9 csodálatos tervező sál nőknek Indiában

Ezek a designer sálak olyan divatosak és menők. Nagyon szépek ezek a sálak mintái és nyomatai. Ezek a sálak pamutból, selyemből, kasmírból és gyapjúból készülnek. A legjobb divatmárkák tervezték. Ezek olyan tervezői sálak, amelyeket a nők szívesen birtokolnának. A virágminták gyönyörűek, és bármilyen alkalmi ruhához illeszthetők. Az alkalomtól függően kiválaszthatja e gyönyörű megjelenésű designer sálak bármelyikét.

Legjobb női tervező sálak:

Íme néhány hölgy tervező sála, válasszon a 9 legjobb tervező sál közül,

1. Virágmintás selyemsál:

Virágmintás selyemsál

Ez a többszínű selyemkendő olyan elegánsnak tűnik. Jól illik a formális együtteséhez. A puha selyem nagyon szép ezekkel a gyönyörű virágokkal. A fekete és a piros kombináció ünnep a szemnek. A puha szövet könnyen a nyak köré csavarható. Ezek a legjobb dizájn selyem sálak.

2. Ellenőrizze a kasmír sálat:

Ellenőrizze a kasmír sálat

Egy rojtos kivágású háromszög tervező kockás sál olyan szépnek tűnik. Ez 100% -ban dizájner kasmír sál. Az élénk kék kockás sál bármely alkalmi felsőn viselhető. A szövet puha és sima. Könnyen körültekerhető. Élénk színű. Nagyon hangulatos és kényelmes. Ők az egyik legjobb designer sálmárka.

3. Party selyemsál:

Party selyemsál

Ez a piros sál tiszta selyemből készült, és az egyik legjobb designer házból származik. Elegáns koponya, csillag és pillangó motívumokkal rendelkezik a selyemsálon. Kézzel hengerelt szélekkel rendelkezik. A szövet puha és fényes. Ez a sál ideális lenne egy esti kiránduláshoz, amely növeli a divatérzéket.

4. Rántott kasmír sál:

Rozsdás kasmír sál

Ez egy gyönyörű fekete designer sál. 100% kasmír. Rozsdás élekkel rendelkezik. Bármilyen alkalmi felsővel párosítható. Nagyon kényelmesnek tűnik egy alkalmi kiránduláshoz. Melegen tart a hűvös estéken.

5. Női fekete -fehér sál:

Női fekete -fehér sál

Gyönyörű fekete -fehér nyomtatott sál minden kedves hölgynek. Jól néz ki minden olyan felsőn, amelyet ezeken az estéken visel. Tekerje a nyakát, vagy használja kendőként. Olyan kényelmes. Tökéletes minden alkalmi kirándulásra. Anyaga puha és sima.

6. Álcázott gyapjú sál:

Álcázott gyapjú sál

Egy szép designer gyapjú sál minden hölgy számára. Álcázási mintával rendelkezik. A szürke -fehér nyomat olyan hétköznapi. Minden alkalmi kirándulásra alkalmas Bármilyen alkalmi felsővel párosítható. Véd a hideg levegőtől. Négyszögletes sziluettje van. Ezek a tervező téli sálak olyan kényelmesek, és segítenek megvédeni magukat a hideg szelektől.

7. Arany selyem ellenőrző minta sál:

Arany selyem ellenőrző minta sál

Könnyű selyemből készült. Ez a formatervezett nyakkendő elegánsnak tűnik minden divatos együttes öltözékén. Az arany és selyem ellenőrző minta gyönyörűen néz ki. Jól illik fekete felsőhöz. Gyönyörű divatos kiegészítő minden hölgynek.

8. Selyemkeverék sál:

Selyemkeverék sál

Ez egy selyemkeverék sál. Ezek a gyönyörű nyomatok a sálon nagyon alkalmi és elegánsnak tűnnek. Alkalmas minden esti kirándulásra és partira. Nagyon szépek a kék, piros és fehér nyomatok. Rozsdás élekkel rendelkezik.

9. Peach Blossom Skinny Sál:

Peach Blossom Skinny Sál

Szép, őszibarack színű vékony sál. Állítsa be a divatirányzatot ezzel a gyönyörű sállal. Minden alkalmi felsőhöz illik. Nézzen divatosnak ebben a sálban. Ideális sál azokhoz a sima ruhákhoz. Az őszibarackvirág -nyomatok nagyon stílusosak.

Egy szép tervezői sál, kiválaszthatja e sálak bármelyikét a legjobb divatmárkák közül. Ezek a hölgyek tervezői sálai olyan elegánsak és hozzá tudnak járulni a divathoz. Kipróbálhat néhány kézzel készített designer sálat, hogy jól nézzen ki, próbáljon ki néhány designer sálat, hogy lenyűgözze barátait.