9 legjobb Covergirl ajakrúzs nőknek Indiában

Szeretnél olyan gyönyörűnek tűnni, mint Katy Perry? A keresés a Covergirlnél ér véget. Ez egy vezető kozmetikai márka, amely egyet jelent a csillogással. A hozzáállás tükröződik a nevében, mivel azt állítja, hogy minden repülőgép Jane -t lenyűgöző varázslóvá alakítja. Íme a kilenc legjobb ajakszínű borító, amelyet egy lány tartogat számunkra.

Top Covergirl rúzsok:

Ajak tökéletesedése- Smitten #310:

fedőlány-rúzsok

Ez egy tompa rózsaszín, barna árnyalatokkal. Sötétebb rózsaszínű bézs árnyalat alatt tekinthető. Gyönyörű szín, amely biztosan megfelel a legtöbb bőrszínnek, és tökéletes a mindennapi viselethez. Ragyogó nedvességben gazdag formula, amely hosszú távon is megmarad.

Az ajak tökéletessége – Mennyei #260:

A névhez híven mennyei tompa korallrózsaszín. Ez egy krémes ajakszín, amely csúszásmentesen csúszik. Hosszantartó, és nem hagy száraz kopott érzést hosszan tartó viselet esetén. A többi ajak -tökéletesítési tartományhoz hasonlóan a mennyei is segít puhák, sima és gyönyörű duzzanatok létrehozásában.

Az ajak tökéletessége- Láng #300:

Világos narancssárga és piros fúziós árnyalat, amely tartós hatást kelt. Ez a feltűnő szín tökéletes, és minden fókuszt az ajkakra hoz. Krémes állagú és egyenletesen eloszlik. Bár a láng meglehetősen hasonlít a MAC árnyalatokhoz, fényesebb felülettel rendelkezik. Ez garantált beszélgetésindító. Sophia Veragera színésznő kedvence is.

Az ajak tökéletessége- mese#405:

Ez az árnyalat túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. A színe világos rózsaszín, narancssárga árnyalatokkal, sima rózsás textúrával. A Covergirl többi ajak tökéletes rúzsához hasonlóan ez is gazdagított selyem hidratáló komplexet tartalmaz.

Ajak tökéletesedése- Sziréna #415:

A név mindent elárul. A gyönyörű árnyalat úgy csúszik az ajkakon, mint a második bőr, és igazán édességes finomságot áraszt. A legjobb dolog ezekben az, hogy az árnyalat nem tollas vagy vérzik. Ez az ajak tökéletessége, hangosan és tisztán újradefiniálva.

Queen Collection- Finom bor #Q400:

A Queen kollekció ajak színválasztékának zászlóvivője, ez a szín valóban elképesztő. A kilencvenes évek sötétebb ajkainak stílusának újjáéledésével ez az árnyalat egyértelműen nyertes a csillogás körében. Gazdag színt és finom textúrát sugároz, amely a márka szinonimája.

Queen Collection- Fesd be a várost #Q515:

A vörös örök árnyalat, amely soha nem esik ki a divatból. A fantázia tökéletes vörös búza. A Covergirl rózsája ebben a szexi vörös árnyalatban ideális választás a hölgyek számára ezen a Valentin -napon. Hidratáló selyem hidratáló krémekből készült, ez az egyik kedvenc választéka Queen Latifa színésznőnek, aki egyben ennek a termékcsaládnak a nagykövete is.

Queen Collection- Choco lotta #970:

Ez az árnyalat igazolja a márka sokoldalúságát. A gazdag csokoládébarna árnyalat vöröses árnyalatokkal minden bőrszínhez illik. Tiszta folyékony kakaószín, annyira igaz, hogy feldobja a torkát. Ha hozzáadja a selyem hidratáló infúziós formulát, és nyertünk. A Latifa királynő színésznő által válogatott ez az árnyalat tökéletes a barna arcbőrhöz.

BlastFlipstick- Stunner #840:

Ez a Covergirl legegyedibb terméke. Ez egy szakszerűen megtervezett keverhető kettős ajakszín. A krémet és a csillogó árnyalatokat össze lehet keverni, és személyre szabott textúrát lehet létrehozni. Ez az árnyalat lenyűgöző narancs, amely könnyedén eloszlik az ajkakon, tartós árnyalattal.

A Covergirl rengeteg lehetőséget kínál a fogyasztóknak nagyon kedvező áron. A márka hozzáférést biztosít számunkra a legjobb stílusban és divatban. Hollywood majdnem fele jóváhagyta, és minden sminkkészletben értékes tárgy.