9 Trendende safirøreringe og ørestikker – 2021

Safir er en af ​​de mest dyrebare og værdifulde ædelstene. Den er generelt blå i farven, men der er også sorter som lyserøde safirer til rådighed. Det er meget ønskeligt, især for kvinder, at dø af sin smukke farve, fremragende holdbarhed og glans, der varer evigt. Safirøreringe er og har været et stykke tid et stort raseri inden for mode- og smykkearenaen. Hvem ville trods alt ikke have smukt udformede blå ædelstene, der blunker fra deres ører for hele verden at se?

Safir øreringe

September Birthstone øreringe:

Her bringer vi dig de 9 mest populære safirøreringe i modeverdenen.

1. Blue Sapphire Diamond øreringe:

Blue Sapphire Diamond øreringe

Blå safir øreringe, der blinker som blå ild på dine ører! Den smukke detaljer med hvid diamant og guld tilføjer kun charme til det allerede smukke og får dig til at se endnu smukkere ud. Lyt til mænd, hvis du vil gøre din kvinde glad- det er vejen frem!

2. Sapphire Halo øreringe i blandet form:

Sapphire Halo øreringe med blandet form:

Disse er en af ​​de smukkeste safir drop øreringe derude. Den indviklede detaljering af blandet diamant og safir bidrager kun til sætets rene pragt. Hvad siger du damer, vil du ligne en engel med disse halo øreringe?

3. Smukke safir drop øreringe:

Smukke safir drop øreringe

Endnu et smukt udformet indviklet sæt blå øreringe med safirdråber. Du kan bære dem over en rig saree, en kjole, selv på jeans- du ved bare at prale dit smukke ansigt med disse skønheder, der flankerer det på hver side!

4. Blue Sapphire Star Drop øreringe:

Blue Sapphire Star Drop øreringe

Disse stjerneøreringe er de rigtige stjerner i smykkeverdenen lige nu! Smukt udformede safir diamant øreringe med dråber på ville se fantastisk ud på alle. Skynd jer Damer! Gå og hent dem!

5. Pink Sapphire Stud øreringe:

Pink Sapphire Stud øreringe

Lyserøde safirer er en anden slående mulighed, du kan gå efter, når du ser på smykker for at overraske kvinden i dit liv med. Disse subtile lyserøde og hvide blinkende nitter får hendes ansigt til at se endnu mere fantastisk smukt ud! Gå efter det, overrask hende med disse blush studs!

6. Pink Sapphire Drop øreringe:

Pink Sapphire Drop øreringe

Drop øreringe, for at være ærlige, er en af ​​favoritterne, når det kommer til kvinder. Tja, når det er lyserøde safirer, der falder ned fra dine øreflipper og lyser dit ansigt op, hvem ville sige nej det? Disse pink safir drop øreringe er endnu mere specielle, da de er lavet med hvidguld og diamanter.

7. Pink Sapphire Indviklede øreringe:

Pink safir indviklede øreringe

Disse er de mest pragtfuldt udformede lyserøde safirøreringe med hvide safirer blandet ind, der tager øreringens verden med storm lige nu. Det indviklede design i sig selv er meget smukt, tilføj skønheden i de lyserøde safirer, og du er klar til at blinke og erobre scenen med dem!

8. Hvide safir øreringe:

Hvide safir øreringe

Hvide safirer er meget sjældne, da de generelt fremstilles syntetisk. At lave disse subtile akvamarin og hvide ædelstene til øreringe eller endda hvide safir drop øreringe og derefter forære det til kvinderne i dit liv, virker så en ret god idé, ikke sandt? Det er bestemt en god idé, og det vil gøre dem meget glade! Så I skal helt sikkert gå efter det gutter!

9. Hvid Safir Stud Ørering:

Hvid Safir Stud Ørering

Disse hvide safirøreringe med 14K hvidguld vævet omkring dem i et indviklet og pragtfuldt subtilt mønster er et must have, hvis du vil købe smykker til at bære til et arrangement. Det være sig et bryllup, en fest eller endda et sceneshow- det vil helt sikkert få folk til at rejse sig og lægge mærke til skønheden med diamant safir øreringene, der blinker hvid ild omkring hende!

Safirer er en af ​​de mest dyrebare ædelstene set rundt om i verden. Den blå farve på mineralet, der danner disse ædelstene, er det, der giver dem navnet. Efterhånden som ædelstene går, er safirer måske de mest ønskelige i smykkeindustrien efter diamanter og i nogle tilfælde endda mere end diamanter.