9 Seneste templetsmykker Jhumka -designs

Tempelsmykker er et af de ældgamle designs i verden af ​​ornamenter. Det introduceres af indiske håndværkere. De originale designs blev først lavet på en måde for at tjene det foran guder og afguder fra gud og gudinder i templet. Men så blev accepteret og prydet af kvinder og klassiske dansere.

tempel jhumkas

Design af Temple Jhumkas:

Tempel smykker jhumka er tempelklokke formet i look, der giver et vidunderligt ornament. Her vil vi se smukke traditionelle designs af jhumka, som du vil elske at have det.

1. Temple Design Gold Jhumkas:

tempel-smykker-jhumka-tempel-jhumkain-guld

Ovenstående tempeldesign jhumka i hele lavet af rent guld. Designet er de originale tempelsmykker. Hver del af klokkeformen er lavet af bittesmå små andre former for at lave en komplet jhumka. Det er en dejlig skabelse at have på ethvert outfit.

2. Dejlig fisk på Jhumka:

tempel-smykker-jhumka-dejlig-fisk-på-jhumka

Fantastisk design af et traditionelt tempel jhumka. Fiskestudden med ædelsten gør jhumkaen mere yndig. Du vil bestemt ikke modstå at købe dette design.

3. Awesome Peacock Design Jhumkas:

tempel-smykker-jhumka-awesome-påfugl-jhumkas-3

Se på disse jhumka. Smukt udskårne påfugle farvet med minakari -arbejde og besatte sten på guld forbedrer dens skønhed gør det til et vidunderligt stykke at have på.

4. Floral Jhumka Design:

tempel-smykker-jhumka-blomster-jhumka-design

Dette er et ædru design, der giver et rigt udseende til din dressing. Guldværket er lavet til at lave små kugler, der gør hoveddelen og igen små perler til at lave jhumka -designet, er enkelt og ædru, men et fantastisk look til dressingen.

5. Sterling sølv Jhumka:

sterling-sølv-jhumka

Disse jhumka er lavet i sølv med et smukt design. Sølvsmykker bringer normalt en gammel effekt til ornamenterne. Du kan bære disse på en etnisk begivenhed for at bringe det samme look.

6. Temple Jhumka Design I Terracotta Smykker:

tempel-jhumka-design-i-terracotta-smykker

Denne jhumka er lavet i terracotta -arbejde. I dag er terracottasmykker meget pyntet og købt af damer. Dette design er det traditionelle tempelmønster af jhumka med en klokkeform hængende på den øverste ørering.

7. Enkelt traditionelt tempel Jhumka:

enkel-traditionel-tempel-jhumka-7

Et smukt enkelt og ædru design af jhumka. Der er rubiner og smaragder besat i et enkelt udseende design på jhumka giver højdepunktet til din ørering. Du kan bære den på lehenga og også salwar kameez.

8. Korte Jhumka -tempelsmykker:

tempel-smykker-jhumka-kort-jhumka-tempel-smykker

Den korte klokke, der hænger på øreringen, er jhumka. Det er et fantastisk design, der hænger højt på øret, og det ses også langt fra. Diamanten i rødt og grønt giver en smuk effekt til ornamentet.

9. Smuk Jhumka til Diwali:

tempel-smykker-jhumka-smuk-jhumka-til-diwali-9

Dette er et fantastisk design, som du kan bære på Diwali. Jhumka lavet i denne ørering er formet firkantet for at give et lanterne look til Diwali. De antikke tempelsmykker får et moderne look. Stenene hugget på øreringen giver det et højdepunkt med gnister. Du vil elske at have den på.

Disse er smukke tempeljhumkas, du kan vælge at have på ethvert tøj. Traditionelle tempelsmykker ses i dag på mange moderne måder og materialer. Ligesom er også lavet på bronze og terracotta ler. Folk elsker det antikke design på en ny måde. Temple designs i jhumka findes i mange flere designs, som du også kan betale mere for at gøre det mere værdifuldt. Stud ædelsten i guld, sølv eller bronzemetal bruges mest af håndværkerne til at lave templets smykker. Jo mere du vælger et svært at lave design, jo mere ser det fantastisk ud. Tempelsmykker er et af de bedste smykker, der er pyntet på verdensplan af alle kvinder.