Top 25 trendy mode øreringe smykker til kvinder

Smykker har altid været attraktionscentrum for kvinderne. Trendy smykker som armbånd, halskæde, armbånd, øreringe osv. Har erstattet de tunge sæt med søde og sarte designs. De har givet væk for at se fashionable ud og også respektere de gamle idealer fra den hinduistiske kultur ad gangen.

Forskellige typer øreringe til kvinder

Forskellige designs af øreringene har deres egen symbolik i henhold til den kultur, de bæres i. I en eller anden kultur er øreringe et symbol på rigdom, mens det for nogle er symbolet på slaveri. Men i det hele taget symboliserer øreringe magt, styrke, kvindelighed, kærlighed, sensualitet osv.

Forskellige typer af mode øreringe Smykker Designs:

Lad os se på forskellige typer øreringe, der er ganske yndige:

1. Månesten øreringe med diamant:

Månesten øreringe med diamant

Den hvide diamant med en kombination af månesten giver et charmerende look over hvide outfits. Øreringen er lavet i sterlingsølv med en diamant fastgjort med en månesten belagt med sølv. Månesten symboliserer fred, rigdom og troskab. Det er fødselssten i juni. Således er det i høj grad et attraktivt design at forære din smukke prinsesse født i juni.

2. Moderne Calla Lily øreringe med perle:

Moderne Calla Lily øreringe med perle

Smykkeøreringe designet med et Calla Lily -design med en lille hvid havperle, der dukker op indefra, giver et fantastisk look over designerkjolerne. Rosenblade kan også få øreringene til at designes med en perle indeni. Designet repræsenterer trofastheden, renheden og den hellige del af kvinden, der bærer den.

3. Enkle Lucky Clover øreringe i sølv:

Enkle Lucky Clover øreringe i sølv

Vil du have et fantastisk look hver dag eller på kontorer! Prøv et par trendy øreringe i sølv med en firbladet blomst. Designet på øreringene er lavet i sterling sølv og besat med bittesmå krystal diamanter. Kløverblomsten med fire kronblade anses for at være et tegn på held og lykke. De fire kronblade symboliserer tro, håb, kærlighed og held, som også kan være en ideel gave til den elskede.

4. Alloy Heart Pearl øreringe til piger:

Alloy Heart Pearl øreringe til piger

Et romantisk design er en perfekt ting at have på dadler for at give et sensuelt look. Et par øreringe lavet af legering besat med en perle og små diamanter giver et dejligt look med kurvede grene på hjertet på casuals til daglig brug eller fester. Hjertet her symboliserer kærlighed, samhørighed, enhed og kvindelighed. Det kan være en perfekt gave på Valentinsdag til din prinsesse.

5. Traditionelle Hamsa øreringe til kvinder:

Traditionelle Hamsa øreringe til kvinder

Et smukt design, der ser på en håndflade, ser fantastisk ud i fester. En gylden hamsa ørering er besat med havgrønne smaragder for at give et skinnende look. Et hamsa-design giver et palmelignende design charmen ved øreringene med smaragder, perler eller diamanter indeni. Hamsa øreringene siges at være båret for at beskytte sig selv mod onde øjne, der forårsager sygdom eller endda død.

6. Oxiderede rosenkransøreringe:

Oxiderede rosenkrans øreringe

Det nye øreringe design med oxideret metal ser fantastisk ud på outfits med et traditionelt look. Et øreringe med rosenkrans med et enkelt, svunget design i sort farve giver et religiøst udtryk, da et kors også er et fromt symbol i kristendommen. Det symboliserer ens hengivenhed for Gud. De oxiderede smykker udføres i høj grad også på funktioner som Navratri eller andre religiøse funktioner. De bæres også på picnics for et elegant look.

7. Horseshoe Hooked øreringe til piger:

Horseshoe hooked øreringe til piger

Vil du bære et tilbehør, der er afslappet! En hestesko designet øreringe af sterlingsølv besat med sorte diamanter slutter sig til dit fantastiske look over jeans. Det er et enkelt design af trendy øreringe, som også kan kaldes den sorte skønhed, da den er designet i sort. Du kan også erstatte de sorte diamanter med den farve, der matcher dine outfits. Det symboliserer held, lykke og frugtbarhed. Det angiver også tegn på gode afgrøder.

8. Peacock indiske øreringe i guld:

Peacock indiske øreringe i guld

Elsker at bære påfugldesign! Påfugldesignerne har altid givet traditionelle kjoler et unikt og himmelsk look. Her er vi med et påfuglechakra -design, der giver dig et traditionelt kig over etnisk slid. Chakra -designet giver din krop et afbalanceret udseende og forbinder den med åndelige og fysiske energier. Påfugldesignet viser den kongelige, åndelige, vejledende karakter af pigen iført. Jinglerne, der hænger for enden, giver et antikt look.

