9 Nye designs af Salwar Kameez nederdele til damer

Salwar kameez er traditionelt indisk tøj til kvinder i nord. Brug sari fra midten til den sydlige del af Indien. Den unge generation laver blanding af begge disse stilarter. Denne nye trendy stil er salwar kameez nederdel. I denne stil er bunden nederdel. Denne stil er kendt for sit fritflydende look. Det er afslappet stil og kan bruges til sommerudflugter.

Nyeste og stilfulde designs af Salwar Kameez nederdele til damer i trend:

Lad os se på de top 9 salwar kameez nederdele designs.

1. Bhagalpuri Salwar Kameez nederdel:

salwar kameez nederdele

Bhagalpuri er tussarsilke. Det er en af ​​sine slags silke. Bhagalpuri Salwar Kameez nederdele er lavet af denne silke. Det er blødt som bomuld. Men det skinner som silke. Det er en fascinerende stil i Salwar Kameez nederdel. Det kan bruges til familiefunktion.

2. Anarkali Type Salwar Kameez nederdel:

Anarkali Type Salwar Kameez nederdel2

Anarkali er navnet på gammel danser. Hun plejede at have A-line kjoler på. Det er langt og flydende. Anarkali Salwar Kameez nederdel har nederdel herunder i stedet for chudidar. De er mere ekstravagante. Det er perfekt til bryllupper.

3. Netskørttype Salwar Kameez nederdel:

Netskirtype SalwarKameez nederdel

Nederdelen er beregnet til at være flydende som en kjole. Net er det bedste materiale til fremstilling af nederdel. Ved navn, netto nederdel Salwar Kameez nederdel har nederdel lavet af net. Det er enkel stil, men meget klassisk. Denne stil normal har tung top for at give en balance af glamour.

4. Frakke Style Salwar Kameez Nederdel:

Frakke stil Salwar Kameez nederdel

Toppen af ​​Salwar Kameez Skirt er normalt som kameez. Der er en ny stil at bære frakke type top over nederdel. Denne frakke -stil Salwar Kameez nederdel har bunden foran. Det kan have eller ikke have krave. Denne stil er meget klassisk og ser godt ud til fester.

5. Banwarasi Silwar Style Salwar Kameez nederdel:

Banaras silkstyle SalwarKameez nederdel

Det siges, at Banarasi er kendt for sine smukke mennesker, Ghats og silke. Banarasi silke er udsøgt skinnende silketype. Banarasi silke Salwar Kameez nederdel har silke top og bund. Normalt er det toppen, der er lavet af denne silke. De er meget klassiske og har et kongeligt udseende. Denne er perfekt til Diwali.

6. Salwar Kameez nederdel med tre snit:

Tre skåret Salwar Kameez nederdel

Ved sit navn har tre skåret Salwar Kameez nederdel top med tre snit. Det er enkel, men stilfuld stil. Det ser godt ud på pæreformet krop. Det giver al opmærksomhed på toppen for sit snit. Det er normalt lavet af silke for at få det til at se tungt ud.

7. Fløjl Salwar Kameez nederdel:

Fløjl Salwar Kameez nederdel

Fløjl har været båret af kongelige familier i årevis. Det er kendt for sin bløde og smukke konsistens. Også dens ydmyge glans giver nok glamour med klassen. Velvet Salwar Kameez nederdel har top lavet af fløjl. Der udføres lidt arbejde på toppen. Den er ideel at have på i aftenfunktioner, da toppen får dig til at svede.

8. Pakistanske Salwar Kameez nederdel:

Pakistanske Salwar Kameez nederdel8

Pakistanske Salwar Kameez med nederdel har lang top. Toppen har normale to sidesnit. Det er for det meste lavet af græsplæne bomuld. Det er beregnet til at blive brugt til daglig. Bunden er også lavet længere end normalt. Der er lidt broderi på toppen. Det er perfekt til enkle funktioner eller familieudflugter.

9. Salwar Kameez kort nederdel:

SalwarKameez kort nederdel

Kort nederdel type salwar har den øverste korte. Denne stil er den sande sammensmeltning af sari og salwar kameez. Det er meget afslappet stil. Nederdelen er også slidt til anklen. Det er for det meste lavet af bomuld. Det er også elsket af alle, for det er meget behageligt.

Salwar Kameez Skirts er en ny trend efter paladser. Det er flydende og superduper behageligt. Det ser godt ud til daglig brug og til funktioner også. Det har bragt den døende kunst tilbage af forskellige silke. Den passer til kvinder i alle størrelser. Salwar Kameez nederdel er enkel, men stilfuld trend i salwar kameez. Det er perfekt til dem, der ikke vil have sari på. På grund af sit flydende udseende ser det godt ud på alle.