9 nyeste og søde Salwar -dragter til børn

Børn har et tilbedende look, der imponerer alle. Den uskyldige alder kan få folk til at få et smil på læben. Små børns ømme alder skal også gøres speciel i sit udseende. Selvom små piger burde klæde sig gratis ud og dukke gerne, men ved traditionelle lejligheder ser smukke små piger fantastiske ud i en salwar kameez jakkesæt.

Smukke og attraktive Salwar Kameez designs til børn i Indien:

Her er de 9 bedste børnesalverdragter fra den nyeste samling.

1. Trykte Salwar -dragter til børn:

salwar dragter til børn

Trykte bomuldssalwar kameez dragter til børn er en af ​​de bedste muligheder for at klæde små piger i traditionel påklædning uden at få hende til at føle sig overklædt. Det simple sømdesign af en simpel kurta salwar kan få dem til at føle sig fri til at spille.

2. Short Top og Harem Salwar Kameez Kids:

Kort top og Herumsalwar -dragt til børn

Salwar -dragter til børn skal for det meste være meget enkle og lette at have på børn. En kort kurta skjorte stil og et harem til salwar kan få små piger til at se yndige såvel som i indisk dressing.

3. Patiala Salwar -dragt til børn:

Patiala salwar ser fantastisk ud i salwar kameez designs til børn. Det løse stingdesign får dem til at løbe rundt, mens de spiller. Et traditionelt udseende kan også gives til påklædning af børn.

4. Kid’s Kurti Palazzo -sæt:

Kid's Kurti Palazzo sæt

Kurti og en palazzo med en matchende dupatta kan være et fantastisk design til børns salwaredragt. Sødheden af ​​små piger i indisk berøring gør en stave blindet. Søde piger ser yndige ud med dupatta, der får dem til at føle sig unge nok til at vise sig smukke.

5. Double Flare Kid’s Salwar Suit:

Double Flare Kid's Salwar Suit

Nogle meget designede børn, der bærer salwar kameez -designs, er blevet introduceret til barnets mode, der helt ser fantastisk ud på små piger. En dobbelt flare todelt kurta og churidar salwar kan være en designerkjole til at deltage i funktioner som ægteskaber eller nytårsfester for små piger.

6. Lang børns salwaredragt:

Lang børns salwaredragt

Lange salwar kameez designs til børn er meget mindre udvalgte, da det bliver svært for små piger at lege. Men designer looket med lange kameez og palazzo salwar til børn kan få en lille engel til at se fantastisk smuk ud.

7. Gulvlængde Kid’s Net Salwar Suit:

Gulvlængde Børns net Salwar -jakkesæt

Gulvlængde børn bærer salwar kameez designs er også et designerdragt specielt fremstillet til at deltage i funktioner og fester. Netstof er meget blødt for små piger at have på og lege også. Nettet kan let blive revet. Men det yndige look i sådan en smuk kjole får den lille pige til at flytte rundt og prale af sit nye outfit.

8. Churidar Salwar -dragt til børn:

Churidar Salwar -dragt til børn

Bomulds churidar anarkali salwar dragter til børnedesign kan se ganske enkelt fantastisk ud på små piger. Dukken som paraplyflair i kameez ser yndig ud på små piger. En churidar salwar får dem til at passe bedst på det dukke -lignende billede.

9. Cute Frock Style Salwar Suit til børn:

Sød Frock Style Salwar Suit til børn

Frock style salwar kameez er også børn salwar dragter designs, der ser bedst ud på salwar kameez børn, der elsker. Flairet starter fra den aller øverste del, der starter fra brystlinjen. Flåderne får en dukke til at se ud og får små piger til at se smukke ud.

Små piger elsker at se yndige ud i tøj, der bæres af unge piger. Det får dem til at føle sig glade for at prale med sine venner om deres nye kjole. Indisk dressing, især salwar kameez dragterne, er let at bære af små børn og får dem til at føle sig fri, mens de spiller. Påklædningen af ​​den indiske kultur bringer også en yndig følelse, mens man ser små piger klæde sig smukt ud i indiske salwar kameez dragter. Specialdesignede jakkesæt med arbejde udført på det, som broderi, slidte bånd, pailletarbejde ser fantastisk ud på dem, og små piger elsker også at strejfe rundt i det.