Hogyan válasszunk rúzs árnyalatokat indiai bőrre (tippek és trükkök)

Ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen rúzs illik hozzád az indiai bőr szerint, akkor ez az útmutató az indiai bőr rúzsárnyalatairól szól. Gyakran látja, hogy megütközik a vörösek és rózsaszín örökzöld irányzatok felé való elmozdulás és az akt meztelen felvételével. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy nem lehet minden rúzs árnyalatot minden bőrtónushoz illeszteni, tekintettel arra, hogy a tisztességesebb, közepes vagy szürkületesebb bőrszín különböző opciókkal rendelkezik a legjobb megjelenés érdekében. A legtöbb lány gyakran foglalkozik ezzel a kérdéssel az indiai bőr rúzsszínein, és ez olyan nehéz lehet, mint a megfelelő tónus kiválasztása. Ezért megkönnyítjük az indiai bőrtónushoz legjobb rúzs árnyalatok kiválasztását, amely a legjobban megfelel Önnek. Tehát lányok, miért várjunk, és mire várunk, itt vannak a legjobb rúzs árnyalatok az indiai bőrtónushoz.

Bőrtónus, aláfestés és rúzsárnyalatok: (Gyors tények)

Mielőtt azonban többet foglalkoznánk az ajakszínekkel az indiai bőr számára, itt van néhány gyors tipp tőlünk. Honnan tudod, hogy melyik bőrszín a tied? Ez nem csak olyan, mint sokan feltételezzük, és a sötét színtartományban vagyunk, ezért nem alkalmasak vörös rúzsokra és fordítva. Inkább az aláfestésekről van szó. A bőr különböző árnyalatai közé tartozik a meleg, semleges és hideg. De honnan tudod, hogy melyik bőrszínhez és aláfestéshez is tartozol?

Ellenőrizze az ereit a csukló közelében. Ha zöld erek láthatók, akkor meleg aláfestésben vagy. Ha kék vagy, akkor hűvös az aláfestésed. De ha nem tudja pontosan megmondani, akkor lehet, hogy semleges aláfestés. A bőr aláfestései szintén jelentős szerepet játszanak annak meghatározásában, hogy melyik rúzs árnyalat illik hozzád a legjobban.

A legjobb rúzs árnyalatok az indiai bőrtónushoz:

Most nézzük a legnépszerűbbeket ajakrúzs árnyalatok az indiai bőrtónushoz. Lényegében három bőrszín létezik az indiai bőr számára, nevezetesen a világos, sötét és fehéres bőr. Itt látjuk, hogy melyik a legalkalmasabb árnyalat az Ön számára az árnyalat és a bőrszín szerint.

Tiszta bőr tónus:

Ha igazságosabb a bőrtónusa, azaz ha tisztességesen néz ki, akkor ezek lehetnek a legjobb lehetőségek a tónusához. Ne hagyja ki a szórakozást a piros árnyalatokkal (sötétvörös, korallok vagy világosabb vörösek), forró rózsaszínekkel és minden aktdal!

1. Szerelem a vörös rúzs árnyalatához:

Rúzs árnyalatok indiai bőrre 1

A legtöbb indián azt gondolja és feltételezi, hogy a piros nem felel meg nekik a legjobban. Nos, téved, és ez egy mítosz. Itt a bizonyíték. A vörös rúzsok gyönyörűek, és több bőrszínhez is passzolhatnak, beleértve a sötét és tisztább bőrtónusokat is. Tekintettel arra, hogy igazságosabb bőrszínű vagy, itt választhatod ki magadnak a legjobb vörös rúzst. Ha hűvös az árnyalata, válassza a borvörös rúzs árnyalatait és a vérvörös rúzs árnyalatait. De ha melegebb és semleges tónusú, akkor érdemes a narancsvörös rúzs árnyalatát vagy a szilva színű vörös árnyalatokat használni.

2. A forró rózsaszín és a lila:

Rúzs árnyalatok indiai bőrre 2

Nos, a rózsaszín gyakori rúzsárnyalat lehet az indiánok számára. A lilákat azonban gyakran túl merésznek tartják. De bízzon bennünk és higgyen nekünk, ez az egyik legmenőbb árnyalat, amellyel találkoztunk ebben a generációban és a modern korban. Ha hűvösebb árnyalatai vannak, válassza a világosabb rózsaszín árnyalatokat, mint a bogyós rózsaszín, a babarózsaszín és a rózsaszín. De ha melegebb árnyalatú vagy, akkor barnás rózsaszín. Ezek lehetnek a legjobb lehetőségek a bőrszín szerint. Lássuk, milyenek ezek a rózsaszín rúzsok az indiai bőrre.

Lila árnyalatok

Kép: Forrás

Ha valami merészet szeretne kipróbálni, akkor ez lehet a legjobb választás az Ön számára. A rózsaszín lila árnyalatai és a merészebb rózsaszínek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek a legalkalmasabbak a tisztább bőr tónusához, semleges és melegebb árnyalatokkal.

