A legjobb 15 gyönyörű 6 éves lányruha minták

6 éves kislányod szívesen öltözne csodálatos ruhákba. A ruhák mindig világosak, szép nyomatokkal, vagy királyi szatén anyagból. Lenyűgözően és nagyszerűen néznek ki. Ezek a ruhák, amelyeket itt felsoroltunk, a legjobbak, és kiválaszthatja a vásárolni kívánt típusokat.

A megvásárolható ruhák pamut és nyári rövid ruhák. A többi stílus olyan alkalmakra szolgálhat, mint a születésnapi ünnepségek vagy akár esküvők. Viráglányok, versenyek stb. Minden alkalom, amikor használhatja a díszes ruhákat. A szatén királyi megjelenést kölcsönöz a ruhának, és a gyereke pompásan és lenyűgözően fog kinézni bennük.

Aranyos és stílusos 6 éves lányruha minták képekkel:

Bármi legyen is a választásod, ezek a ruhák olyan díszes megjelenést kölcsönöznek gyermekednek, amilyet megérdemel.

1. Nyári hálóruha:

Nyári hálóruha

Válassza ezt a klassz nyári ruhát a kicsikének. Ez a 6 éves lányruha csinos, pamutból és hálóból készült. A ruha felső része virágmintás, az alja pedig hálóval van rétegezve. A háló is nyomtatott, hogy jól nézzen ki.

2. Egy vállruha:

Egy vállruha

Ez egy gyönyörű 6 éves lányruha, amelyet bulira viselhet. Az egyvállú ruha körbefűzött virágokkal készült. A hálós mellény fel van szerelve, és az alján lévő fáklyák padlóhosszúak. Ez a tüll ruha tökéletes bármilyen alkalomra.

3. Fehér szatén és csipke ruha:

Fehér szatén és csipke ruha

Válasszon lenyűgöző fehér ruhát a kicsikének születésnapjára. Ez a 6 éves lányruha fehér szaténból készült. A középen lévő öv hajtogatott. A ruha szoknyarésze hálóval készült, alul csipke díszített. A ruha fáklyái tökéletesen alkalmasak a körforgásra.

4. Smocking ruha:

Simító ruha

A legtöbb nyári ruha a legjobb játékidő. Ez a 6 éves babaruha tiszta pamutból készült, és nyomtatott. A ruha simítással készült, és ez teszi igazán csinosá. A pántos vállak egy másik remek kiegészítője ennek a ruhának.

5. Lycra ruha övvel:

Lycra ruha övvel

A gyerekek szeretik az öveket a ruhájukkal. Ez a Lycra ruha két színből áll- fehér és zöld. A tetejét íjak és gyöngyök díszítik. Ehhez a ruhához is jó öv lehet. Ez a 6 éves kislány ruha bármikor tökéletes.

6. Tüll padlóhosszú ruha:

Tüll padlóhosszú ruha

Változtassa gyermekét hercegnővé ezzel a tüll padlóig érő ruhával. A fehér ruha tökéletes esküvőkre vagy versenyekre. A párt 6 évig visel ruhát lány az, amire szüksége van, hogy kiemelkedjen. A ruha padlóhosszú, és a lány hercegnőnek tűnik.

7. Ujjatlan strandruha:

Ujjatlan strandruha

A legtöbb gyerek szeret a tengerparton játszani. A strandra való öltözködés egy másik nagyszerű módja. Ezek a lányok 6 évesen öltözködhetnek, amit kaphat. A ruha ujjatlan, hátul szép kialakítású. A nyomatok tökéletesek a strandra.

8. Szatén ruha dzsekivel:

Szatén ruha dzsekivel

Legyen ez a hivatalos ruha 6 éves korig, mint esküvői ruha vagy bármilyen alkalomra. A tiszta szaténruha stílusos, szép kabáttal. A hosszú ujjú kabát remek szerkezetű. A ruhán lévő virágok szépek és kiemelkednek.

9. Rátétes ruha:

Rátétes ruha

Itt van még egy klassz ruha a gyereknek. Ez az elegáns rátétes ruha rénszarvas mintával rendelkezik. A piros csíkos ruha teljes ujjú és térdig érő. Ez tökéletes az ünnepi időszakokra is. Ez lehet egy 6 éves korú parti ruha is.

10. Alacsony derék fodros ruha:

Alacsony derékú fodros ruha

Válassza ezt a szemet gyönyörködtető, alacsony derékú fodros ruhát a játékhoz gyermekeivel. Ez a ruha alacsony derékból készült, és a fodrok két színben készülnek. A bimbó sárga színű, a fodrok sárga és fehér színűek. Kontrasztvirágot ad hozzá a nagyszerű tapintáshoz.

11. Hosszú estélyi ruha:

Hosszú estélyi ruha

Próbálja ki ezt a csodálatos barackos lányok parti ruháját 6 éves korig. Ez a ruha egy hosszú estélyi ruha, amelyet bulikra, alkalmakra és esküvőkre is fel lehet venni. A ruha virágai tökéletesen mintázottak, és a derékba, valamint a vállakba kerülnek.

12. Divatos ruha jelmez:

Divatos ruha jelmez

Ha gyermekének bármilyen divatos ruhaversenyen részt kell vennie, akkor ez egy csodálatos választás. A ruha európai jelmez, amelyet egy gyerek könnyen viselhet. A díszes ruha jelmez tökéletes kötényhez és kabáthoz.

13. Szalagruha:

Szalag ruha

Válassza ezt a háló- és szalagruhát partira vagy alkalomra. A ruha tetején szép hálódarab található. Az alja szalagokkal van bélelve. Ez az 5 rétegű szalag vonal szép, kifinomult ruhát eredményez. Születésnapra is tökéletes.

14. Puffadt ujjú ruha:

Puffadt ujjú ruha

Ez a csinos ruha 6 éves korosztály számára kiválóan alkalmas versenyekre vagy alkalmakra. A puffadt hüvely formálissá és lenyűgözővé teszi. Ez az elegáns ruha csipke és szatén kombinációja. A mellény csipkéből készült, az alja pedig szatén.

15. Fodros ruha:

Fodros ruha

Íme egy klassz esti parti ruha, amelyet gyermeke viselhet. Az egyenes fodros ruha tökéletes, mivel divatos és elegáns. Ez a ruha színes anyagból és csipkéből készült. Ebben a ruhában a nagy íj a kijelentés.

A 6 éves öltözködés a legjobb módja a gyermek stílusának. Ezek a ruhák hivatalos alkalmakra vagy napi viseletre is alkalmasak lehetnek. A szaténruhák általában partikra és alkalmakra valók. Ezeket a ruhákat virágok és íjak, valamint gyöngyök díszítik. A pamut ruhák napi viseletre és félig hivatalos alkalmakra szolgálnak.