Top 9 forskellige typer krystaløreringe i trend

Krystal er det perfekte alternativ til diamanter, da det også tiltrækker lys og spreder det godt for at give dig en lysende effekt. Krystaløreringene har været brugt af kvinder siden aldre, og vintage -mønstrene er stadig meget efterspurgte. De moderne samtidsmønstre er også smukke og er perfekte til en fest eller en ceremoni. Vælg dit valg af krystal øreringe og forstærk din garderobe.

Nyeste og stilfulde designs af øreringe i krystal til damemode:

Lad os se bedst ud med øreringe med krystalmetal.

1. Crystal Stud øreringe:

Krystal øreringe

Få disse fantastiske øreringe i krystal til dig eller dine kære som en perfekt gave. Øreringene i sterlingsølv har 6 mm runde krystaller sat i et blomstermønster. Dette er perfekt til daglig brug samt festtøj. Krystalets lysstyrke forbedrer også din skønhed.

2. Pæreformede krystaløreringe:

Pæreformede krystal øreringe

Vælg denne pæreformede krystaløreringe i høj kvalitet til det vidunderligt kongelige look. Den øresorte krystal øreringe tilføjer din glød og er perfekte til en aften ude. Den sorte krystal er sat i sølv, og små diamanter er omgivet af den for at give den et stateligt udseende.

3. Perle- og krystaløreringe:

Perle og krystal øreringe

Denne ørering i vintage stil har vidunderlige krystaller, der er parret med rene perler for at give den et statement look. De lange øreringe er helt rigtige til, at du kan bære den til enhver fest. Krystaløreringene passer godt til kjoler og kjoler samt traditionelt slid.

4. Crystal Drop øreringe:

Krystal dråbe øreringe

Dette glitrende par crystal drop øreringe er majestætisk i udseende. Øreringene består af tre krystaller hver i forskellig form og størrelse. Den øverste krystal er en perfekt runde, der skinner kraftigt. Den midterste er en lille cirkel, der derefter slutter sig til den tredje og store tårefaldformede krystal. Denne tårefaldskrystal er den storslåede afslutning på øreringene.

5. Blomstformede krystaløreringe:

Blomstformede krystal øreringe

Her har du de perfekte blå krystal -øreringe, der er sat i form af en blomst. Ti små blå krystaller er sat omkring en stor blå krystal i midten. De blomsterformede krystal øreringe er meget kongelige i udseende og er bedst egnet til at blive båret med fancy designertøj.

6. Crystal Hoop øreringe:

Krystal øreringe

Går du efter noget glamourøst? Tjek derefter disse smukke krystalring øreringe, der er 1,25 ”i diameter. Bøjlen er besat med de mest slående krystaller, der er små, men alligevel smukt udgør det hele. Øreringen med bøjle fylder dit ansigt og gør dig sensationel.

7. Guld krystal øreringe:

Guld krystal øreringe

Få denne fortryllende guldkrystal ørering i en mesh -dråbe. Masken er lavet med guldfarve og derefter fyldt med små krystaller. Hele looket er meget moderne og velegnet til den moderne kvinde. Drop -øreringen tilføjer også længde til ens ansigt.

8. Pave Drop øreringe:

Øreringe med brolægning

Dette er et af de mest spændende designs i øreringe og er elsket af mange. Pave drop øreringene er et af de moderne designs, der findes på markedet. Sølvkrystal øreringe i pave drop design er perfekt til at forbedre din stilkvotient. Det giver et meget kongeligt udseende og er fantastisk.

9. Lysekrone krystal øreringe:

Lysekrone øreringe

En af de pragtfulde krystal øreringe er krystal lysekrone øreringe. Disse øreringe er tunge øreringe, der er lange og brede. Navnet lysekrone bruges, fordi de ligner kongelige lysekroner. De bittesmå krystaller, der bruges i øreringene, giver et overordnet fantastisk look.

Krystaløreringe er perfekte til en fest eller en særlig lejlighed. Stilarterne er masser, og du kan vælge en, der passer til din lejlighed. Der er krystaller, der er store i størrelsen, der bruges i øreringene. Nogle er små og udgør et bestemt mønster.