25 új és vonzó báli ruha a divatban lévő nőknek

A nyugati kultúra az, hogy a férfiak szmokingba öltöznek, a nők pedig öltönyös hosszú ruhájukba, amelyeket végül szalagavatónak neveznek. A szalagavató a női ruhadarab, amelynek szoknyája mellszoborral van rögzítve. Ezek a hivatalos köpenyek a valaha volt legjobb öltözékek, amelyek közül választhatnak a félig hivatalos bálok, a hosszú ünnepélyes bálok, vagy csak a báli ruhák vagy a tüllszoknyák. Vannak népszerű tervezők, Sherri Hill és Madison James, akik a legjobbak ezekben a divatkategóriákban. Vannak rövid típusú báli ruhák is, amelyek csak a combokig terjednek, és túlságosan szexi megjelenésűek.

A legújabb és gyönyörű báli ruhatervek a trendi hölgyeknek:

Íme néhány Top 25 báli ruha, amely megfelel ennek a modern világruhának.

1. Hableány esti báli ruha:

Hableány esti báli ruha

Fedezze fel ezt az aranyos és imádnivaló szexi báli ruhák kollekcióját, amely tökéletes esti parti alkalomra. Sötétlila árnyalatú, padlóig érő szoknyával. Szorosan illeszkedve visszacsatolt.

2. Vállon kívüli báli ruha:

Ki a vállról készült báli ruha

Itt mély lélegzetet vehet, mielőtt a báli ruhák pompás készletére pillantana. Kikapcsolt vállú ujjú, felső részén csipke rátétekkel, „A” vonalú tervezői mintával.

3. Feszes menyasszonyi báli ruha:

Feszes menyasszonyi báli ruha

Most tegye a szemét erre a csodálatos szűk báli ruhára a menyasszonyok számára. Extra fitt típusú, így a tested tökéletes formát ad. Sötétvörös árnyalatú, Bardot nyakmintával. Megformálhatod a tested, új külsőt kaphatsz.

4. Tervezői báli ruha:

Tervezői báli ruha

Itt az ideje, hogy megnézzük ezt a 2018 -as báli ruhát, amely csillogó sötétkék színű. Ez a sellő báli ruha, tüll szoknyás stílusban, amely kétféle találmány egyedi kombinációját adja. Ezek a stílusos bálok mindig hosszabbak, mint a viselőjük teljes magassága, hogy megmutassák a sellő megjelenését.

5. Hosszú stílusú báli ruha:

Hosszú stílusú báli ruha

Fedezze fel a vörösbáli ruhák menyasszonyi öltözékének másik sorozatát, amelyek nagyon hitelesek. Itt látható, hogy hosszú típusú báli ruhák tartoznak az A-vonal kategóriájába. A kötőfék nyak mintázata biztosítja a viselőjének az egészséges, modern illeszkedést.

6. Hosszú köpenyes báli ruha:

Hosszú hüvelyű báli ruha

Ez egy hüvelyes modell fekete báli ruha, amely részleges kötőfék típusú nyakú kialakítással rendelkezik. Ez egy hosszú modell, amelynek egyik oldalán hasíték van, kontrasztos fehér árnyékos hímzett övvel. Az ilyen típusú bálok alkalmasak bármilyen különleges alkalomra.

7. Menyasszonyi bálok plusz méretben:

Menyasszonyi bálok plusz méretben

Nincsenek korlátozások a plusz méretű nők számára, akik továbbra is érdeklődnek a szalagavató viselése iránt az esküvőjükön. Itt a pontos, nagyméretű báli ruha, amely tökéletes esküvői fogadásra, szál hímzett felsővel, spagetti pántokkal.

8. Szexi rövid stílusú báli ruha:

Szexi rövid stílusú báli ruha

Íme a rövid báli ruha azoknak a divatdíváknak, akik szeretik a közelgő divatirányzatokat. Tiszta fehér, szűk ruha, néhány gyöngy rátéttel az ujjaiban és a középső mellényben.

9. Golden Sparkles báli ruha:

Arany csillogó báli ruha

A hosszú báli ruhák kategóriái tökéletesek a rengeteg aranygyöngyben fogyó esti partikhoz. Tágra nyitott, és sellő típusú szoknyavágással van varrva. Szatén anyagból készült.

10. Tüll csipke báli ruha:

Tüll csipke báli ruha

Itt van a sellő báli ruha, amely tülllel van ellátva, szárnycsipkével, amely eléri a padló hosszát. Hátul cipzáras, ujjatlan modellje van.

11. Váll nélküli trombita báli ruha:

Váll nélküli trombita báli ruha

A trombita típusú báli ruha szilárd fekete árnyalatú. Van rajta néhány kontrasztos színű míder, szoknyájában több fáklyával. Ez lehet a legjobb öltözék az esti parti rendezvényekhez.

12. Hivatalos típusú báli ruha:

Hivatalos típusú báli ruha

Itt újrakezdheti ezt a vadonatúj báli ruhás báli ruhát. Pánt nélküli és hosszú típusú báli ruhákból áll. Ez lehet a megfelelő báli ruha kedvenc eseményeihez.

13. Nyitott báli ruha:

Nyissa ki a báli ruhát

Ez a valaha volt legjobb tervezői báli ruhák gyűjteménye. Az A-vonal kategóriájába tartozik, és magas nyakú mintázata van. Nyitott háttal van, ahogy a képen is látható, és gyöngyökkel díszített rúddal az egész mellényben, a hosszú szoknya pedig sima sifon.

14. Kék csipke báli ruha:

Kék csipke báli ruha

Ez a pontos lehetőség egy estélyi ruha számára, amely természetesen különleges, és ugyanúgy kell kinéznie. Itt van az alacsony V -nyakkivágás kék csipke anyaggal az egész báli ruhához. Teljes ujjú és tele van világos égszínkék tónusú „A” vonal kategóriával.

