9 bedste 3 karat diamantringe i forskellige former

Diamanter er næsten alle kvinders svaghed for skønhed, gnistre og kærlighed og mænd også med hensyn til status og rigdom. Jo større diamanten er, jo mere bliver den smigret. Men i reel betydning er det ikke diamantens størrelse, der bestemmer unikt og standard for diamanten. Faktisk afgøres kvaliteten af ​​diamanten med, hvordan den skæres og formes med perfektion. Klarheden, synligheden af ​​skærene i lys og glansen gør det dyrere. Nogle unikke diamanter som den ægte diamant eller safiren eller rubinen og smaragder er den dyre diamant, men selvom de tre C’er bestemmer diamantens værdi.

3 karat diamantringe

Bedste kvalitet 3 KT diamantringe:

Her fik vi 9 bedste designs af 3 karat diamantringe til forlovelsespar.

1. 3 karat solitaire diamantring:

3 karat diamant solitaire ring

En 3 karat kabal med diamantring mellem en kantet bane ring og bane diamanter over hele ringbåndet ser også fantastisk ud. Diamantens glans og snit kan være overfladisk og flad, og blændingen kan også være fantastisk med det snit.

2. 3 karat vielsesring:

3 karat vielsesring

En 3 karat diamantring fremragende snit med en pudeform og stud i midten af ​​perfekt rund bane diamant både på kanten og på ringbåndet. Sådan en pude slebet 3 karat diamant er sjælden og let, end den ses

3. 3 karat par diamantring:

3 karat par diamantring

En smuk 3 karat diamantring med en brolagt diamantring som en supplerende ring ser utrolig sammen. En perfekt enkelt 3 karat diamant på midten øverst ser bare iøjnefaldende og fascinerende ud med sin glans.

4. 3 Karat Split Shank Halo forlovelsesring:

3 karat delt skaft Halo forlovelsesring

En 3 karat rund diamantring flad form skåret for lavt i udseende er perfekt til en ring, der sætter sig perfekt på fingeren. En designerring, der har split -shank -design og hul i at se ud, ser utrolig ud og i et passende sortiment.

5. 3 karat Marquise Cut Diamond Ring:

3 karat Marquise slebet diamantring

En forlovelsesring på 3 karat med en diamantsleben i perfekt marquise -form omkranset med bane -diamant og også baner diamantdekoration på ringbåndet ser strålende ud til en ceremoni for forlovelse.

6. 3 karat Princess Cut Diamond Ring:

3 karat Princess Cut Diamond Ring

En 3 karat prinsessesleben diamantring med et så elegant kongeligt design er en, der er nødvendig til vielsen. Diamantpuden i halvdelen af ​​ringbåndet er tresidet stud. Platinringen er en af ​​de kongelige designs af designerringe.

7. Pæreform 3 karat diamantring:

Pæreform 3 karat diamantring

En pæreformet diamantring monteret i midten med lavskåret form, der lyser enkelt, ser utrolig ud. Den pæreformede diamant er forlovelsesring i 3 karat sten, der ser perfekt ud til et forslag. Pæreformede diamantringe er meget sjældne valgt på grund af dets unikke snit.

8. 3 karat diamant i guldring:

3 karat diamant i guldring

En 3 karat rund diamantring perfekt placeret i guldet ser enkel, men utrolig ud med sit kongelige blik. Et 3 karat og lavt fladt snit af diamanten har en unik glasur og sætter også smukt på fingeren.

9. Oval formet 3 karat diamantring:

Oval formet 3 karat diamantring

En oval formet diamantring med smukt snit, klar farve og karat er en strålende diamant perfekt til forslagene. Den smukke lysegule ovale form på 3 karat diamantring ser fantastisk ud for enhver at præsentere for hendes kærlighed.

3 karat diamantringe betragtes som perfekte for alle at regne med. Selv de ikke så rige mennesker har råd til en smuk 3 karat diamant. Diamantens form afgør ikke antallet af karat enheder, derfor er den ikke det, og ligesom en 3 karat diamant er lille eller stor i udseende. En 3 karat diamant kan skæres lav eller mindre i sin dybde for at blive formet stor i størrelse. Mens de dybt skårne diamanter også ser tilsvarende utrolige ud. De perfekte er dem, der ikke er skåret for dybt og ikke for lavt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80