9. Gold Evil Eye Ear Rings Stud:

Gold Evil Eye Ear Rings Stud

En enkel og delikat ørering til kvinder i guld giver en forenklet personlighed. Det onde øjes design får perfektion med hvide og lyserøde diamanter besat i guld. Øreringen passer bedst til tunge designer sareer eller kjoler, der giver et funklende look. De lyserøde diamanter besat imellem giver øreringe et blomstret design. Sådanne smykker siges at være båret for at forhindre onde øjne hos venner, familie eller fremmede, der kan forårsage skade.

10. Diamond Infinity øreringe:

Diamond Infinity øreringe

Infinity designs har givet mode øreringene et nyt look. Øreringen giver et dobbelt look med to farver. Legeringen og sølvet. En kombination af begge er besat med små hvide og babyrosa diamanter. Det giver et enkelt, men ensartet look ved små lejligheder. Sådanne øreringe symboliserer venskab og kærlighed og er derfor en perfekt gave til venner. Det kan også være en perfekt gave til de elskere, der deler evig kærlighed til hinanden.

11. Navy tema øreringe til kvinder:

Navy øreringe til kvinder

Leder du efter noget tema! Få et marineblå look med trendy øreringe, der bærer ankeret og hjulet. Metalsmykkerne er belagt med guld og besat med blå sten. Ankeret symboliserer stabilitet i livet Mens hjulet symboliserer navigeringsretning. Det bæres bedst til temafester for en navlepersonlighed.

12. Designer Arrow øreringe gennem øret:

Designer Arrow øreringe gennem øret

Et nyt øreringe -design, der bliver populært i disse dage, er pilenålens øreringe. Øreringen er fremstillet i sterlingsølv og er belagt med guld, og der tilføjes diamanter for at gøre den mere charmerende. Et sådant øreringe -design repræsenterer beskyttelse, forsvar, kraft, sikkerhed, magt og retning. Det er en advarsel til de onde ånder. Pildesignerne fås også i et ørepinddesign og et magnetisk ørepinddesign, der let kan bæres.

13. Yin Yang øreringe Design:

Yin Yang øreringe Design

Leder du efter noget at tage på til regelmæssig brug, kontorer, fester eller bare til casuals! En ying-yang designet lange øreringe giver dig en unik identitet blandt andre, hvis øjne klæber til dine øreringe. Lavet af sterling sølv og en sort og hvid farvekombination perle det giver en snatching design til teenagere og college piger. Dette symbol repræsenterer harmoni og balance. Den sorte og sølvkombination tilføjer dit charme -look.

14. Guld- og sølvhjerte -nøgleringe:

Nøgleringe i guld og sølv

Et sæt mode øreringe, der bliver mere virale, er kombinationen af ​​øreringe med nøgle og lås. Blandingen af ​​guld og sølvgnist tiltrækker seernes hjerter. En kombination af hjertet, en lås og nøglen er ganske nye og populære blandt teenagepigerne til fester. Det er en ørering med kærlighedstema med et hjerte, der viser kærlighed, og nøglen viser åbenbaring, forståelse og betydning. Det ser fantastisk ud på outfits til fester og casuals.

15. Fleur De Lis øreringe i sterlingsølv:

Fleur De Lis øreringe i sterlingsølv

Et ret klodset design giver dig et glædeligt udseende, når det bæres i små lejligheder og også i casuals. Det kurvede sølvdesign med en perle ser glamourøst ud på designerkjoler. Betydningen af ​​Fleur De Lis er en lilje med tre kronblade, der giver et guddommeligt udseende. Fleur De Lis designede øreringe er lavet med sølv og besat med havperler i kronbladdesign. Sådanne kurvede øreringe betyder renhed, kraft, hellig treenighed osv.

16. Guldfaldende Jhumkas -design til bryllup:

Guldfaldende Jhumkas -design til bryllup

Jhumka øreringene har altid været yndige på etnisk slid, hvilket giver et flot look. Lavet af guld, der er flere jingles fastgjort for enden af ​​hver streng, hvilket giver den en musikalsk effekt. Jhumka har altid været førstevalget i bryllupper og andre funktioner. De gyldne strenge, der falder ned fra en jhumar, giver virkningen af ​​et vandfald, der laver et cirkulært design. Musikelskerne vælger designet meget, og det symboliserer lykke og glæde i ens liv.