3. A biztonságos és egyszerű meztelen árnyalatok:

Egyszerű meztelen árnyalatok

Kép: Forrás

Vannak azonban olyan lányok, akik egyszerűek és biztonságosak maradnak. Nem akarnak túl merész dolgokat kipróbálni és túl hangos színekben menni. Akkor megértünk téged. Íme néhány legjobb meztelen színárnyalat, amelyek alkalmasak az indiai tisztességesebb bőrszínre, különböző meleg, hűvösebb és semleges árnyalatokkal. Bár belül számos árnyalat létezik, a leggyakoribb és divatosabb árnyalatok ezek. Mivel igazságosabb tónusú vagy, keress meztelen rúzsokat rózsaszín aláfestéssel a rúzson belül. Ezek a legjobb rúzs árnyalatok a tisztességes indiai bőr számára természetesen fokozzák és világosabbá teszik az ajkakat, és sötétítik az ajkakat. Ha nagyon melegebb az árnyalata, akkor a bézs árnyalatokat válassza. Íme egy példa arra, hogy az indiai bőr barna rúzs árnyalatai hogyan illenek hozzád.

Búza és olajbogyó / Közepes bőrtónus:

Abban az esetben, ha búzaszínű és közepes színű bőrtónusa van, kipróbálhatja a vöröseket (igen, jól hallotta! Kísérletezzen a vörösekkel) és a merész aktokat. Ezek a legjobban illő rúzs árnyalatok a búza indiai bőr számára, amelyeket kipróbálhat.

1. A félkövér vörös:

A merész vörös

Kép: Forrás

Nos, ne aggódjon, a vörös színű rúzsok is a legjobbak lesznek az Ön számára, és jól illeszkednek Önhöz. Ha az olajbogyó vagy a búza bőrszínét kedveli, akkor válassza a narancssárga és a több korallvöröset. Ezek a legjobban illő vörös rúzsok az indiai bőr számára és Önnek, és jól kiegészítik az ajak színét. Nem kell aggódnia, és elvégzik a munkáját, és jól működnek a bőrszínével. Legyen szó bármilyen búza árnyalattal, a legjobb vörös titka számodra a narancs és a korall színű piros színek árnyalata. A narancssárga rúzs indiai bőrre a következő.

Ez a legjobban illő, narancssárga színű sötétvörös rúzs, amely nagyon jól illik a közepes bőrszínhez. Egyébként téglavörös és bogyós színeket is választhat, ha túlbonyolítani akarja.

2. A biztonságos aktok:

Rúzs árnyalatok indiai bőrre 6

Kép: Forrás

Nos, a legjobb rúzs árnyalat az indiai bőr és a búza bőrszín meglehetősen trükkös. Ezért vagyunk itt az aktok más biztonságos lehetőségével. Ezek a legjobbak és legbiztonságosabbak minden bőrszínre, és főleg közepes és sötét bőrszínre. Válassza a világosabb aktokat (nem sötét), halvány és bézs árnyalatokkal. A puszta rúzsok a legjobbak a bőr tónusának megőrzéséhez. Legyen az hűvösebb vagy melegebb, a sárgás és a karamell akt.

Vagy válasszon egy szép halvány meztelen rózsaszín opciót, amely a legjobban megfelel Önnek. Íme, hogyan illhet hozzád a legjobb rózsaszín rúzs indiai bőrre.

Sötét és sötét bőr tónus:

Most jön a legnehezebb mind közül. A rúzs kiválasztása sötét és sötét bőrtónushoz meglehetősen nehéz lehet. A legtöbb sötét bőrtónus azonban fél az élénk színű ajakárnyalatoktól. Ezért a legjobban ajánlott árnyalatok közé tartozik a bíbor (azokban a merészebb napokban, egy rózsaszín árnyalat) és az aktok. Olvassa el az egyeztetés további részleteit.

1. A Magentas a legjobb félkövér:

A Magentas a legjobb merész

Kép: Forrás

Ha merész megjelenésre vágyik a partikra, ezek a bíbor színű rózsaszínek és vörösek a legjobbak a sötét bőrszínhez. Ezek a rúzs árnyalatok barna bőrre meglehetősen biztonságosak, és mégis elkülönítenek a tömegben. Mindannyian borsosak, mégis nagyon elegánsak és stílusosak. Figyelmeztetünk azonban arra, hogy egyáltalán ne menjen oráng árnyalatok közelébe. Ezek egyszerűen nem alkalmasak az indiai bőrszínű sötétedő bőrszínre. Végül teljesen elhalványulhatnak, ahogy az arcod kinézni fog. Továbbá ezek a magentok jól illeszkednek a sötét bőrszínhez és a melegebb árnyalatokhoz. A legtöbb indiai sötét bőrű nő itt automatikusan melegebb aláfestésbe kerül. Íme néhány példa arra, hogy hogyan néznek ki rajtad ezek a legjobb rúzs árnyalatok a sötét indiai bőr számára. Ha merészebb bulikra vagy rendezvényekre szeretne menni, ezek a fiatal fiatal modern nők számára a legjobban megfelelnek.

