9 Black Diamond smykker ring designs til særlige dage

Sort diamant, den virkelige definition af skønhed anses for at være juvelen for enhver person, uanset om det er mænd eller kvinder. Den tiltrækkende farve på sort diamant tiltrækker hver person, mest kvinder. Og når den bæres i en ring, giver det naturligvis en smuk og smuk effekt af ens hånd.

Elegante ringe med sorte diamanter:

Her er en samling af sorte diamantringe til forlovelse eller bryllup i Indien.

1. Fuld Black Diamond Solitaire Ring:

Fuld Black Diamond Solitaire Ring

Sort guldring med sort diamant kabalring er en smuk mulighed at vælge imellem. Denne ring har sort diamant med prinsessesleben, der har en spids indstilling, der giver den et stærkt greb med ringen. Ringens sorte farve opnås med en avanceret galvaniseringsopløsning af sort rhodium med stabilisator, der gælder for det hvide guld.

2. Sort afrundet diamant forlovelsesring:

Sort afrundet diamant forlovelsesring

Sort diamant rund ring har en rund kabal omgivet af diamanter. Ringen består af sort guld. Den holdes også ved spidsindstilling, og diamanten, der omgiver hovedkabalen, holdes med baneindstilling, der lader dem alle være for tæt på hinanden, hvilket giver dem et stærkt greb.

3. Sort tresten diamantring:

Sort diamantring med tre sten

Blandt de bedste forlovelsesringe med sort diamant har denne ring opnået sin følge med sin enorme skønhed. Denne ring, der består af hvidt guld, består af rund kabal med to hvide diamanter på hver sin side. Igen holdes disse med den samme indstilling af bane og spids, hvilket giver det et stærkt hold og smukt udseende.

4. Black Diamond Wedding Band:

Black Diamond Wedding Band

Nu om dagen foretrækker kvinder at bære bryllupsbånd i stedet for tunge ringe. Bryllupsbånd med sorte diamanter giver et forenklet udseende til kvindernes hånd. Den består også af mange sorte runde diamanter, der er fastgjort med samme indstillingsteknologi som bane og spids.

5. Black Diamond sølvring til kvinder:

Black Diamond sølvring til kvinder

Denne sensationelle ring til kvinder er en fantastisk kombination af både sorte og hvide diamanter, med tre sorte diamanter prydet øverst, mens andre små hvide diamanter spredt over det indviklede design af ringen med det stærke greb. Dette kan overføres med ethvert outfit, hvilket giver det et glamourøst look.

6. 7 sten sort diamantring til mænd:

7 sten sort diamantring til mænd

Der er også mange forskellige ringe til mænd. Og dette er blandt det ene. Der er mange diamanter, der er fastgjort til ringen med teknikken til bane. Disse diamanter er fastgjort til ringens arkitektoniske design så perfekt og smukt, at enhver mand vil elske.

7. Black Diamond Band til mænd:

Black Diamond Band til mænd

Bortset fra ringe er der et bredt udvalg i bands også til mænd. Dette bånd består af kobolt, med den sorte struktur i midten. Og i midten af ​​ringen er den runde sorte diamant med en perfekt finish, der giver den et forenklet og elegant look.

8. Lotus Flower Black Diamond vielsesring:

Lotus Flower Black Diamond vielsesring

Ved hendes særlige lejlighed, for at opfylde enhver brudes drøm om at se smukt unik ud, har sort diamant taget denne række vielsesringe til kvinder ud. I lotusens unikke og smukke tekstur består denne ring af mange hvide diamanter og fremviser den sorte prinsesseslebne diamant i midten.

9. Black Diamond Buckle Stilfuld ring til kvinder:

Black Diamond Buckle Stilfuld ring til kvinder

Hvis nogen vil have noget stilfuldt, er der den nye stil med spændering. I et køligt og stilfuldt mønster af spænde har denne ring mange små sorte diamanter knyttet til den gyldne eller hvidguldring, der forstærker dens indvirkning.

Der er mange designs i ringen, der forbedrer tiltrækningen af ​​sort diamant smukkere. Mange forskellige lejligheder, der er af større betydning for enhver person og for at gøre disse øjeblikke mere mindeværdige for den person, spiller disse ringe en vigtig rolle.