17. Fuld øreringe til brude:

Fuld øreringe til brude

Et nyt øreringe -design på markedet er de fulde øreringe. Det fulde øreringe -design får stor popularitet på grund af dets design, der er ret funky. Designet er lavet med guld, hvor det fulde øre er beklædt med besatte diamanter, og jhumka -delen af ​​øreringene er dekoreret med små og store perler for at gøre det mere yndigt. Det bæres for det meste på tunge perles designer sareer og kjoler.

18. Traditionelle smaragdøreringe til funktioner:

Traditionelle smaragd øreringe til funktioner

Vil du se traditionel ud til et bryllup eller religiøse funktioner! Prøv et øreringe -design lavet i guld og besat med røde og grønne smaragder, mens du er ombord med havperler. Den halvcirkelformede måneform gør det mere kærligt at blive båret på designer sareer med perler. Sådanne øreringe viser den traditionelle, trofaste, seje og helbredende side af kvinder.

19. Fjerøreringe til piger:

Fjerøreringe til piger

De nyeste øreringe til kvinder, der bliver trendy, er fjerdesignede. Da de er farverige, kan de bæres på ethvert outfit. Designet er en blanding af en påfuglefjer, en blomst og flere farverige fjer, der hænger fra blomsten. Et sådant design giver et fabelagtigt look på blomstermønsteroutfits. Fjerdesign har altid repræsenteret frihed, ånder, fred og kærlighed. Designet er stærkt udvalgt af kvinder eller piger, der ønsker at nå et højt mål uden barer.

20. Rhinestone lysekrone øreringe til teenagere:

Rhinestone lysekrone øreringe til teenagere

Stjerner har været yndlingsøreringens design til teenagere. Et øreringesæt designet med stjerner lavet med rhinestones og sølv ser gnistende ud på casuals og få etniske outfits. Øreringens længde giver et dristigt look til piger, der viser deres evne til at skinne mod ethvert problem. Det nye øreringe design symboliserer beskyttelse og held og lykke. Således kan det være en funklende gave til dem, der er dig nær og kære.

21. Hvide guld øreringe med sort perle:

Hvide guld øreringe med sort perle

Hvide guld øreringe med diamanter og perler har et unikt og hjertesnurrende look. Et sådant design med kurvede grene ser overdådigt ud på tunge designeroutfits. Designet i hvidguld er besat med små diamanter og en stor sort perle. Designet giver simpelthen en idé om beskyttelse mod det onde og kan derfor være den bedste gave på mors dag til din beskytter.

22. Guldøreringe Leaf Design:

Guldøreringe Leaf Design

Smykkerøreringe med et blad er meget attraktive at have på tunge sareer med kronbladsmotiver. Det bæres ofte på sareer som patola, sela, Kanjivaram osv. Øreringene er lavet med guld og en lille grøn sten er fastgjort øverst, hvilket gør det mere attraktivt.

23. Blomstret ørepind til kvinder:

Blomstret ørepind til kvinder

Blomstermotiver ser fantastiske ud på ethvert outfit. Ikke kun øreringene er fantastiske, men en ørepind er også iørefaldende. Stiften har flere blomster, der bevæger sig opad fra øresiden. Besat med bittesmå skinnende diamanter og en perle får bæreren et stilfuldt udseende. Sådan blomsterdesign repræsenterer kærlighed, renhed, godt helbred, rigdom osv.

24. Snowflake ørepind i sølv:

Snowflake ørepind i sølv

Ørestifterne er blevet mere populære blandt pigerne i denne sæson. Modeøreringe med snefnugdesign og to diamantstrenge, der forbinder dem, giver en personlighed med et antikt look. Guldet Rhododendrons lille diamantdesign ser sofistikeret ud ved små lejligheder.

25. Sommerfugløreringe Design:

Butterfly øreringe Design

Vil du gerne have et klassisk og moderne look ved hjælp af trendy øreringe! Prøv øreringe med sommerfugl designet med guld og besat med krystal diamanter for at få det til at gnistre. Designet dækker siderne af dit øre, hvilket giver det et sprøjtende look. Sådanne designs betegner genfødsel, nåde, kvindelighed, kærlighed osv. Det giver et yndefuldt kig over hver kjole på kontorer, fester og funktioner.

Med tiden er de tunge øreringe blevet erstattet af nye, lette, sarte og trendy øreringe, der giver et sofistikeret look. De nye små designs af stjerner, blomster, hjerte osv. Har altid været favoritten for de små piger i skoler og teenagere på gymnasier. En revolutionerende fase er også ankommet i design af øreringe til kvinder, der giver dem et moderigtigt look med enkelhed.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80