9 stílusos és divatos árok ruhaminta nőknek

Az árokruhák a trendek azokban a ruhákban, amelyeket leginkább a nyugati országokban viselnek. Az árokruha mintájú V-nyakú stílust pamutkeverékből készítik, twill csomagolással és széles derékpántokkal, elválasztható textúrájú övvel. Ezeket főleg az első világháborúból vették át, és a neve befolyásolja a stílusát. Az árok alapvető és klasszikus színe khaki és fekete, férfiaknak és nőknek egyaránt.

Legújabb árokruhák divatos hölgyeknek:

Légy stílusos Légy az igazi, próbálj ki bármilyen árokruhát, hogy felfedezd divatodat.

1. Gyapjú bélelt árok:

Polár bélelt árok

Átmeneti lehetőség a télre, amely levehető, gyapjú bélelt kapucnival rendelkezik, amely rugókban eltávolítható. Általában ezek a ruhadarabok, amelyeket főleg télen viseltek, hogy más kinézetűek legyenek, ez nagyon vonzó.

2. A farmer árok ruha:

Farmer árok ruha

A farmerban mindig stílusosabb megjelenés maradt. Klasszikus megjelenést kölcsönöz árokjának kék farmerrel. A farmer árokruha lehet ujjal vagy ujjatlan árokruha is, hogy több szekrény maradjon a felkapott stílushoz.

3. Batwing ujjú árok kabát ruha:

Batwing ujjú árok kabát ruha

A stílus itt is ugyanaz marad; az egyetlen változás a méretben van. Elég túlméretezett, ami divatosabb megjelenést kölcsönöz a ruhaároknak. A denevérhüvely khaki színben mutat.

4. Fekete árok:

Árok fekete színben

A fekete árokruha fényes megjelenése klasszikusabb megjelenést kölcsönöz minden más stílusban. A fekete árok kedvenc cipőjével és kék farmerével valóban megölne másokat. Mindig a fekete maradt a legjobb, akár egy árokruha, akár más, férfiaknak és nőknek egyaránt.

5. Gombos elülső árok:

Gombos elülső árok

Az árokruha az a ruha, amelyet általában a hadsereg tisztjei viseltek a világháború idején. A gombok a ruha elején találhatók, és még egy stílust kölcsönöznek az ároknak. A gomb 4 és 8 között mozoghat. Az elülső 8 gombos árok lehet a legjobb választás ehhez a stílushoz.

6. Faux Suede árok:

Faux Suede árok

Az árokruha továbbra is szerepel a költségvetésben ebben a stílusban. Ez a gyapjúárok egy másik formája, amelyet általában télen viseltek. Sokkal jobban vágyik, mint a gyapjúbélés. Ezt a legjobb alkalmi alkalomként használni a téli szezonban.

7. A nyakkendő derék árok:

A nyakkendő derék árok

Ez a stílus hűvös és haszonelvű megjelenést kölcsönöz. Ennek a stílusnak a jellegzetességei továbbra is trendben maradnak, mivel nyakkendőként derékként nyakkendőt adnak hozzá, amely fokozott megjelenést kölcsönöz. Modern viselet, különféle zsebekkel. A fehér árokruha a legjobb választás ehhez a stílushoz.

8. Dupla mellű árok:

Dupla mellű árok

Az árok másik formája a duplájú mell, amely valóban egy életen át tart. Ha befektet, akkor befektethet a kétsoros selyemárkás ruhába, amely a Burberry klasszikus árokja..

9. A fényes vörös árok:

A fényes vörös árok

A merész cseresznyevörös a legjobb módja annak, hogy egy esős napon színt illesszünk be. A térdig vágyó trencses ruha esőkabát, amely vízálló, nagy teherbírású bőrből vagy pamutból készül. A kabát övvel rendelkezik a derekán, és a csukló körüli pántokkal, ami vonzóbbá teszi a piros árokruhát.

Az árokruhák alkalmazkodnak, valamint a lendületes öltözékek, amelyek esős vagy tavaszi szezonban is hasznosak, mint trencsek. Tökéletes kabátként is viselhető. Számos stílusú árokruha többféle változatban kapható, így amikor vásárol, nézzen ki tökéletes stílust és megfelelő színt.