Top 9 LOreal rúzs árnyalat Indiában

A rúzsok valóban a nők legjobb barátai. Amikor a L’Oreal ajakrúzsáról beszélünk, nem lesz rossz azt állítani, hogy nagyon félelmetes árnyalatokat készítenek! A Color Riche kollekció és az Infallible kollekció árnyalatai valóban elengedhetetlenek mindenki ruhatárában! A forró rózsaszín, meztelen és krémes rúzsokat mindenki szereti. Az alábbiakban bemutatjuk a L’Oreal banda legjobb 9 kedvenc árnyalatát.

L’Oreal Made for Me Naturals rúzs: Nude 235:

Ez a L’Oreal meztelen színe, és enyhe aranyszínű utalással jár. Finom és csak az ajkakon ül, hogy ragyogjon! Ez egy sokoldalú szín, és egyetlen mozdulattal érezni fogja gazdag krémes hatását. Ez a rúzs más ajakárnyalatok fényeként is használható a jobb hatás érdekében! Ennek az az oka, hogy fényes hatást kelt anélkül, hogy túlzásba vinné. Ennek a rúzsnak az ára Rs. Csak 900.

L’Oreal Color Riche rúzs: Őrült Fukszia 370:

L Oreal Color Riche rúzs Őrült Fukszia 370

Nagyon világos ez az árnyék! Valóban pigmentált, és a dolgok könnyen kieshetnek a kezéből. Ezért, ha tökéletes alkalmazást szeretne, használjon nagyon kevesebb mennyiséget az ajkain. Más módon ez a rúzs is használható az ajkak körvonalazására. Ez az árnyalat krémes és vastag, ezért hajlamos a vérzésre! A csillogás és a rúzs textúrája nagyon szép, és szinte minden bőrszínhez illik, ha megfelelően használják! Ez az ajakszín ára csak 825 Rs.

L’Oreal Color Riche rúzs: klasszikus bor 752:

LOreal Color Riche ajakrúzs klasszikus bor 752

Ez kötelező ruhadarab mindenkinek. Ez a rúzs intenzív hidratáló formulával rendelkezik. Az árnyék mély és gazdag, anélkül, hogy túlságosan túl lenne a tetején! Ez az ajakszín krémes állagú. Ez az árnyalat a tiéd lehet Rs -ért. Csak 2865.

L’Oreal Paris tévedhetetlen rúzs: Enduring Berry 130:

A L’Oreal Paris bemutatta az Infallible ajakárnyalatok sorozatát, amelyek tartósak, színekben gazdagok és kényelmesek. Ez az ajakárnyalat 10 órán keresztül marad az ajkakon, és élénk árnyalatokat kínál. Az ajak árnyékában található E -vitamin segít hidratálni ajkainkat, miközben hosszú órákig megőrzi a ragyogást. Ez a termék ára Rs. Csak 990.

L’Oreal Color Riche: Selymes karamell 381:

A Color Riche termékcsaládja az E-vitamin és az Omega-3 olajok jóságát tartalmazza. Ezek megvédik ajkunkat a kiszáradástól. Az intenzív barna szín krémes és lágy állagú, könnyen felvihető. Ez az ajakárnyalat drámai befejezést ad! Ennek a rúzsnak az ára Rs. Csak 825.

L’Oreal Paris Color Riche: Old Rose 123:

Ez a rúzs balzsamként hat az ajkakra, és fényes hatást kölcsönöz viseléskor is! A méhpempő a rúzs különleges összetevője, és ha felkenik, elolvad az ajkakon, ragyogást és sima felületet biztosítva. Ez az ajakszín shea vajat, A és E vitamint is tartalmaz. Ez az ajak árnyalat Rs. Csak 825.

L’Oreal Color Riche Intense: Tökéletes vörös 377:

Ez a legtöbb nő kedvenc ajakszíne! Félelmetes árnyalatú, és sokáig fennmarad. Ez az ajakárnyalat szinte 6 órán keresztül marad. Ha megfelelően körvonalazod az ajkaidat, mielőtt ezt a színt felvennéd, akkor soha nem fog elvérezni! Ez az árnyalat krémes és fényes textúrával rendelkezik. Ez a rúzs ára Rs. Csak 825.

L’Oreal Color Riche: Pearl Rose 265:

Ez egy vonzó élénk rózsaszín ajakárnyalat, amely arany fényű. Ez az ajakárnyalat tökéletes azokhoz a különleges alkalmakhoz, amikor hercegnőnek akar kinézni! Az arany ragyogás rendkívül könnyű és összeolvad az árnyékkal. Ez a rúzs ára Rs. Csak 825.

L’Oreal Color Riche: Mulberry 710:

Ez egy lila rózsaszín ajakárnyalat, amely rendkívül fényesnek tűnik a csőben, de nagyon könnyedén jelenik meg az ajkakon! Ennek az ajakfestéknek a legjobb módja az ajakkefe használata, mivel egyenletes árnyalatot biztosít az ajkakon. Ez az ajakpálca krémes állagú, és hat órán keresztül marad. Ennek a rúzsnak az ára Rs. Csak 825.

A L’Oreal Paris nagyon izgalmas árnyalatokat kínál a rúzsok tekintetében. Végül mindig emlékeznie kell arra, hogy a megvásárolt ajakrúzsnak illeszkednie kell a bőr tónusához, és jól kell viselnie, ha viseli!