15 vonzó 2 éves lányruha minták születésnapra

Minden anya szereti felöltözni hercegnőjét a ruhák legjobbjaival, hogy gyermeke a legjobban nézzen ki. A 2 éves babaruháknak annyi stílusa és modellje létezik, hogy néha nagyon nehéz lesz választani. Gyakran hosszú órákat töltünk azzal, hogy kiválasztjuk a legjobbat születésnapjára, partira vagy ünnepi alkalmakra.

Legújabb és gyönyörű 2 éves kislány ruhaminták alkalmakkor:

Nézzünk néhány ruhát, amelyek segítenek kiválasztani a funkciónak megfelelő ruhát.

1. Mese kék fodros ruha:

Mese kék fodros ruha

Itt van egy nagyon szép 2 éves lányruha, amely úgy öltözteti fel a babáját, hogy hercegnőnek tűnjön. Ez egy rövid ujjú kék színű ruha. Az ujjak fodrosak, a ruha pedig egy bimbó, amelyen V-nyakú, és sok gyöngy és kő van hímezve. A szoknya organza anyagból készült, kis fényességgel és sok fodros réteggel. Legyen szó születésnapi buliról, összejövetelről vagy akár közösségről – a hercegnőd mindenkit felülmúl. Viseljen megfelelő cipőt, zoknit vagy szandált, és csinos tiarát a hercegnő megjelenéséhez.

2. Piros & Fehér csíkos nyári ruha:

Piros & amp; Fehér csíkos nyári ruha

Íme egy gyönyörű piros-fehér csíkos 2 éves kislány ruha, ami igazán hűvös a forró nyárra. Ujjatlan és pamutkeverékkel ellátott anyagból készült. Térdig érő és fekete szárny. A mellény fehér, míg a szoknya csíkos. A szárnyon is van egy szép piros fodros virág. Hátul cipzárral rendelkezik.

3. Amerikai függetlenség napi ruha:

Amerikai függetlenség napi ruha

Ez a ruha 2 éves kislánynak amerikai zászló stílusú csillagokkal és csíkokkal van ellátva. A mellény fehér, félig ujjú, kék színű folt, fehér csillagokkal. A szoknya A-vonalú sziluettel rendelkezik, redős. A szoknya piros, kék és fehér csíkos, csillagokkal. A derék vonalon aranyos, vékony szalag íj található.

4. Peter Pan Collar nyári ruha:

Peter Pan galléros nyári ruha

Hagyja, hogy a lánya pihenjen a forró nyáron ebben az aranyos nyári 2 éves babaruhában. Gyönyörű Peter Pan gallérral rendelkezik. A ruha ujjatlan, és egy szép összegyűjtött szoknya van a mellrészhez rögzítve. A ruha egész oldalán gyönyörű piros, kék, rózsaszín és sárga virágok vannak nyomtatva.

5. A legújabb stílusú fehér & Lila pamut ruha:

Legújabb stílusú fehér & amp; Lila pamut ruha

Itt van egy másik szép pamut nyári ruha 2 éves lánynak. Ujjatlan, kerek nyakú. A nyakon csinos fodor van rögzítve. A derékvonalon van egy fodor, két íjjal, ami ravaszságot kölcsönöz a ruhának. A ruha térdig ér. A mellény lila, ujjain fehér csövek vannak. A szoknya sima fehér.

6. Világos sárga ruha korall virágokkal:

Világos sárga ruha korall virágokkal

Ez egy gyönyörű kézzel készített tutu születésnapi ruha 2 éves kislánynak. Egyik oldalán szép korallvirágok vannak. A ruha padlóhosszú, egyvállú. A mellény virágokkal, kövekkel díszített, és csinos szaténszalaggal is rendelkezik. Derekán rugalmas szalaggal rendelkezik. A szoknya bolyhos, mivel háromrétegű és puha anyagú béléssel rendelkezik. A ruhát óvatosan, hideg vízzel kell mosni.

7. Marilyn Monroe fehér ruha:

Marilyn Monroe fehér ruha

Ez egy ikonikus Marilyn Monroe ruha a lányának. Ugyanazt a stílust viseli egykor a híres Marilyn Monroe. Gyermeke stílusosan léphet be a buliba ebben a mesés ruhában. Tüll háló anyagból készült fehér ruha. A kötőfék nyak stílusa és a derékvonal horgolt szatén szalag íjjal rögzítve.

