9 szemet gyönyörködtető Pashmina sálminták nőknek

Sokféle sál létezik, de a pashmina egy elegánsabb. Megfizethető eleganciájáról ismert. A Pashmina sál gyönyörű, puha és kényelmes minden évszakban. Kiválóan alkalmas partikra is. Ma a téli gyapjú legjobb márkájaként ismert. Ez a sál valódi és hiteles típusa.

A legjobb Pashmin sál kollekció nőknek:

Különböző típusú sálak vannak, amelyek mérete eltér a sálaktól a csomagolásig vagy a lopottól a teljes méretű kendőig,

1. Kék színű hímzett sál:

Kék színű hímzett sál

Ez egy kék pashmina sál, hímzett Kasmíri Sozni Kari a határokon túl. Hordhatod kézzel szőtt csomagolásként a válladon egy hideg téli napon, és sálként a nyakadban is hordhatod.

2. Fekete színű kasmír hímzett Pashmina sál:

Fekete színű hímzett Pashmina sál

Ez egy fekete pashmina sál, hímzett a határán. Zari volt az úgynevezett határok körül. Ez a Tilla sál teszi az elegáns darabot partikra. A lányok farmert és felsőt viselhetnek.

3. Lila Bootidar Cashmere Pashmina sál:

Lila Bootidar sál

Ez egy gyönyörű lila pashmina sál, egyedülállóan Kani szövésben. A sálat kézzel szőtték a legérzékenyebb módon. Lila színű, és tökéletes befejezést kölcsönöz téli öltözékének. Gyönyörű virágos Bootidar szövésű.

4. Piros szilárd Pashmina sál:

Piros szilárd Pashmina sál

Ez a piros pashmina sál kézzel szőtt, és lehetővé teszi, hogy a váll körül húzódjon. Ezt a mesterséget a kasmíri kézműves készítette, aki remekművet próbál készíteni. Ez a legjobb hasznos sál a téli szezonban a lányoknak is.

5. Kék-szürke megfordítható Pashmina sál:

Kék-szürke megfordítható Pashmina sál

Ez a szürke színű sál a „Do Rukha” kézzel szőtt mintájából származik, és két különböző színű, kék és szürke színben viselik, így ez a legjobb választás a hölgyek számára. Ez a sál különböző ruhákkal párosítható divat ikonként. A színkombináció magával ragadó.

6. Kék csillogó rózsaszín fordítható kendő:

Kék csillogó rózsaszín fordítható kendő

Ez egy gyönyörű kettős árnyalatú visszafordítható sál, amely megfelel a klasszikus stílusának. Ez egy gyönyörű rózsaszín pashmina sál, amelynek egyik oldalán rózsaszín zari szálak vannak, hogy csillogást inspiráljon a hagyományos pakolásban. Ez egy gyönyörű sál, amely különböző ruhákkal viselhető.

7. Kani sárga Pashmina sál:

Kani sárga Pashmina sál

Ez egy sárga színű gyönyörű sál, amelyet Kashmir kézművesei szőttek. Ez a kézműves élénk, piros, zöld és rózsaszín színekben szőtt felszínén, ami gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Nyakba öltözve sálként, vállon kendőként öltözhető.

8. Selyem Pashmina sál:

Selyem Pashmina sál

Ez egy pashmina selyemkendő, amely egyedi és eredeti stílusú és színű remekmű. Ezek puha és selymes tapintásúak, és egyedi pashmina -val rendelkeznek, amelyet kincsnek tartasz. Ez egy jó választás lesz, ha kirándulási időt tervez, ez biztosan ideális az öltözékéhez.

9. Százszorszép fehér kézzel szőtt hímzett Pashmina sál:

Daisy fehér, kézzel szőtt hímzett Pashmina sál

Ezt a tiszta fehér pashmina sálat képzett kézművesek szőtték luxusanyagként. Az egyik oldalán hímzés van, és különböző ruhákon is viselhető. Bulikban is viselhető.

Tehát ezek különböző pashmina sálak voltak, amelyeket lányok és hölgyek viselhetnek. A nőknek sokkal többféle sál létezik. Látható tehát, hogy a pashmina sálak olyan jók, és sok kemény munkával vannak szőve, és nagyszerű szakképzett embert igényelnek.