2. Sötétebb és csokoládés aktok:

Sötétebb és csokis aktok

Kép: Forrás

Ne feledje, azt gondolhatja, hogy a nudista árnyalatok a legjobb barátja, de nem mindegyik áll jól Önnek. Mindig tartsa távol magát a világosabb aktoktól, amelyek miatt az arc hamvas és halvány lehet. Válassza a sötét barnákat, a meztelen árnyalatokat gazdag csokoládé árnyalatokkal vagy a rózsaszín barna színekkel. Minél sötétebb az arcszín, annál sötétebbnek kell lennie a rúzs árnyékának, különben nem biztos, hogy megfelelőnek tűnik ahhoz, hogy illeszkedjen hozzád. Íme néhány tökéletesen illeszkedő rúzs árnyalat sötét indiai bőrre.

További tippek:

Lássunk néhány tippet, hogyan lehet a legjobban ápolni az ajkakat a jobb árnyalatok érdekében,

  1. Csak a rúzs árnyalatairól van szó. Minél hidratáltabb az ajka, annál jobban jelenik meg az árnyék az ajkakon.
  2. Gyakran használjon jó ajakbalzsamot az ajkak táplálására és ápolására. A repedezett ajkak elveszíthetik az ajak fényességét. Ezért mindig győződjön meg róla, hogy jól hidratáltak.
  3. Ha merészebb ajak sminkel, akkor mindig tartsa semleges szem- és arc sminkjét, és fordítva. Ezért, ha a világosabb meztelen ajak sminket kedveli, válassza a ragyogóbb szem sminket. Ezek viszont arra szolgálnak, hogy jól kiegyensúlyozzák az általános arc sminkjét.

Remélem, hogy ez az átfogó útmutató az indiai bőr rúzsárnyalatairól jó neked. Ezek a legnépszerűbb rúzs árnyalatok közé tartoznak, amelyek jól illeszkednek a különböző bőrszínhez és árnyalathoz. Teljesen menők, semlegesek és merészek is. Könnyedén kiválaszthatja a legjobban preferált ajakszíneket a megadott lehetőségek közül minden bőrtónushoz. Jól illenek hozzád, és lehetővé teszik, hogy kitűnj a normális és rutinszerű napok közül. Próbálja ki ezeket, és mondja el nekünk, mit érez ezek iránt.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. A lilák illeszkednek a sötét bőr tónusához?

Válasz: A lila általában nem jó választás a sötét és sötét bőr tónusához. Lehetséges, hogy a bőr hamvas lesz. Ha azonban a meztelen barna rúzs lila árnyalatokkal van jelen, akkor a sötét bőrre is alkalmas lehet.

Q2. Rendben van -e közvetlenül rúzst alkalmazni a repedezett és szárított ajkakra? Jól fog kinézni?

Válasz: A kiszáradt és repedezett ajkak nem tűnnek jól rúzs felviteléhez. Ezért vigyen fel egy ajak alapozót, mielőtt rúzst visz fel a kiszáradt ajkakra. Abban az esetben, ha kiszáradt az ajka, akkor az ajkakat is nagyon jól kell hámlasztani, hogy jól és simán nézzenek ki.

Q3. Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy a rúzs tovább tart?

Válasz: Ha ajkai jól hámlottak, akkor a rúzs automatikusan tovább tart. Továbbá vazelint kell felhordani, és felébredés után fél óráig hagyni az ajkakon. Majd ha végeztél a rutinnal, vigyél fel rúzst. Ezek a lépések biztosítják, hogy a rúzs ne ömöljön ki, és jó szájfestékként is működjön.

Q4. Hogyan lehet hámlasztani az ajkakat a jobb, simább bőrért?

Válasz: Az ajkak hámlása fontos szerepet játszik annak biztosításában, hogy az ajkak ne legyenek szárazak, meglehetősen simaak és jól hidratáltak. A rúzs megjelenésének módja az ajkak egészségétől függ. Ezért radírozza hetente vajjal és mézzel. Dörzsölje jól és mossa le az ajkakat. Továbbá használjon barnacukor és vaj keveréket, és hetente erősen dörzsölje az ajkakat. Ezt mossa le. Ezek segítenek eltávolítani a pikkelyes ajkakat és a kiszáradt ajkakat, valamint az elhalt bőrsejteket, ha vannak ilyenek.

Q5. Csillogó ajakrúzs illik a sötét és sötét bőrre?

Válasz: Igen, a csillámok egyáltalán nem számítanak a bőr tónusának. Sokan gyakran feltételezik, hogy a csillogó ajakárnyalatok nem felelnek meg a sötét és indiai bőrszínnek. Ez azonban mítosz. Az egyetlen különbség a rúzs és a bőrszín között az árnyalat. Ha az indiai bőrtónusnak megfelelő rúzs árnyalatot választja, akkor sem számít, hogy a csillogás jelen van -e az ajkakon vagy sem.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80