15 szép 9 éves lányruha, képekkel

Minden 9 éves lány szívesen viselne olyan ruhát, amely csinos és stílusos megjelenést kölcsönöz. A ruha hercegnővé változtathatja, vagy futásra és játékra késztetheti. A 9 éves lányruha mindig a legnépszerűbb választás a szülők körében, mivel egyszerre stílusos és elegáns. Tehát válassza ki a legjobb ruhát a gyermekének születésnapjára vagy bármilyen különleges alkalomra, amely felmerül. Ezeket megvásárolhatod a közelgő fesztiválokra is. Hozza ki a legtöbbet az itt látható ruhák listájából, majd válassza ki a megfelelőt.

Modern és aranyos 9 éves lányruha minták minden alkalomra:

Nézzük meg a kilenc éves lányok legjobb 15 ruháját.

1. Szalagavató ruha 9 éves lánynak:

Báli ruha 9 éves lánynak

Íme egy szép és elegáns 9 éves lányruha, amely tökéletes egy báli napra. A ruha hosszú, alul szalagokkal van kiemelve. Az egyszerű tündér stílusú ruha aranyos és örök. Kiválaszthatja a kívánt színeket is a funkció témájának megfelelően.

2. Báli ruha:

Báli ruha

Egy másik menő ruha a báli ruhás ruha, amely hosszú és fáklyás. Az aranyos ruha a 9 éves gyermekek számára a megfelelő egy éjszakai partira és szertartásra. Lehet, hogy ezek a ruhák gyöngyökkel és gyöngyökkel jól kihangsúlyozzák. A ruha csodálatos fáklyái és fodrosai fenségesek.

3. Hálós rétegű ruha:

Hálós rétegű ruha

A hűvös stílus, amelyet beépíthet a ruhájába, a hálós megjelenés. Itt a 9 éves ruha hálós anyagból készült mellbimbója vagy hálóhímzés készült a tetején. A ruha szoknyarésze fodros rétegeket tartalmaz, amelyek össze vannak varrva, hogy összeszedett megjelenést kapjanak.

4. Derék magas ruha:

Derék magas ruha

Aranyos módja annak, hogy stílus legyen a ruhásszekrényedben, ha csodás derékig érő ruhád van. Ez a fekete-piros virágos ruha tökéletes ruha 9 éves lányok számára. Ennek a ruhának fekete mellénye és piros fodros szoknya része van. A derékon sima piros szárny és egy virág tökéletesen kiemeli a ruhát.

5. Arany fólia ruha:

Arany fólia ruha

Válassza ezt a hercegnős aranyszínű fóliaruhát gyermekének. A 9 éves csinos ruha a legjobb alkalmakra és partikra is. A ruha egyszerű, mégis elegáns, és a ruha hosszú ujjaival kiemelkedik. A ruha egyszerű fellángolása kellemes a körbejáráshoz.

6. Indiai stílusú ruha:

Indiai stílusú ruha

Itt van egy kedves indiai stílusú ruha, amelyet megengedhet gyermekének bármilyen indiai szertartáshoz vagy funkcióhoz. Ez lehet fesztiválokra, valamint a végzett munka hagyományos. A 9 éves babaruha lenyűgöző, hálós nyakrészével és fodros szoknyájával.

7. Több virágos ruha:

Több virágos ruha

Ez a szatén ruha, lufi fodrozással az alján, divatos ruha. A 9 éves lányruhában többrétegű virágréteg található, amelyek a ballon fodor között helyezkednek el. Ez fantasztikus érzést kölcsönöz a ruhának. A ruha a virágok bármelyik színében lehet.

8. Kabát stílusú ruha:

Kabát stílusú ruha

Itt van egy szép és hivatalos ruha gyerekeknek. A 9 éves lány ruhák formálisak lehetnek, és még mindig szép stílusuk van. Ez a ruha elöl kabátgombokkal rendelkezik, és teljes ujjú. A fodor a mellkas területén tökéletes és egyszerű.

9. Íj csomó ruha:

Íj csomó ruha

Próbáljon ki egy díszes íjcsomós ruhát, amelyet bármilyen partira vagy alkalomra viselhet. Ezeknek a ruháknak nincs ujja, de fodrosak. Az íjcsomó hátul nagy szárnyakkal készül. Ez a 9 évesek számára készült parti ruha csinos és elegáns.

10. Hideg vállú egyszerű ruha:

Hideg vállú egyszerű ruha

Ajándékozd meg gyermekednek ezt a szép, egyszerű ruhát játékidőre vagy bármilyen tevékenységre. Ez a 9 éves lányruha egyszerű és stílusos, hideg vállú. A ruha csíkos megjelenése is divatos. Ezt használhatod játékidőre vagy a bevásárlóközpontba.

11. A-vonalú ruha tea hossza:

A-vonalú ruha Tea hossza

Ez az A-vonalú ruha szaténból készült, teahosszúsággal. A ruha hátul gyönyörű gombokkal és kontrasztos szatén íjjal rendelkezik. A redős ruha kiváló alkalmakra és esküvőkre. Az esküvő témájának megfelelően pasztell vagy világos színű lehet.

12. Fényes flitteres ruha:

Fényes flitteres ruha

Válassza ki ezeket a lenyűgöző flittereket, hogy öltöztesse gyermekét, amikor el kell mennie egy alkalomra. A flitteres munka a ruha mellszoborán történik. A szoknyarész szaténnal bélelt hálós anyaggal van ellátva. A ruha különböző színekben pompázhat, és egy szép, flitteres övet is használhat, hogy kiemelje.

13. Virágos lányruha:

Virágos lány ruha

Itt egy fantasztikus elefántcsont színű virágos lányruha. A ruha A-vonalú, dobozos redőkkel. A ruha derékpántja virágos övvel van ellátva. Ez adja a ruha igényes megjelenését. A ruha teljes hosszúságú és ujjatlan, így szuper gyönyörű.

14. Nyomtatott ruha:

Nyomtatott ruha

Nyáron és játékidőben ez az egyik legjobb ruha. Ezek a nyomtatott ruhák pamutból vagy bármilyen lélegző anyagból készülhetnek. Tökéletes mozgáshoz és ugráshoz. A nyomatok lehetnek virágosak vagy absztraktak, de minden bizonnyal vonzóak a gyerekek számára.

15. Kínai ruha:

Kínai ruha

Próbáljon ki valami teljesen mást ebben a kínai ruhában. Ez a hagyományos ruha tökéletes a gyermekek számára különleges alkalmakkor. A ruha kínai gallérral és a hagyományos gombokkal rendelkezik.

A 9 éves gyermekek számára készült ruhák a megfelelő ruhák. Ezek a ruhák lehetnek könnyűek és tökéletesek játékhoz, vagy esküvőkre vagy alkalmakra is alkalmasak. A szaténból és selyemből készült ruhák jók születésnapokra és esküvőkre. Nyomatokat kaphat napi használatra.