9 Nye og stilfulde bådhals Salwar -designs

Salwar kameez har aldrig været forældet. Det bliver bare ved med at improvisere trin for trin, mens det inkorporerer forskellige designs og mønstre. Den trendy mode ændrer stil i ærmelængder og snit og halsdesign. Halsdesignerne får sandsynligvis hele designet til at se tiltalende anderledes ud, selv når alt materiale og masker ligner hinanden. Fra alle de spektakulære halsmønstre er det trendy løbende halsdesign det bådformede halsmønster. Det brede skulder -til -skulder snit og den høje længde halssting giver et spektakulært følelsesmæssigt touch til hele designet. Bådhalsformen kan også dekoreres med kanter eller patchwork, der komplementerer hele kjolen smukt.

Nyeste og smukke bådhals Salwar Kameez -designs til kvinder i trend:

Her er nogle af de bedste bådhalsblusemodeller.

1. Pakistanske Salwar-jakkesæt med lige bådhals med lige snit:

bådhals salwar

Lige snit A-linje pakistanske salwar dragter er berømt blandt kvinder stilfulde festtøj. Et bådhalsdesign salwar kameez syet i et grønt fuldt skinnende med glitrende materiale og designer churidar broderet salwar med churi -ærmer ser bare ud af at blæse ud af ordstil.

2. Hot Red Orange Boat Neck Designer Suit:

Hot rød orange bådhals designer jakkesæt

Denne designer bluse bådhals salwar dragter undlader aldrig at blænde i stil, og når stinget i outfittet også er eksklusivt og skandaløst, giver hele dragten dig et fantastisk udseende. En varm rød-orange farvet dobbelt flammet kameez med bådhalsmønster giver dig en festkjole

3. Moderne blækblåt flare -jakkesæt:

Moderne blækblåt flare -jakkesæt

Verden af ​​glamourøs mode har brug for det ekstraordinære look til et betagende billede. En smuk blækfarvet blå anarkali moderne jakkesæt med bådhalsdesign salwar kameez er et bedste valg til festtøj. Lappet arbejdede choli -del med bådformet hals ser imponerende ud.

4. Salwar -jakkesæt med lige ærmer og bådhals:

Lige snit bådhals salwar -jakkesæt med fuld ærme

Lige snit designer salwar dragter med churi ærmer og salwar har brug for et smukt formet bådhalsmønster. Det netblå materiale syet med perfekte mål vil helt sikkert give dig et fantastisk look, mens du kryber ind i den bedste designerbådshals.

5. Cigarette Pant Boat Neck Kaftan Salwar Suit:

Cigaretbukser Bådhals Kaftan Salwar Suit5

Smuk kombination af kaftan salwar -jakkesæt med bådhalsdesign vil give et fantastisk indtryk. Den bådformede hals designet med mønster med kantet design ser smuk ud. Et stilfuldt look med løse ærmer på kaftanen og den brede snit i bådhalsen ser også fantastisk ud.

6. Gorgeous Boat Neck Anarkali Salwar Suit:

Lækker bådhals annarkalisalwar jakkesæt

En gulvlængde anarkali flared salwar-dragt med smukt udskåret bådformet halsdesign ser forbløffende ud. Designer patchwork på choli -delen og smukt leherya -print på nederdeldelen ser fantastisk ud.

7. Ren top Salwar -dragt med bådhals:

Ren og skær salwaredragt med bådhals

Designer out of the box -stil, der adskiller sig fra den almindelige salwar kameez -tradition, er det store materiale i to dele. Det rene stof kameez øverst på indersiden med et eksklusivt mønster med bådhalsdesign er en smuk stilfuld jakkesæt.

8. Punjabi jakkesæt bådhals med ærmeløs:

Punjabi jakkesæt bådhals med ærmeløs 8

Traditionelle Punjabi -jakkesæt falmer aldrig sit designerlook på nogen kvinder. Den smukke Punjabi accent stil syet salwar kameez med bådhalsmønster ser eksklusiv ud. Den gyldenrosa kombination med kantede ender giver også et mere imponerende look til dragten.

9. Almindelig og print kombination båd hals Salwar jakkesæt:

Almindelig og printet kombinationsbådshalsdragt med bådhals

Almindeligt materiale kombineret med designerbroderet salwar ser fantastisk ud. En designer hvid og sort kombination af salwar-jakkesæt med mid-cut kameez og bådhals-salwar-jakkesæt ser beundringsværdigt og strålende valg ud til fester. De lange ærmer og patchwork på halsen ser også fantastiske ud.

Bådhals designs i salwar dragter giver en rig og elegant stil til det samlede outfit. Den høje forlængede hals giver mere plads til choli -delen, der gør det muligt at dekorere mere den øvre del af kjolen. Der er meget plads på cholien, der også kan efterlades almindelig for at lægge større vægt på nederdelskunst i salwaredragten. Anarkali -kjoler ser også fantastiske ud med bådhalsmønstrene, da choli -delen får mere look med designerfinish.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80