er smykket med rubiner og smaragder. Under hænger en smuk dråbe lavet af samme rubin- og smaragdfarvede perler, der bringer det sidste præg til øreringene.

4. Gudinde Lakshmi -mønt, traditionel tempelørering:

tempel-smykker-øreringe-gudinde-lakshmi-mønt-traditionel-tempel-ørering

De bedste tempeløreringe, der matcher dit etniske sari -look. Du kan bære disse øreringe i enhver traditionel funktion. Det enkle udseende af lakshmi -mønterne, der laver et blomstrende mønster, gør dig høj nok andre smykker. Smaragden imellem og en rødbrun perle i hængningen giver det et sidste indtryk.

5. Runde traditionelle tempelsmykker:

tempel-smykker-øreringe-runde-traditionelle-tempel-smykker

Det cirkulære design af disse øreringe dækker hele dit øre, hvilket giver dig et glamourøst look. Den skinnende diamant i midten omgivet med gulddråber og indhegnet med guldbesatte hvide perler giver hele stykket et ædru, men fyldigt udseende.

6. Hvidguldbelagte perle designet øreringe:

tempel-smykker-øreringe-hvid-forgyldt-perle-designet-øreringe

De indiske traditionelle smykker ejer en signatur med templets smykker. Disse fantastiske øreringe med små perler belagt med guld. Designet taler for sig selv. Dette mønster har krævet masser af tid og hårdt arbejde for at få mig færdig.

7. Blue Diamonds tempeløreringe:

tempel-smykker-øreringe-blå-diamanter-tempel-øreringe

Disse øreringe er lavet i messingmateriale. Toppen er lavet med besatte blå amerikanske diamanter, og hængningen er farvet med minakari -arbejde udført af indiske håndværkere.

8. Silver Temple Design:

tempel-smykker-øreringe-sølv-tempel-smykker-design

Disse øreringe i sølv giver dig et traditionelt udseende af tempelsmykker. Det antikke look giver dig en elegant stil.

9. Enkle vanddråbe designede øreringe:

tempel-smykker-øreringe-simple-vand-dråbe-designet-øreringe

Dette sobert design af øreringe får en dråbeform med snittede smaragder besat i grænsen. Du kan bære det på ethvert outfit.

Templetsmykker kan bæres på ethvert outfit i disse dage. Folk valgte også at give et kontrastlook med western outfit med traditionelle smykker. Du kan gå efter templets smykker for det bedste look. Templetsmykker er dyre end andre designs, men når du har brugt dem, kan du mærke, at det er værd på din krop.