Top 15 sølv øreringe designs

Det næstbedste smykkemetal efter guld er sølv og nuancer af sølv. Sølv ser moderigtigt og trendy ud på samme tid. Sølvøreringe ser smukke ud på den person, der giver et traditionelt, men etnisk udseende på samme tid. Øreringe er meget vigtige som modetilbehør og også som smykker for at forskønne ørerne. Sølv som metal er meget skånsomt og følsomt ligesom en kvinde. Det siges, at sølv besidder den feminine og kloge energi fra månen, som med rette repræsenterer fantasi og intuition. Sølvsmykker er for renhed, klarhed og fokus. Det menes at give subtil styrke, der beroliger og renser ånden.

sølv øreringe

Bedste sølvøreringe:

Her får vi et kig på de 15 bedste sølvøreringe.

1. Sølv Shamballa øreringe:

Sølv Shamballa øreringe

Det mest trendy inden for modekredsløb er disse dobbelte øreringe. Sølv Shamballa øreringe er lavet af rent sølv med skinnende zirkonsten til den krystaleffekt og superglans i dem. Disse er nitter i høj kvalitet sølv til det moderne smarte look til en kvinde. Studs er perfekte som kontorbeklædning, da udseendet bare ikke er over toppen, men alligevel subtilt og elegant.

2. Sølv Hoop øreringe:

Sølv Hoop øreringe

Hoop øreringe er ekstremt populære for deres trendy look. De kan have en fuld cirkelbøjle eller en halvcirkelformet bøjle. Bøjler er almindelige til daglig brug. Dette trendy look kan prales fra teenagere til unge. Disse bøjler er lavet af sterlingsølv og har en strålende gnist med diamantslibning, hvilket gør dem til en blændende stilerklæring.

3. Teardrop sølv øreringe:

Øredobber i sølv

Det mest almindelige, men aldrig ud af modedesign, er øreringe med dråber. Tåredråber i sølv med designer ametyststen og cubic zircon sten ser bare storslåede ud. De har det dyre og designerlook i dem. Disse er bare perfekte til piger, teenagere eller unge til det blændende diva -udseende.

4. Oxideret sølv Jhumkas:

Oxideret sølv Jhumkas

Oxiderede sølvsmykker ser bare jordnære ud med det rustikke strejf. Men de er bare bang på mode. Disse oxiderede jhumkas med den sorte finish til sølv er perfekte til traditionel brug. Blomstermotiver, påfugle, med den klassiske paraply jhumkas ser fantastisk ud på kvinder. Sølv jhumkas er en tidløs klassiker, der nogensinde er på mode. Det er et af de bedste oxiderede sølvøreringe

5. Sterling sølv filigran øreringe:

Øreringe i sterling sølv

Filigran arbejde er meget i disse dage inden for smykkefremstilling. Filigran er finmetalkabelværk, meget almindeligt inden for modejuveler. Dette er et meget indviklet værk og ser derfor smukt ud på smykker og øreringe. Filigran øreringe med sterlingsølv eller oxideret sølv giver et smukt, men samtidig moderne stilfuldt look til en kvinde.

6. Hammered Disc Silver øreringe:

Hammered Disc Silver øreringe

Disse er sølvøreringe til hverdag til unge piger og teenagere. Piger ser smukke ud med disse rene sølvskive øreringe med hammerform. Disse er heller ikke meget omhyggeligt designet, men er fine i udseende og udseende.

7. Akvamarin sølv blomster øreringe:

Akvamarin sølv blomster øreringe

Få farver som blå, grå, grøn osv. Giver et traditionelt præg til de klassiske sølvøreringe. Blomstermønstre med akvamarinfarvefinish til sølv ser smuk ud, når de bæres. Disse klassiske fiskekrog øreringe med akvamarinperler ser virkelig fantastiske ud. Dette er den populære sølvøreringe til kvinder.

8. Tibetanske sølvøreringe:

Tibetanske sølv øreringe

Tibetanske sølvøreringe har en gammel alderstemning og har en vintage charme. Disse sølvøreringe har koraller besat med turkis eller perler i forskellige farver i et dejligt blomstermønster for det fantastiske look til øreringene. Slå disse tibetanske sølvøreringe sammen med smukt smukt tøj til en dejlig aften.

9. Silver Pearl Studs:

Silver Pearl Studs

Perler er en klassiker, der aldrig går ud af smykker. Perler er blevet forbundet med smykker fra kongelige slægter. Fantastiske glatte perler med rent sterlingsølv kan være et mesterværksmykke i din garderobe. De er bare perfekte til aftenbeklædning eller klassisk moderne slid. De ser magiske ud med perlenes skær og sølvglans. Dette er en øreringe i sølv.

10. Fugl og blad sølv øreringe:

Sølv øreringe med fugle og blade

Fugle er et symbol på frihed, og deres vinger tager dem til nye højder og steder hver eneste dag. Blade er også et symbol på liv. Kvinder har både fugle og blade. Disse sølvhængende øreringe med to kæder med fugl og blad ser virkelig glamourøse ud.

 11. Silver Brudeøreringe:

Sølv Brudeøreringe

Sølvøreringe ser fantastiske ud på brude. Sterling sølv med diamanter og perler er perfekte til aftenens look. Sølvens glans og glans kombineret med sten eller krystaller, der passer til udseendet, kan vælges.

12. Peacock Design sølv øreringe:

Peacock Design sølv øreringe

Peacock sølv øreringe har et rent traditionelt look, der skal kombineres med etnisk eller indisk slid. Disse øreringe i ren sølv har traditionelle påfugldesign som udsmykninger i flerfarvede nuancer. Øreringene kan forlænges for at fange design og farver på sølvpåfuglen smukt og kunstnerisk.

13. Flerfarvede sølv lysekrone øreringe:

Flerfarvede sølv lysekrone øreringe

 Lysekroner ser strålende og nydesignede ud. Sølvkroner i flerfarver ser strålende ud til ethvert outfit. De har indviklet arbejde udført i lange designs og har et godt udseende på en kvinde. Alle kan bære disse dejlige lysekroner i stil. Det er de gode sølvøreringe til piger.

14. Tribal sølv øreringe:

Tribal sølv øreringe

Disse stammesølv øreringe er inspireret af designs i Rajasthan, Indien. Meget forskellige og indviklede tykke designs i rent oxideret sølv er grundlaget for disse sølvøreringe. Det er tunge øreringe i sølv i forskellige mønstre og designs. Vælg efter valg og par det med etnisk mode.

15. Hamsa sølv øreringe:

Hamsa sølv øreringe

Hamsa eller håndmønsteret bruges meget i smykker. Hamsa eller Guds beskyttende hånd bringer held og lykke, velstand og lykke. Disse sølv øreringe er lavet af granatsten og rubiner, der er smukt besat på hamsaen for et designer look i øreringene.

Historisk set har sølvsmykker været relateret til medfølelse og retfærdighed, og det menes derfor at repræsentere værdighed, selvkontrol og ansvar. Sølv videregiver både visdom og fordomsfrihed og er fuld af optimisme, som tydeligt afspejles i sølvsmykker. På grund af sølvens forbindelse til månen og virkningerne på tidevandet siges det at bevæge sig med en smuk strøm og nåde, som også afspejles i smykker. Sølv repræsenterer også et element af mystik.