9 Royal Pink Diamond smykkedesign i ringe

“Diamanter er en piges bedste ven”, er et meget berømt ordsprog. Pink Diamonds er ikke kun en piges bedste ven, men en meget luksuriøs. De er meget knappe, og det gør dem til et samlerobjekt, da de er meget værdifulde. En lyserød diamant kan koste mere end 20 gange den for en hvid diamant. Lyserøde diamanter kommer fra Argyle Diamond -minen. Dette ligger i Kimberly -regionen i Australien. Dette er verdens eneste kommercielle kilde til naturlige lyserøde diamanter.

Forskellige typer ringe med lyserøde farvediamanter:

Pink diamantringe er den mest fordelagtige vare i bryllup og forlovelsessted. Her deler vi nogle bedste rosa diamantringdesign til mænd og kvinder.

1. Pæreformet lyserød diamantring:

Pæreformet lyserød diamantring

Denne pæreformede lyserøde diamantring blev solgt for 18 millioner dollars hos Christie’s til en asiatisk samler. Stenen vejer 9,14 karat og er klassificeret fancy lyserød. Den dejlige pæreform på denne diamant sidder smukt i ringen og giver elegance.

2. Oval pink diamant forlovelsesring:

Oval pink diamant forlovelsesring

Denne smukke forlovelsesring har en oval form. Der er hvide diamanter i en kurveformet indstilling af platin. Den rummer en smuk 5-karat ovalskåret fancy brunrosa diamant.

3. Pink Diamond vielsesring:

Pink Diamond vielsesring

Inden du siger “I Do”, skal du tage et kig på denne unikke pink diamant vielsesring, der helt sikkert vil vinde dig point. Det er eksklusivt og er et Fancy Pink og Collection -farvet rundt brillant bane -diamant -bryllupsbånd i 18K rose og hvidguld.

4. Round Diamond Pink Ring:

Rund diamant pink ring

Dette er en unik pink og hvid diamantring. Den rundskårne 1/3-karat lyserøde diamant skinner i en rund ramme med 12 rundskårne hvide diamanter. Der er 72 hvide diamant sidesten omkring bandet. Dette giver en mest spektakulær effekt. Disse diamanter er sat i 14-karat gult guldbånd, hvilket tilføjer til sin skønhed.

5. Sort guld med pink diamant:

Sort guld med pink diamant

Her er et godt twist til de normale diamantringe. Prøv sort guld med pink diamanter! Smuk og skinnende, denne forlovelsesring har en stor, 1 1/10ct pude udskåret pink safir på en 1 ct diamantindstilling. Det er sat i 18 k sort rhodineret guld, og det øger dets rigdom.

6. Daisy Ring med Pink Diamond:

Daisy Ring med Pink Diamond

Tiffany er et af de mest luksuriøse steder at shoppe efter diamanter, og denne ring med lyserød diamant er den smukkeste. Det er en daisy formet ring i platin og 18k rosaguld med runde strålende lyserøde og hvide diamanter.

7. Hjerteformede lyserøde diamantringe:

Hjerteformede lyserøde diamantringe

Denne hjerteformede diamantring er perfekt indrammet af en gruppe lyserøde og hvide diamanter. Dette er en hjerteformet pink diamantring med fantastisk skønhed og elegance, der vil være en perfekt overraskelse, mens du stiller spørgsmålet til din elskede. Hjerteformen tilføjer den perfekte lejlighed.

8. Pink Eternity Band:

Pink Eternity Band

Dette er rundsluttet pink diamant evigheds-/bryllupsbånd med karatvægt 0,03. Det er sat i en delt klo med 18K guld. Den kan bæres helt alene eller sammen med andre stakbare bånd.

9. Pink Diamond Combo Ring:

Pink Diamond kombinationsring

Hvis du vil have både et forlovelses- og bryllupsband, er dette den perfekte gave. Dette er Fancy Light Pink diamantforlovelse og vielsesring sæt. Diamanterne er naturlige Fancy Light Pink i rund form, med en kurvstangstil.

Diamanter har været en del af en kvinders smykkekollektion siden umindelige tider. Lyserøde diamanter tilføjer denne samling ekstra ekstra og gør damen mere udsøgt. På grund af sin sjældenhed tilføjer den den person, der bærer den, meget mere lokkemiddel. Hvis du har råd til en lyserød diamant, er den bedste måde at købe en lyserød diamantring.