15 nyeste designs af perleringe til særlige lejligheder

Fingerringe er det smykke, som alle bare elsker og ikke kan modstå at købe og bære. Damer elsker at flaunt iført dejlige ringe. Guld, sølv, platin besat med ædelsten og perler er bare uimodståelige. Perleringe med perlesæt er meget sarte, enkle, men har en egen charme og ynde. De er iøjnefaldende.

Forskellige perleringsdesigner til indiske kvinder:

Nedenstående er et par perleringe, der hjælper dig med at vælge en vidunderlig en til din samling.

1. Akoya Pearl & Diamantring:

Akoya Pearl & amp; Diamantring

Tag et kig på denne sarte Pearl Diamond ring. Den er lavet af japansk Akoya Pearl indlejret i hvidt guld. Det er et lækkert stykke. Den har to runde slebne diamanter af høj kvalitet på hver side af midterstangen for at give ringen en ekstra glamour.

2. White Pearl Ring:

Hvid perlering

Dette er en vidunderlig hvid perlering. Denne ring har en dejlig 8 mm ubehandlet perle besat i 18 k guld. Den skinnende hvide perle er omgivet af dejlige slebne diamanter. Ringen har også indlejrede diamanter. Denne ring er en af ​​dem, hvor du er sikker på at fare vild, da den har en fantastisk skønhed

3. Pink Pearl Ring:

Pink Pearl Ring

Piger har en særlig forkærlighed for lyserød farve meget. Så dette perleringsdesign er det perfekte. Denne dejlige runde 9 mm ferskvandskulturperle er sat i 14 k roseguld. Sammen med perlen er også sat skinnende pæreformet morganitsten og diamanter.

4. Bambus perlering:

Bambus perle ring

Her er et vidunderligt og unikt stykke forlovelses- eller vielsesring. Denne udsøgte perle -vielsesring er lavet af en lysegrøn perle med et sortligt skær. Perlen er indlejret i hvidt guld i et bambus designmønster. Det er meget enkelt, men et sjældent og nyt stykke for det uforglemmelige øjeblik i dit liv.

5. Freshwater Pearl Ring:

Freshwater Pearl Ring

Denne perlering i sterlingsølv og er indlejret i en knapformet ferskvandsperle, der dyrkes. Ringen har et unikt “Sultan” -design med indviklet gitterarbejde og er meget stilfuld. Du vil helt sikkert føle dig meget speciel og overlegen at bære den. Du vil elske at have dette perleringedesign i sølv.

6. Sort og hvid perlering:

Sort og hvid perlering

Denne dejlige klassiske perlering har et moderne præg. Denne ring har et elegant blændende udseende. Den er lavet af 14 karat hvidguld og rummer to runde ferskvandsperler – en sort og en hvid. Ubeskårne diamanter placeres på siderne af perlerne, der krydses over i toppen.

7. Perle- og Marcasitring:

Perle og Marcasite ring

Hvis du ønsker at se fantastisk og smukt elegant ud til festen, så brug denne udsøgte perle- og marcasitring. Denne ring har et imponerende vintage touch. Ringen har et labyrintlignende design udformet med smukke marcasitsten og en fantastisk, oval formet perlemor, der droner over i midten.

8. Perle og diamant vielsesring:

Perle og diamant vielsesring

Du vil helt sikkert vælge denne dejlige perle- og diamantring til dit bryllup. De dyrkede ferskvandsperler er spændt over båndet, der er besat med diamanter. Denne dejlige ring er lavet af 14 k rosaguld og diamanternes samlede vægt er 15 karat.

9. V- perlering:

V- Perlering

Denne unikke er en V-formet perle- og diamantring. Metalleringen i rosaguld er besat med diamanter og en dejlig dyrket ferskvandsperle i midten. Ringen er skrøbelig og luksuriøs. Udførelsen er fantastisk og tilføjer nåde til dit sarte udseende.

10. Naturlig perle og Old Cut Diamond vielsesring:

Naturlig perle og Old Cut Diamond vielsesring

Se ekstremt fantastisk ud på dit bryllup med denne dejlige ring i victoriansk stil. Denne perle vielsesring er sat med dejlige gamle slebne diamanter og skinnende naturperler. Det har et brætbrætarrangement med diamanterne og perlerne skiftevis arrangeret i tre rækker. Ringen har en bred øvre ende med et tilspidset bånd.

11. Perlering med armbånd:

Perlering med armbånd

Indianere elsker at vise prangende smukke smykker i bryllupssæsonen. Her er et glamourøst stykke ring fastgjort til armbånd, der perfekt matcher indiske bryllupstøj. Den dejlige ring er forbundet med en kæde af blomster indlejret med perler til et armbånd med lignende design.

12. Guldring med perleforlovelse:

Perleforlovelse guldring

Dette er en ren og smuk perleforlovelsesring. Ringen er håndlavet med en pæreformet perle. Det anvendte guld er 14 k. Denne ring kan også være en glimrende overraskelsesgave til lejligheder som fødselsdag, Valentinsdag, jul osv.

13. Mænds sorte perlering:

Mænds sorte perlering

Lad os nu tage et kig på den moderne sorte mænds perlering. Enkel, men klassisk designet, denne ring er lavet af 14 k gult guld. Den sorte perle øverst er placeret på en sådan måde, at en tynd guldstrimmel løber hen over den. Tre små diamanter er indlejret i båndet på hver side af den sorte perle.

14. Sandblæst perlering:

Sandblæst perlering

Dette dejlige perleringsdesign i guld udviser smukke designs og teksturer. Ringen har arabiske ru slebne perler og diamanter. Det anvendte metal er 18 k roseguld. Den øverste del af ringen er groft sandblæst, og indersiden er skinnende. Dette giver en unik kontrasteffekt.

15. Perle Teardrop vielsesring:

Pearl Teardrop vielsesring

Denne dejlige perle vielsesring er lavet af 14 K gult guld. Det er en stakkelfingerring. Den har fjorten runde slebne diamanter med 2 runde ferskvandsperler. Toppen af ​​ringen har rhodinerede åbne dråbeformer med diamanter. Perleringen er stablet i midten og kan også bæres separat.

Vi finder mange designs og mønstre og ofte forvirrende, da de alle er smukke. Perleringe er der til enhver lejlighed – almindeligt slid, forlovelser, bryllupper og fester. Vi får også en række designs i perleringe, og de er prissat ud fra deres vægtalder og kvalitet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80