8. Elegáns lila ruha:

Elegáns lila ruha

Itt van egy elegáns születésnapi ruha, amely szép Hamupipőke-stílusú szoknyával rendelkezik. Gazdag tutu háló anyagból készült, szatén béléssel. A mellény ujjatlan, horgolt csipkéből, szatén béléssel. A csipke szépen leesik a szoknyára. A hátsó cipzár megkönnyíti a viseletet. A ruhát hideg vízben kézzel kell mosni, mert nagyon finom.

9. Baba rózsaszín orr ruha:

Baba rózsaszín orr ruha

Ez egy csodálatos ruha a kis virágos lányoknak esküvőkön. Ez a babarózsaszín ruha ujjatlan, egyszerű kerek nyakú. Két réteggel és puha szatén béléssel teljesen fel van lobogtatva. Széles övvel rendelkezik a derekán, nagy szatén íjjal, kövekkel. Hátulján íj is található. Kislánya nagyszerűen fog kinézni ebben a csodálatos partiruhában, és minden fej megfordul.

10. Horgolt vörös & Fehér ruha:

Horgolt piros & amp; Fehér ruha

Ez a szép ruha melegen tartja gyermekét a hideg télben. Ez a piros -fehér ruha teljes lánggal horgolt. Szép fehér masnival és a szegélyén fehér fodorral rendelkezik. Ez is egy szép ajándék karácsonyra, újévre vagy születésnapra. Párosítsd hozzá egy pár szép horgolt csizmával és egy fejpánttal.

11. Off-Shouldered Frock:

Vállon kívüli Frock

Ez egy gyönyörű pamut ruha, amely nagyon puha a bőrön és nagyon kényelmes. Egyszerű kerek nyaka van, szép színes hímzéssel körülötte. A ruha hideg váll ujjakkal van hímezve. A mandzsettákon elasztikus szalag van, amely puffadt megjelenést kölcsönöz a hüvelynek. Hátul egyetlen gombos rögzítővel rendelkezik.

12. Lemon Yellow Frock mellénnyel:

Lemon Yellow Frock mellénnyel

Ez az öltözék igazi kötelező elem a sütőtök ruhásszekrényéhez. Ez egy szép téli ruha. A citromsárga színű ruha kerek nyakú, teljes ujjú. Az ujjak rugalmas csíkkal rendelkeznek a csuklón. Fehér kabátja van, egyetlen gombbal. A kiszélesedő szoknyának két zsebe van. Az anyag pamut keverék, és óvatosan kell mosni.

13. Narancssárga lobogó ruha:

Narancssárga szárnyú ruha

Itt egy másik szép ruha egy 2 éves kislánynak. Ez egy narancssárga színű ruha poliészter anyagból. Teljesen kiszélesedő szoknya puha béléssel rendelkezik. Ujjatlan, kerek nyakú. A bimbó krémszínű, szép narancssárga és sárga virágokkal és levelekkel hímezve. A gombos záróelem hátul található, és hátul egy csinos íjjal rendelkezik.

14. Aqua Blue Party Wear Frock:

Aqua Blue Party Wear Frock

Egy szép aqua kék parti ruha a gyermeke számára egy szép must a ruhák gyűjteményéhez. Divatos megjelenésű, így gyermeke rendkívül bájos lesz. A poliészter anyag nagyon kényelmes viselet és puha a bőrön. Térdig érő és ujjatlan. Egyszerű kerek nyaka van, gyönyörű hímzéssel a míderben. A szoknya fodros és szép foltos.

15. Fekete -fehér rövid béka:

Fekete -fehér rövid Frock

Nézzünk egy másik friss ruhát, hogy javítsuk a 2 éves baba szép megjelenését. Szoknyás blúz kinézetű, de valójában egy darabból áll. A felső fehér póló gallérral és fűzött teljes ujjal. A mellény és a szoknya össze vannak kötve, és hurkok vannak a gyönyörű bőrövért, csatdal. Párosítsd fehér zoknival és fekete cipővel, hogy lendületesen nézzen ki.

A gyerekek jól mutatnak bármilyen ruhában, amit viselnek. Mi is sok 2 éves babaruha online vásárlót kapunk, ahol számtalan választási lehetőség és nagyon kedvező árak vannak. A baba testalkatának és méretének megfelelően számos fajtát kipróbálhat ebben a korcsoportban. Próbáljon ki néhány egyszerű ruhát, hogy felfedezze kislánya szépségét.