9 csodálatos fekete sál hölgyeknek Indiában

A sál elengedhetetlen ruházati kiegészítő, és úgy tűnik, hogy különböző anyagokból, például pamutból, gyapjúból, lenből stb. Készült szövetdarab. Különböző stílusok szerint változik, de a sál színe is fontos szerepet játszik és népszerű sál egy fekete sál. Szinte minden stílusú és színű ruhához illik. Minden korosztály és nem számára is alkalmas. Ráadásul többcélú is, azaz stílusra és kényelemre is használható.

A legjobb fekete sál kollekció hölgyeknek:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb típusú fekete sálat,

1. Chiffon Plain Black Sál:

Chiffon fekete sál

A sifon sálat gyakran selyemből és bizonyos szintetikus szálakból készítik. A legfontosabb, hogy ez egy női fekete sál, mert kizárólag hölgyek viselik. Ha megérinti a Chiffon sálat, nagyon selymes és durva textúrát kap. A szintetikus szálak miatt bizonyos mértékig nyújtható is.

2. Végtelen fekete sál:

Végtelen fekete sál

A Fekete végtelen sál egy kör alakú sál, eleje és vége nélkül. Mivel nincs vége a kötéshez, „Fekete hurok sálnak” vagy „Fekete Snood Sálnak” is nevezik. Általában kasmírból, gyapjúból vagy más szövetekből készül.

3. Pashmina nagy fekete sál:

Pashmina fekete sál

A Pashmina sál a Kashmirban kapható finom Pashmina gyapjúból készül. Olyan puha és finom, hogy úgy gondolják, hogy egy fél hüvelykes körgyűrűn is át lehet vezetni. A Chiffon sálhoz hasonlóan ez is egy fekete sál.

4. Sarong fekete sál:

Sarong fekete sál

A Sarong egy hosszú fekete sál, amelyet általában a derékra vagy az egész testre tekernek, majd behúzzák. Általában pamutból készül & selyem. Általában tengerparti viseletként viselik.

5. Vékony nagy fekete sál:

Vékony fekete sál

A vékony fekete selyemkendő a fekete nyakú sál egy fajtája. Nevének megfelelően nagyon vékony, és általában az év meleg hónapjaiban hordják éjszaka. Általában selyemből, csipkéből vagy mezszövetből készül.

6. Shemagh sál színkombinációval:

Shemagh fekete sál színkombinációval

A Shemagh kendőt a nyak körül és a fej felett hordják, hogy megvédjék a hőtől és a portól, különösen a sivatagi területeken. Vonzóbbnak tűnik, ha más színekkel, például szürke vagy piros színekkel kombináljuk. A fenti képen jobban megnézheti a fekete -szürke sálat.

7. Gyapjú fekete sál:

Gyapjú fekete sál

A Fekete gyapjú sál különféle gyapjúfajtákból áll, mint például kasmír, angóra, juhgyapjú, stb. Magas kényelmi hányados a stílus hányados helyett. Télen széles körben használják.

8. Csipke kötött fekete sál:

Csipke kötött fekete sál

Ez egy fekete kötött sál, különféle fonalakból készült csipkéből. Főleg a felhasznált fonalak közé tartozik a pamut & gyapjú, míg a selymet ritkán használják. Nagyon elegáns és vonzó a megjelenésében.

9. Fekete Bandana sál:

Fekete Bandana sál

A Fekete Bandana egy négyzet alakú vagy háromszög alakú sál, amely végül háromszög alakúra van hajtogatva, és a fején vagy néha a nyakán is viselhető. Pamutfonalból készül, és főként a cowboyok vagy a nyugati országokban viselik.

Így talán megjegyezte, hogy a sál valóban jelentős ruházati kiegészítő, és a fekete sál tűnik a legszélesebb körben használt sálnak. Továbbá a fekete sálakat is különböző típusokba sorolják a felhasznált anyag, stílus és színkombináció alapján. Kiválaszthat egy tetszőleges fekete sálat. Például, ha a kényelmet választja a stílus helyett, akkor a gyapjú sál tökéletes, míg ha a stílus tetszik, akkor a csipke kötött fekete sál jó választás.