9 smukke designer store øreringe til kvinder

Øreringe er på mode fra gammel tid og forbedrer kvinders skønhed. I mange kulturer og sammenhænge har øreringe været brugt som symboler på fællesskab og naturligvis mest som en dekorativ. Øreringene er placeret nær ansigtet og i sidste ende fanger opmærksomheden. Den store ørering vil mestre, hvis man vil vise hendes smukke ørering.

store øreringe designs

Forskellige typer øreringe i stor størrelse:

Store øreringe giver et bemærkelsesværdigt look; det tilføjer elegance til at se ud af en. De store øreringe ser meget seje ud på college -piger og giver dem smart killer -lignende stil. Her er nogle store øreringe til kvinder.

1. Store Bali øreringe til piger:

Store Bali øreringe til piger

De store Bali øreringe glamourerer en stil. De er tunge øreringe. Denne chand bali har flere niveauer af halvmåne. Den har diamanter beklædt med guld og vil give et ultimativt look på off -shoulder outfits.

2. Enkle Big Dipper øreringe:

Enkle Big Dipper øreringe

Den store dipper er en asterisme bestående af den syv lyseste stjerne i stjernebilledet Ursa Major. Det giver et køligt look, når det bæres som ørering. Dypens syv stjerner er i zig-zag-design og bevæger sig opad i øret. Dette dækker næsten hele øret og får udseendet til at se anderledes ud.

3. Store øreringe til kvinder:

Store øreringe til kvinder

Studs øreringene er normalt af samme størrelse eller mindre end øreflippen og endda ikke tydeligt synlige, men de store stud øreringe er iøjnefaldende. Denne store stud har en stor krystal imellem med endnu et lag diamanter og derefter et lag guld pænt udformet. Det skinner som en stjerne og får udseendet til at stråle.

4. Store Hoop øreringe i sølv:

Store øreringe i sølv

De store øreringe tilføjer glam til ens look. De har forskellige designs fra meget enkelt og enkelt design til vridning og drejning. Den enkle farvede ørering med stor bøjle og matchende outfits vil rocke. Teenagerne kan prøve det. Den snoede og vender og nogle flere smukke designs kan bæres i gyngende fester.

5. Stor ørering med perle:

Stor ørering med perle

Den store ørering med perler i dette billede ligner bare en flok druer, der hænger fra drueplanten. Ørering stor med perler ser elegant ud.

6. Stor ørering med røde og hvide sten:

Stor ørering med røde og hvide sten

Disse store runde øreringe med sten ser perfekte ud. Det har røde sten og kundan arbejde på det. Selvom det ser tungt ud, men vil se smukt ud på traditionelle kjoler og stjæle al opmærksomhed.

7. Store sølvøreringe til piger:

Store sølvøreringe til piger

Denne store sølv ørering vil røre dine skuldre. Selvom det ser gråligt ud, men dets designstil er fuldstændig yndig med fire trapezer, der laver et trapez. Dette vil se godt ud på vestlige outfits.

8. Stor guldørering til bryllup:

Stor guldørering til bryllup

Selvom der er mange store guldøreringe, men denne ørering er ekstremt smuk. Det stærkt udformede gulddesign har en perledråbe, der tilføjer elegance til ens stil.

9. Store diamantøreringe til brude:

Store diamantøreringe til brude

Diamanter er hvide krystaller, der stråler enormt. De store diamantøreringe er meget smukke og får en til at skille sig ud fra andre. Det tiltrækker hele opmærksomheden til ørerne. De kan bæres på ethvert outfit, og der skal ikke foretages farvetilpasning med outfitsne.

Den store ørering er overdimensionerede smykker, der tilføjer et ubeskåret overskud til ethvert look. Det kan bæres af alle kvinder i alle aldre. De består af metaller, sten osv., Der får et fantastisk udseende, især når hår er bundet og fuld fokus er på øreringene; de stråler smukt. Jo mere størrelsen stiger, vil de se smukkere ud med de superfede designs.