15. Lila hercegnő báli ruha:

Lila hercegnő báli ruha

Nézd meg ezt a hercegnő báli ruhát, amely a legszebb lila árnyalatú, pánt nélküli felsővel. Ez egy kedves tüll szoknya, kristályokkal gyöngyözve. Ez a báli ruhás típusú báli ruha fűzős, fűzött, mély lila árnyalatú, hercegnő öltözékkel.

16. Fancy Sweetheart báli ruha:

Fancy Sweetheart báli ruha

Adja hozzá szépségőrületét az ilyen típusú divatos ujjatlan mintás báli ruhák birtoklásával. Gyönyörű báli ruha hátsó és empire derék modellel. Sifon anyagból készült, Bardot típusú nyakmintákkal.

17. Flitteres sellő báli ruha:

Flitteres sellő báli ruha

Ez egy szép és szexi sellő báli ruha, hátsó rész nélkül, teljes flitterekkel, amelyek teljesen fel vannak sorakoztatva. Ez a piros báli ruha, mindenhol csillogó, a divat szerelmeseinek legkedveltebb ruhája. Felül hevederekkel rendelkezik, és testre szabható a vágásokhoz és formákhoz.

18. Tüll báli ruha báli ruha:

Tüll báli ruha báli ruha

Fedezze fel a báli ruhák szépségét az imádnivaló tüll modell szoknyás ruhákkal. Ez a báli ruhás báli ruha világoskék árnyalatú, vállon kívüli ujjal. Ennek csipkés rátétei vannak a rúgó részeként, hogy teljes legyen esküvőre, eljegyzésre vagy akár évfordulós parti eseményekre.

19. Több fodros fellángoló báli ruha:

Több fodros lángoló báli ruha

Ez egy gyönyörű rózsaszín lány báli ruha, amelynek szoknyájában több fáklya van. Ezek a fáklyák fodros modellek, szorosan illeszkedő derékvonallal. A szerény Bardot típusú nyakmintával is rendelkezik, ami a ruhát túlságosan különlegessé teszi.

20. Padlóhosszú világoskék báli ruha:

Padlóhosszú világoskék báli ruha

Ha tökéletes megjelenést szeretne a pontos méretével és méreteivel, akkor ez a modell mindenképpen kielégíti az Ön igényeit. Ez egy A-vonalú, kedves nyakú, földig érő tervezői báli ruha. Mindenhol rátét található, és kék sifon anyagból készült. A cipzáras zárás hátul van, és ez a ruha elegáns bármilyen királyi eseményhez.

21. Fényes szatén báli ruha:

Fényes szatén báli ruha

Ez a legjobb báli ruha, amely fantasztikusan készült kiváló minőségű szatén anyagból. Az itt használt minta egy tervezői sorozat, amely hímzett a hálózott anyagú blúzra. A szoknya teljesen sima rózsaszín tónusú, és több vágású sellőmodellben van varrva.

22. Hosszú királykék báli ruha:

Hosszú királykék báli ruha

Tedd különlegessé a napodat ezzel az egyedülálló királykék báli ruhával. Pánt nélküli és kék sifonszövetből készült. A ruha “A” vonalú tervezői mintákkal rendelkezik, hosszú hosszúságú fáklyákkal, és a teteje is arany csipkével van beágyazva.

23. Red Carpet Celebrity báli ruha:

Vörös szőnyeg híresség báli ruha

Ébressze fel érzékeit ezzel a báli ruhaminta csodálatos kollekciójával, amely leginkább a híres hírességek vörös szőnyeges rámpás sétányán látható. Ez a káprázatos, világos őszibarack árnyalatú bál nettó viszkóz anyagból, hosszú ujjú. Ezenkívül a Bardot típusú nyakkivágást teszi egyedivé és különlegessé.

24. Sherri Hill kötőfék típusú báli ruha:

Sherri Hill kötőfék típusú báli ruha

Fedezze fel ezt a kötőfék nyakkivágású Sherri domb báli ruhát, amely lila felsőrészben és világos rózsaszín sima szoknyában van. Ez az elegáns báli ruha „A” vonalú, illúzióval és természetes derékvonallal rendelkezik. Sifon szoknyából és Stretchable csillogó lila felsőrészből áll.

25. Fekete tüll szatén báli ruha:

Fekete tüll szatén báli ruha

Tartsa szemmel ezt a csodálatos tüll szoknya és gombóc nyakkivágási mintát, amely a legjobb báli ruhát alkotja. Ez a fekete szaténruha, melynek tetején kézzel szőtt csipke rátétek találhatók. Hosszú ujjú, fekete fonott anyagból készült.

Az összes itt tárgyalt kollekció különc és elbűvölő típusú báli ruhákból áll. Láthatta, hogy rendelkezésre állnak az élénk színek és a ruha modellezéséhez használt különböző szövetek. Számos lehetőség közül választhat, hogy kiválasszon egy egyedi kategóriát. Az alacsony nyakú, a V -nyakú, a kötőfék -típus, a Bardot -nyak -típus, a hevederes alacsony nyakú és még a háttámla nélküli szalag is rendelkezésre áll. Megszerezheti kedvencét testalkatának megfelelően, hogy maga is különleges legyen és érezze magát. Tudod, hogy vannak plusz méretű promók? Igen, a normál méretű hölgyek továbbra is teljesíthetik vágyukat, hogy elbűvölőnek tűnjenek kedvenc báli ruhájukban. Manapság nemcsak a királyi történelem asszonyai, a hölgyek kivételével minden hölgy megpróbálhat ilyen divatos öltözéket viselni.