9 bedste 1 karat diamantringe i forskellige former

Diamanter er noget, som enhver kvinde går amok over. Det repræsenterer kærlighedens tegn. Diamant er en slags farveløs og skinnende sten, der især bruges i damesmykker. Især i forlovelse lader en mand sine kvinder bære diamantring. Det er umuligt at finde kvinder, der ikke besidder diamantring. Diamantringe er specielt fremstillet i 1 karat, fordi det ikke er meget dyrt og også giver et delikat look.

1 karat diamantringe

1 karat diamantringe til forlovelse:

1 karat diamantringe besidder klasse og status. Nu om dage vælger par 1 ct diamantringe til deres forlovelse, der kommer i par. Selv mens han foreslår, giver en fyr diamantring til sin pige.

1. 1 Ct Diamond Solitaire Ring:

1 Ct Diamond Solitaire Ring

Dette kaldes kabalring. Den leveres kun med en enkelt diamant. Selv en enkelt diamant glitrer som en stjerne. En dame kan bære denne ring hver dag. Selv har jeg en ring af samme design og bærer den dagligt. Det er enkelt i designet, men alligevel effektivt.

2. 1 karat diamant forlovelsesring:

1 karat diamantforlovelsesrin

Dette er en så smuk diamantring designet til forlovelse. Når en fyr lægger denne ring i sin dames finger, bliver hun så glad for at se dette design. Denne diamantring er lavet i hvidguld. Alle vil bede en dame om at lade dem se designet.

3. Trendy diamantringe med 1 karat:

1 karat trendy diamantringe

Det er en ny trend med at bære ringe i fingeren. Nogle damer bærer to sammen, nogle 3 og nogle 4. Det vil se unikt ud i kvinders finger. Du kan prøve denne form for slid i enhver funktion. Selv størrelsen på hver ring adskiller sig fra hinanden.

4. Princess Cut 1 karat diamantring:

Princess Cut 1 karat diamantring

Dette vil være virkelig dyrt, da der er så mange diamanter besat i denne ring. Mellem diamant er stor ledsagende små diamanter på begge sider. Det ser fantastisk ud. Den har krystalklare diamanter med fantastisk design.

5. 1 karat hjerteformet diamantring:

1 karat hjerteformet diamantring

Dette er en særlig 1 karat diamantring. Når en fyr bøjer sig på knæ og foreslår sin pige, kan dette være den bedste ring. Den har en hjerteformet diamant besat imellem. Det ser kongeligt og elegant ud. Man vil helt sikkert tabe i glansen af ​​denne hjerteformede diamant.

6. Designer 1 karat diamantring til engagement:

Designer 1 karat diamantring til forlovelse

Det er en særlig skabelse af diamantring. Det er en designerring designet på en meget delikat måde. Mellem en diamant er der en meget flot blomst fastgjort på den ene side. På den ene side er der også en række diamanter. Det ser også så dyrt ud.

7. 1 karat diamant parringe:

1 karat diamant parringe

Dette er et sæt af to midler parring med 1 karat diamant. På hver ring er halvdelen af ​​hjertet designet. Ved at holde denne ring sammen vil den fuldende et hjerte. Dette er perfekt til enten forlovelse eller ægteskab. Det skildrer båndet mellem de to mennesker.

8. 1 karat diamantløftering:

1 karat diamantløftering

Dette er en diamantbesat løftering givet til din livspartner med et løfte om engagement i hinanden. Det har virkelig stilfuldt og eksklusivt design med diamant i høj kvalitet. Promise Ring betyder kun at tilbringe hele dit liv med den person.

9. 1 karat mænds diamantring:

1 karat diamantring til mænd

Dette er en mænds ring med diamant. Det har 5 diamanter i firkantet form. Denne ring er foræret til Groom på hans bryllup. Mænds ring er enkel i designet og bærer ikke meget delikatesse. Alligevel er det dyrt og elegant. Designet er sofistikeret.

1 karat diamant er lille i størrelse til rimelig pris. Det er overkommeligt og kan også være den bedste måde at give dine nære slægtninge. Kvinders diamantring findes i så mange forskellige designs. Det kræver fremragende arbejde, da kvinder altid har brug for nyt mønster i diamantring. Næsten hver dame vil være tosset bag diamant.