9 Stilfulde designs i gule diamantringe til forslag

Diamanter er den meget udvalgte sten til smykkedesign til både mænd og kvinder. Lad det bare være krystalsten, diamanter, ægte diamanter eller fødesten; de giver smykkerne et nyt look med et charmerende præg. Fås i forskellige forskellige nuancer og farver, kan støbes i de ønskede smykker. Blandt alle er gule diamantringe ret i trend i disse dage. Besat i guld, sølv eller platin giver ringene et mindeværdigt øjeblik, når de er begavede.

Specialdesignet katalog over gule diamantringe:

Her er få kærlige designs, der er bredt slidt for at tilføje et pluspunkt til personligheden.

1. Hvid og gul diamantring design:

Hvid og gul diamantring design

Et udvalgt design af gule diamantforlovelsesringer er også sammensat ved hjælp af cz hvide diamanter. Ringenes bund er platin for et sødt look. Den gule diamant er omgivet af hvide bittesmå diamanter fulgt i siderne også. Den halte gule sten har sin egen charme med et perfekt match i hvidt.

2. Enkel Sapphire Yellow Diamond Ring:

Enkel safir gul diamantring

Vil du have et enkelt og sofistikeret look! En safir diamant besat i en simpel guldring er det bedste, du leder efter. Den gule diamantguldring er kun givet en lille og tynd ring, der er så sart. Det kan være den bedste gave til en lille lejlighed til din dame elsker.

3. Gul diamantring i guld:

Gul diamantring i guld

Vil du have noget unikt og inspirerende! Her er en kombination af tre, der giver et samlet ringdesign. Ringen er lavet med guld, som på forsiden rummer en oval formet diamant i gult. Det er bredt udvalgt som en vielsesring for en brud, der er modebevidst.

4. Blad designet gul diamantring:

Blad designet gul diamantring

Forlovelsesringens gule diamant i en bladform kan være den bedste til et designerlook. Guldringen i bladform får en bladformet gul diamant, der yderligere er belagt med hvide diamanter. De hvide diamanter giver også en gul effekt på grund af guldbasen.

5. Tre lag gul diamantring:

Tre lag gul diamantring

Gult diamant vielsesringe katalog skinner med et nyt design til herrering. Trelagsringen er lavet på platin, hvor den midterste gule safir i firkant er dækket med to hvide diamantkanter. Ringens tykkelse er ideel til bryllupsgave.

6. Curvy Yellow Diamond Ring Design:

Curvy Yellow Diamond Ring Design

Vil du forære en ring med kurver på den! Her er vi med en ring, hvis bånd er lavet med flere kurver, der giver et zigzag -design. Ringkurverne er fremstillet af rosaguld og er dekoreret med hvide krystal diamanter og centreret med en gul diamant i firkant.

7. Crown Design Yellow Diamond Ring:

Crown Design gul diamantring

Vil du give noget kongeligt til din charmerende prins! Prøv et design lavet i platin ved hjælp af et krondesign. Kronen er lavet med flere hvide diamant snørebånd, der kombineres på et punkt fastgjort med en diamantformet gul safir. Det er den bedste ring til en brudgom på bryllup med etnisk slid.

8. Trinity Yellow Diamond Ring Design:

Trinity Yellow Diamond Ring Design

Treenighedsdesignet i det gule diamantguldringskatalog er ret populært for bruderne. Som navnet erklærer, får rosenguldringen tre gule diamanter, der stammer fra tre forskellige grene. Den midterste gren får også små gule diamanter, mens resten får hvide diamanter for et herligt udseende.

9. Solsikke designet gul diamantring:

Solsikke designet gul diamantring

Blomstermotiver vælges sandsynligvis i smykkedesignerne. En ring inspireret af solsikken er lavet af platin. Blomsterbladene er lavet med hvide diamanter, mens midterdelen er lavet med cirkulær gul diamant. Det giver et stilfuldt og mildt look til små lejligheder.

De gule diamantringe i forskellige nuancer er fantastiske at bære også til almindeligt slid. Ringene fås i diamanter som f.eks. Diamanter, kanariske diamanter, safir diamanter, cz diamanter og meget mere at vælge imellem efter dit valg og smykkedesign.